השכרת רכב ביער השחור
-
היי לכולם.
כיף לחזור אחרי הפסקה.... מנסה כל הבוקר למצוא רכב להשכרה 7 ( מקומות 5+2). ולא מצליחה.
באתר של רנטל קאר נראה שאין מכוניות במלאי לתקופה שבה אנו טסים.
דרך איזיגט שמשם קנינו את כרטיסי הטיסה,המבחר דל ויקרררר
יש הצעות????
בנוסף מחפשת המלצות ללילה אחרון קרוב לשדה בבאזל ל6 נפשות.
תודה
-
ממליץ לך להעזר באורן מרום. הוא עובד עם רנטלקארס והמחירים דרכו נמוכים יותר מבאתר.
אורן מאד נחמד, יסודי, יבדוק לך הכל, תקבלי ממנו הצעה מפורטת וכוללת הכל.
-
אני מניח שמדובר על הקיץ. עדיין מוקדם יחסית להזמין רכב לקיץ. הרבה חברות עוד לא מאפשרות את זה.
אפשר כרגע להזמין משהו יקר עם אפשרות ביטול, ולהיות עם היד על הדופק כשיתפתו ההזמנות אצל אחרים
אגב – מדובר על באזל?
לפני שנה וחצי ההצעה הכי אטרקטיבית שמצאתי היתה דרך Alamo.com לרכבים של אנטרפרייז בצד הצרפתי. היה מהותית הדיל הכי זול לרכבי 5+2
-
חיים אשמח לטלפון ליצירת קשר עם אורן.
אנשים טובים- אתה ממליץ להמתין? עד מתי? לחפש באלמו?
-
במקרה שלי אלמו נתנו את הדיל הכי אטרקטיבי, אבל אני לא חושב שזה נכו באופן גורף.
אני כן חושב שצריך לבדוק בהרבה מקורות. פעמים רבות (אבל ממש לא תמיד) הסוכנים הישראלים נותנים את ההצעה הכי אטרקטיבית, ופעמים רבות בטלפון נקבל הנחו יותר טובות מאשר באינטרנט.
אם תדברו איתם בטלפון תשמעו מתי הן צופים שיהיו שזה סביבות אפריל.
בכל מקרה – אני כן ממליץ לשריין משהו עכשיו אם אין דמי ביטול. בייחוד אם מדובר על רכב אוטומטי שיותר קשה להשיג.
-
שלום שני,
פרטים ליצירת קשר עם אורן מרום:
בשנה שעברה הזמנתי דרכו.
נתן לנו הצעה משתלמת מבחינת מחיר וכיסוי ביטוחי.
גם הורי וחברים שלנו הזמינו והיו מרוצים.
בכל מקרה , אפשר להזמין דרכו ואם את מוצאת הצעה זולה יותר, אז אפשר לבטל ללא דמי ביטול.
-
היי שני
אם מדובר לרכב לקיץ, זה עדיין מוקדם, מחירים עדיין לא התפרסמו.
3-4 חודשים מראש תוכלי להערכתי להזמין.
בקשר ללינה ליד שדה התעופה בבאזל יש את מלון IBIS בצד הצרפתי , קרוב מאד לשדה התעופה. אני לא יודע אם יש להם חדרים משפחתיים.
אם אתם עם רכב ומחזירים אותו לפני הטיסה , מניח שניתן למצוא דירות ל-6 אנשים בצד הגרמני או הצרפתי ובמרחק נסיעה סביר לשדה התעופה.
-
חיים,
מה הסיכוי למצוא דירה ללילה אחד בלבד? היכן לחפש?
תודה על הפרטים לגבי אורן. אבדוק את כל האופציות
תודה
-
שני
חפשי בבוקינג. אם תתקשי אשמח לנסות לעזור.
לא תהיה בעייה במלונות באזור לקבל לילה אחד.
-
דווקא רכב גדול צריך להזמין בעוד מועד
גם אם אין עדיין תמחור של ההזמנות לקיץ (חלק מחברות ההשכרה כבר מתומחרות, וגם פה זה תלוי בארץ יעד ההשכרה ולא רק בחברת ההשכרה).
ככלל אצבע בודקים ב2-3 חברות השכרת רכב
אני מעדיפה לא רק דרך האינטרנט-אלא בן אדם (סוכן, מתווך,ספק )שיוכל לתת לך מענה -לפתור בעיות אם נוצרות, ו...לשיקולך.
לגבי דירה ללילה אחד- לא כדאי כי משלמים לרוב על “ניקיון סופי” כמו על השכרה שבועית.
בכל מקרה זה לילה קצר וללא ארוחת בוקר במלון,ממש כמה שעות של לינה- ולכן אפשר לקחת את האופציה הזולה והנוחה ביותר הזמינה לעיתוי שלכם.
-
נראה שכדאי להזמין מעכשיו רכב גדול. דרך האתרים השונים לא הצלחתי למצוא מבחר מכוניות ומה שמצאתי יקר מאוד. נראה שכדאי באמת להתקשר לסוכנים השונים.
תודה לכולם