שעות הלילה בפריז
-
יש לי שאלה .
יום ראשון שאני נוחת ב14:30 אני אהיה רק בסביבות 16:30 במקרה הטוב במלון שלי Petit Medeline Hotel.
חשבתי על ללכת ביום הזה למרכז פומפידו. כנסיית נוטרדם (אם אני אספיק כי היא נסגרת ב6).
ורציתי אחרי זה לטייל בגני לוקסמבורג או במקום ללכת לכיכר קונקורד וללכת על שדרת שאנז אליזה עד לשער הניצחון וככה לסיים את היום הראשון. מה אתם אומרים ?
כיאילו ב17:00 יש שקיעה אני מאמין ב18:00 חושך כבר. באסה חלק מהדברים יפה לראות ביום
לא יודע מה לעשות ביום הזה אני אגיד לכם את האמת . תגידו לי לאיזה אתרים לא נורא ללכת בלילה ואפשר לנצל ביום הזה.
כל אלו האתרים :
- לובר louver - להיכנס למוזאון .
- מגדל אייפל Eiffel Tower - בבוקר .לעלות עליו.
- קתדרלת הנוטרדם (Cathédrale Notre Damee)- להיכנס אליה.
- סן שאפל (Saint Chapellee) - לעבור ליד.
- למרכז פומפידו ((Centre Pompidouu) - לעבור ליד, אפשרי ללכת למזרקת סטרוינסקי.
- גשר אלכסנדר ה3 (Pont Alexander III) - לעבור ליד.
- נהר הסיין - לעשות שייט
- גני לוקסמבורג - לטייל בגנים .
- כיכר קונקורד - לעבור ליד.
- שער הניצחון - לעבור ליד.
- גבעת מונמרטר Montmarte - לטייל שם, לעבור ליד כנסיית סאקרה קר sacre.
- שדרות סן זרמן - לטייל באזור.
- שאנז אליזה champs - לטייל בשדרת חנויות הגדולה.
- כיכר בסטלייה - לעבור ליד
- פנתאון - לעבור ליד. -
..
-
ראשית
מאד כדאי לצרף את השאלות ביחד, ולא לפתוח כל פעם דיון מחודש -כאשר הנושא בהמשכו של דיון קודם.
שים לב- אם אתה נוחת ב14.30 אתה לא יוצא מהטרמינל (עם מזוודה) לפני 15.30-16.00 -מכאן הגעה לפריז למלון עוד שעה בקירוב, רישום,קבלת חדר ויציאה לטיול בעיר- לא לפני 17.30 במקרה הטוב וללא תקלות.
מכאן כל התכנון לערב זה לא ריאלי
מעבר לכך תביא בחשבון שאתה צריך להתמצא ובגלל העיתוי של השנה-כבר חושך.
מה שאפשר לעשות בערב הראשון-
טיול באוטובוס תיירים-נקודות עצירה בעיר
טיול בין שער הניצחון-שדרות שאנז אליזה-כיכר קונקורד.
בכל מקרה רק טיול חצוני
ותתלבשו היטב.
-
אני חושב שאתה מנסה “לבלוע” קצת יותר מידי. אתה בחופשה ולא במרוץ. גם חישוב הזמנים שלך קצת לא ראלי. הזמנים הם נטו למי שמכיר, לפעם ראשונה לוקח יותר. הגעת למלון תתמקם בנחת. ואח”כ תצא לטיול רגלי, מותנה כמובן במזג האויר. אתה יכול להגיע לתחנת המטרו קונקורד>>> לכיכר הקונקורד>>>שדרות השאנז אליזה >>>שער הניצחון>>>מרפסת הטרוקדרו. תצפית על מיגדל אייפל >>>וחזרה לתחנת המטרו טרוקודרו. או להמשיך, לרדת מהתצפית לכיוון המיגדל לחצות מתחת למיגדל ואת הגנים לכל אורכם עד הסוף. שמאלה עד לכיכר ותחנת המטרו La Tour Maubourg.

-
לדעתי תוותר על השיט, קור אימים, אחרי רבע שעה זה מתחיל לשעמם.
-
יש מקום סגור גם