אלפבאך - skijewel -איזו הפתעה מרעישה!
-
אם כבר, אז עוד שאלה קטנה...אני מתכנן גיחה מהירה של שלושה ימי גלישה עם הגברת בתחילת שבוע הבא. שנינו גולשים ותיקים, טובים ומנוסים. לרוב אנו מבלים את חופשות הסקי שלנו באישגל ובשלדמינג . בסקיוולט יש לנו דוקטורט משנים קודמות...
מה שחשוב לנו זה מסלולים ארוכים ויפים, רצוי גם מהירים. אין לנו בעיה לחזור על אותם מסלולים פעמים רבות, כל עוד מדובר על מסלולים טובים ומהנים.
בילויים לא מעניינים אותנו, אבל מסעדות נחמדות לערב בהחלט כן (אני מבין שבהיבט הזה זה בסדר).
בעקבות הפוסט חקרתי על האתר מכמה מקורות, ונראה לי דווקא נחמד להעביר את הסיבוב הקרוב שם.
שאלתי הנה האם באמת יש “בשר” לשלושה ימי גלישה מהנים (בהנחות שציינתי קודם), או שכדאי ללכת פשוט לסקיוולט ולסגור עניין (שם אני יודע שיש “בשר”). לא הייתי רוצה לעבור מאתר לאתר מחד ו/או לקנות כרטיס שמקיף כמה אתרים, בשביל גיחה של שלושה ימים.
חן חן למשיבים.
ד.
-
יוסגר לקזחסטן מי שמכר להרמינטור את המעיל הזה -
יש כ4 מסלולים ארוכים ויפים מאוד באתר הזה ועוד מסלולים בינוניים בשפע. ל3 ימים...?
אני לא ממש בטוח. הייתי יומיים וממש נהנתי. יש לזכור כי חזרתי לשם בגלל שזה היה האתר הראשון בו גלשתי לפני 17 שנים וזה בהחלט היה ערך מוסף עבורי. אם אין לכם בעייה לחזור על מסלולים אני בטוח שתהנו מאוד. הנופים שם מהיפים אי פעם והמסעדות על ההר מצוינות וממש זולות.
-
זה המעיל הקבוע…
המעיל הנל נקנה ברגע של חולשה וטירוף הדעת בואל טורנס שנה שעברה ונחנך השנה, אך הטומי הירוק ימשיך לשמש כמעיל הראשי.

-
תודה רבה
. -
רעיון מצויין הזלצבורגר סופר סקי פסהמחיר לא יקר מאוד. אפשר להתמקם בעיירה באמצע המתחם וכל יום להגיח לאזור אחר.
-
דורון, את זלבאך ניסית?יספיק בהחלט לשלושה ימים.
גם סרפאוס יתאים.
-
האמת היא שבזאלבך לא גלשנו. לעומת זאת, היינו לא מעט פעמים בצל אם זי. הסיבה שלא הלכנו לזאלבאך הנה שהמסלולים שם נראו לי "רכים" מידי. אני מעדיף מסלולים שחורים ואדומים כהים, בזמן שהגברת מעדיפה אדומים בהירים וכחולים. על המנעד הזה אני צריך לשחק...
. לרוב הפשרה היא אדומים "רגילים", עם גיחות עצמאיות של כל צד למסלולים החביבים עליו. נראה לי שננסה את Juwel הפעם. זה גם יעזור לי לבנות קרדיט מול הגברת לחופשות עתידיות...
במידה ונראה שהאתר לא משהו, מה שלא נראה לי, נחתוך לסקיוולט

תודה
דורון
-
אכן אתה צודק לגבי זולדן, למרות שיש כמה שחורים ואדומים כמו שאתה מחפש, אך הרוב הם ברמה שהגברת תהנה. אני חושב שזה אתר חובה למי שאוהב את אוסטריה ומחפש פתרון שטוב לשולי העונה וגם לגולשים עדינים יותר.
-
התגובה התייחסה לזאלבאך... לא לזולדןהתגובה התייחסה לזאלבאך, לא לזולדן...
-
אכן כן. תמיד מבלבלים אותי השניים

-
אנחנו כבר כאן...
אנחנו כבר כאן
. הגענו בשעה שלוש וחצי אחה"צ, עשינו סיבוב רכוב בעיירות מהן יוצאות המעליות ע"מ להתרשם, קנינו סקי פס ואנחנו מוכנים, מלאי עוז ועזוז, להתנפל על המסלולים על הבוקר.
מזג אוויר מהסרטים, ראות מעולה שאמורה להיות מקסימלית החל ממחר....
.אדווח בסוף היום.
ד.
-
כבר כאן היכן??
-
Juwel

-
איזה כיף מקווה שאתם ממש נהנים