ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רומא

פורום אירופה
    4
    4
    1138
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • briko
      briko נערך לאחרונה על ידי

קצת עזרה בתכנון ורעיונות….

זוג נוסע בסוף מרץ שישי-שלישי , לינה במלון BERG סמוך לויה ונטו ( אשמח לחוות דעת ממישהו שהיה ) אשמח להמלצות להגעה מהשדה תעופה למלון, כמו כן כרגע בתוכנית כרגע : ביום ראשון בבוקר שוק פורטה פורטבסה  אשמח להמלצות אחרי. יום שני או שבת ואתיקן ( אשמח להמלצות על מדריך ) וכמובן  אשמח לרעיונות למסלולים והכוונה לימים האחרים. מעבר לכך מחפש המלצות על מסעדות מקומיות מומלצותץ תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • hiwe1234
        hiwe1234 נערך לאחרונה על ידי

בשנה שעברה שהיתי ברומא מספר ימים. בחרתי ללון בטראסטוורה ב- B&B אצל משפחה נחמדה, לה מספר חדרים נחמדים. האשה המליצה לי על מסעדה בערב, היא נגשה אתנו לבעליה להזמין מקום, באה אתנו למעדניה לקנות מעדני גבינה ובשר לארוחות ביניים וגם לקחת הביתה לארץ.

ארוחת בקר ליד שולחן גדול עם שאר האורחים הנחמדים מכל העולם.

מקום מומלץ ואזור מומלץ, נגיש מאד ליד חשמלית לעיר או ברגל כרבע שעה מן הקולוסאום, מלא מסעדות ובטוח בלילה.

שם המקום: TRASTEVERE COLORS.

• metayelet-i
          metayelet-i נערך לאחרונה על ידי

אני אוהבת את מסעדת אמרנדו אל פנתיאון. להזמין מקום מראש, כן גם אם מדובר בצהריים, והם סגורים בשבת בערב ובימי ראשון:

http://armandoalpantheon.it/en

• זיוה
            זיוה נערך לאחרונה על ידי

לגבי תחבורה ציבורית –

יש קו מטרו לכיכר ברבריני. אני חושבת שזו התחנה הקרובה למלון שלכם. תבדוק כמה עולה לנסוע ברכבת מהשדה + רכבת מטרו. אני חושבת שעדיף להגיע במונית. זה לא נורא יקר (לא הרבה יותר מתחבורה ציבורית כי רק הרכבת מהשדה לטרמיני עולה סביב ה-14 אירו לאחד). בטיול קצר חבל על האי נוחות ועל בזבוז הזמן.

אם אתם בשוק ההוא ביום ראשון מתבקש להקדיש את הזמן לרובע טרסטוורה המקסים + כניסה לאחת הכנסיות, ביקור בווילה פרנזינה, אולי גם בגן הבוטני (לא נכנסתי כי בחורף גנים קצת עצובים) ועלייה לגבעת ג’אניקולו לתצפית יפה וטיול בשביל לאורך הגבעה.

לגבי שאר התכנית – תקראו קצת על אתריה המרכזיים של רומא ותחזרו עם שאלות אם עדיין יהיו.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון