חודש בברזיל
-
שלום לכולם,
לאחר התלבטות לא פשוטה, אני ובת זוגתי החלטנו לטוס לברזיל, בתחילת חודש מאי לתקופה של חודש.
כרגע אנחנו מתכננים את מסלול הטיול ומנסים לדלות כמה שיותר מידע על המקומות שאליהם מומלץ להיגע כולל דרכי הגעה ומסלול הטיול בכלליות.
כמובן שיש המון מה לראות בברזיל ולכן היינו רוצים לקבל טיפים לגבי המקומות השונים, זמני שהיה מומלצים ועל אילו מקומות אפשר לוותר.
להלן רשימת המקומות שקראנו עליהם והם נראו לנו כיעדים מעניינים, כמובן שאין סיכוי שנספיק להגיע לכולם, אנחנו גם לא רוצים טיול לחוץ ולכן נשמח לשמוע דעות והמלצות: Rio de Jeneiro,Salvador, Morro de Sao Paolo,Recifi, Muro Alto, Pipa, Natal, Fortaleza, Jericoacoara,Lençóis Maranhenses,Chapada Diamantina, Chapada dos Guimarães,Bonito, Iguazú
כמו כן האם יש מקומות שמומלץ או כדאי להגיע אליהם עם רכב/אוטובוס או ללכת על טיסות.
האם בחודש מאי אנחנו יכולים להיות גמישים מבחינת זמני השהיה ביעדים השונים או שכדאי לסגור את הרוב מראש( בעיקר טיסות פנים).
כמו כן היינו רוצים לדעת מהו התקציב פלוס מינוס לטיול כזה, לא כולל טיסה הלוך/חזור לברזיל. אפשר לצאת מנקודת הנחה שבחלק מהמקומות נתפשר על לינה זולה. אני מניח שלא נרצה להתפשר על טיולים, אוכל ואטרקציות.
נעדיף להגיע מנקודה לנקודה בכמהה שפחות זמן.
תודה מראש,
אלכס
-
הייתי רק בחלק מהמקומות שציינת, אבל הטיול היה גם כן טיול זוגי של חודש.
רוב המקומות שציינת הן ערי/עיירות חוף, והטיול שלנו פחות התמקד בזה.
בכל מקרה ההמלצה שלי היא להתמקד ב-4 עד 5 מוקדים לכל היותר, ולנוע ביניהם בטיסות. שילוב טוב של לא לרוץ אבל כן להכיר מגוון מקומות במדינה הענקית הזו.
כמובן שמקומות קרובים (כמו סלבדור ומורו דה סאו פאולו) נחשבים מוקד אחד לצורך העניין.
מבחינת בוניטו, מדובר מבחינתכם בהגעה מיוחדת, אז למרות שהאזור חביב, לא בטוח ששווה לכם (יש כאלה שמגיעים מבוליביה או מהפנטנאל ואז לא מדובר בהגעה מיוחדת).
מבחינת זמני שהייה, באיגואסו כדאי יומיים/יומיים וחצי, בריו דה ז’נירו מספר ימים (אלא אם אתם לא אוהבים טיול עירוני בכלל ואז ניתן להסתפק בפחות).
לגבי עיירות החוף ומה ניתן לעשות בהן, אני פחות מתמצא...
אנחנו גם כן השתדלנו ללון בזול (מלבד ריו שבה לקחנו מלון), ויצא לנו בסה”כ קצת יותר מ-25,000 ש”ח (כולל טיסות פנים אך לא כולל הטיסות הלוך חזור מברזיל).
ככל שתיסגרו על מסלול הטיול יותר מוקדם, אז גם תוכלו להזמין טיסות יותר מוקדם והן ייצאו זולות יותר. כלומר הגמישות שם היא יקרה...
-
קודם כל תודה רבה על התשובה המפורטת!!!
כבר עזרת לנו בהמון דילמות

אני מניח ש 25 אלף זה לזוג?
ושוב תודה...
-
כן, לזוג.