לינה
-
שלום. אנחנו נוסעים להולנד בקיץ למשך 12 יום. הזמנו 7 לילות בכפר הנופש de eemhof ואנחנו צריכים עוד 3 לילות. כדאי לישון באזור האג או באזור אפטלינג?
-
אם אתם מתכוונים ללכת לאפטלינג אז באזור אפטלינג, אבל אז כבר הייתי לנה בכפר של אפטלינג ומקבלת את הכניסה לפארק כלולה במחיר, ביום ההגעה, ביום העזיבה ומה שביניהם (האידיאלי לטעמי הוא שני לילות שבדיוק מספיקים בקיץ למצות את הפארק, אבל בטוחה שגם ביום הנוסף היינו מוצאים מה לעשות:-)). בכל מקרה נסיעה לאפטלינג וחזרה באותו יום ממקום לינה מרוחק כמו דה אמהוף/האג זה לדעתי בזבוז, כרטיס כניסה לפארק עולה המון כסף וחבל לא להנות מהפארק מהפתיחה ועד הסגירה.
אם אין לכם כוונה לנסוע לאפטלינג אז הייתי עוברת ללינה באזור האג. אנחנו ויתרנו על כל האזור הזה, שיש בו כמה דברים שהצטערנו לוותר עליהם, בגלל המרחק (אבל לא לנו בדה אמהוף אז לא יודעת מה המרחק ממנו להאג)
-
אפטלינג בסה”כ שעה מהאג וזה לא מפריעה לנו לנסוע. יום אחד בגר”כ מספיק לנו בכל פארק מכיוון שאנחנו לא אוהבים רכבות הרים וכד’. כדאי יותר אז לישון בהאג כי יש יותר דברים בסביבה?
-
או באזור רוטרדם- קינדרדייק.