ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סרפאוס - פיס - לאדיס

פורום סקי וסנובורד
    3
    7
    2286
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • genya210
      genya210 נערך לאחרונה על ידי

פלייז, תעזרו לי.. זוג + 2 (9, 16). אנחנו רוצים להשתעשע כמה ימים בשלג באזור סרפאוס-פיס-לאדיס בתחילת אפריל. אולי אף להתנסות בסקי אם יהיה רלוונטי מבחינת השלג ועלויות הדרכה/השכרת ציוד.

האם אנחנו צריכים לרכוש סקי פס? או שפשוט רוכשים כרטיס לרכבל ספציפי וזהו? הלכתי לאיבוד עם כל הרכבלים/גונדולות שיש שם.

איפה כדאי שנלון שיהיה במחיר סביר ולא נצטרך לנסוע יותר מדי?

הבנתי שיש איזשהו פארק שעשועים בשלג לילדים גדולים יותר בפיס. איך מגיעים לשם? אולי באמת נסתפק ברכבל אחד וזהו..

אני יודעת שעליי לפנות לפורום משפחות אך נראה לי שרק כאן אוכל למצוא תשובות לשאלות על שלג.

תודה רבה מראש Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מיכל ע
        מיכל ע נערך לאחרונה על ידי

לדעתי אם אתם מתכוונים להשתעשע בשלג אז אחרי יום אחד תמצו את זה.

לימוד סקי זה משהו אחר לגמרי, אבל עדיף להשקיע בזה שבוע או לפחות 4 ימים, כי הימים הראשונים קשים ונהנים הרבה יותר אחרי שכבר יש שליטה במגלשיים.

קחו בחשבון שעלויות של סקי יקרות יחסית לטיול משפחתי אחר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • yohanand
          yohanand נערך לאחרונה על ידי

יש בסרפאוס מתחם חופשי עם מעליות שטיח למתחילים ומדרון מתון ביותר. המתחם הנ”ל אינו קשור לאתר שדורש גישה עם סקיפס. בפיס לא לנתי, לכן אני לא בטוח שיש מתחם חינמי כזה.

מכיוון שאתם מגיעים בסוף העונה, אני לא בטוח שהמתחם הזה עדיין מושלג ופעיל.

בפיס יש מתחם גדול לילדים עם מדרון מתון ומעליות שטיח וטיברים. המתחם הזה הוא חלק ממתחם הסקי שדורש סקיפס ואני לא בטוח שאפשר להגיע אליו ישירות מהעיירה.

אני לא מכיר סקיפס שמוגבל למעלית אחת.עבור יום אחד, ניתן לקנות כרטיס מצומצם לאיזור אחד. מיומיים, הסקיפס כולל את כל המתחם. צירפתי לינק לחישוב עלויות. עד גיל 6 אין צורך בסקיפס. מחשבון סקיפס.

לגבי לינה, כנסו ללינק וחפשו לינה מתאימה. לינה בסרפאוס פיס ולאדיס.

מתחם הילדים בפיסהמתחם החינמי בסרפאוסמתחם הילדים בפיס
          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • מיכל ע

מניסיון באתרי סקי אחרים, תמיד אפשר לקנות כרטיס לעלייה בודדת בגונדולה, אבל השאלה מה תעשו על ההר

• genya210

אנחנו רוצים אטרקציות שאינן קשורות לסקי. למשל, היינו על הר טיטליס בשוויץ והיו עליו מסלולים לאבובים ומזחלות שלג. אפילו אותי אי אפשר היה לשלוף משם😀 התגלשנו שוב ושוב. 

רוצים משהו בסגנון באוסטריה. מ״חפירות״ ברשת הבנתי שיש משהו בסגנון בפיס. בסרפאוס גם אבל לילדים ממש קטנים. 

• מיכל ע

ממה שאני ראיתי האטרקציות האלה קיימות בעיקר בקרחונים ובתקופת הקיץ, עבור תיירים. בעונת הסקי מי שמגיע לאתרים בא כדי לגלוש ולא לשחק בשלג…

לפעמים רואים קצת אטרקציות מסוג כזה באתרים ואז זה באמת מיועד לילדים קטנים.

מה שכן רואים לפעמים באתרים זה:

מסלול מזחלות (Rodeln), לעיתים בערב.

מצנחי רחיפה.

ומגלשות הרים, שבחלק מהמקומות פעילות גם בחורף.

• genya210

זהו  כאן הבעיה שלנו. אפריל זה לא קיץ ולא חורף – מה שמקשה על חיפוש אתרים 😞

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון