פירנאים עם תינוק- המלצות?
-
אנחנו טסים לברצלונה עם תינוק בן 10 חודשים (1-8 למרץ) ומאוד רוצים לטייל בפירנאיים… אילו שמורות טבע אני יכולה ללכת (עם מנשא כמובן)? לא מסלולים מסוכנים כמו חציית נהרות או ירידה בבולדרים:) אבל מצד שני לא משהו שיגמר תוך שעתיים
תודה
-
בתחילת מרץ?
גם בלי תינוק לא הייתי מטיילת בפירנאים.
ממש לא העונה.
-
לא יודעת לגבי הפירנאים, אבל באנדורה למשל עושים סקי בתחילת מרץ..... לא עונה מתאימה לטייל בשמורות טבע
-
אז עכשיו אני מתבאסת שאנחנו נוסעים לשבוע... מה אפשר לעשות שבוע רק בברצלונה? אם נזכיר רכב ישמקומות אחרים לראות?
-
ממש אל תתבאסי.
לא רק הפירנאים הם ליד ברצלונה. יש גם את קוסטה בראווה עם הפנינים שלה. וההר מונטסראט שהוא מאוד מיוחד.
יש עוד שמורות טבע בין ברצלונה לפירנאים כמו שמורת montsec או השמורה הוולקנית Garrotxa.תבחרו מסלולים לא מחליקים בבקשה.
אלעד
-
הי, האמת שאני לא יודעת איך יהיה מזג האויר במרץ באזור שאנחנו טיילנו בו בקיץ לפני שנתיים, שזה מה שהציעו לך כאן- גרוצ'ה, מונטסראט, קוסטה בראווה, וגם קצת בהתחלה של הפירנאים, עמק נוריה למשל, אבל בכל אופן זו אופציה לטייל מחוץ לברצלונה, בלי להגיע עד הפירנאים ממש, אם אתם אוהבים טבע.
מוזמנת להכנס לבלוג שלי (בקישור למטה) ולחפש את הטיול שלנו לספרד (ארבעה חלקים ראשונים מדברים על האזור הזה, החלק החמישי הוא ברצלונה עצמה)