ויזה לתאילנד
-
שלום , אני וחברה שלי טסים לתאילנד ל36 יום עכשיו אני צריך להוציא ויזה בשגרירות ? או שמתי שאני נוחת בשדה תעופה אני מאריך את הויזה ?
-
בשגרירות
-
כשאתה נוחת אתה לא יכול להאריך ויזה אלא אתה מקבל ויזה לחודש שניתן להאריך אותה בעד חודש נוסף באחד ממשרדי ההגירה בתאילנד בהמשך מה שיבזבז לך חצי יום מיותר מהטיול ,כמו שאיתן המליץ לך עדיף לעשות כאן את הויזה לחודשיים מראש .
-
ומה אני צריך להביא איתי לשגרירות ? אני לא עובד בנתיים הבנתי שצריך טופס מעסיק וכאלה
-
זה עלול ליצור בעייה,אופציה ראשונה זה לנסח להם מכתב באנגלית שאתה בין עבודות ויש לך מספיק אמצעים כלכליים כמו אישור מצב חשבון בנק ,חסכונות וכולי.האופציה השנייה והמועדפת לדעתי במקרה שלך זה לקבל ויזה לחודש עם הנחיתה (תוודא שיש לך אישור הזמנה למלון לימים הראשונים) ולהאריך בהמשך לחודש נוסף באחד ממשרדי ההגירה בתאילנד.
-
מה זה אחד ממשרדי ההגירה בתאילנד? אני לא אמור לגשת לשגרירות ישראל בשביל זה? וכשאני כבר בתאילנד, הם דורשים רק 1900 בהט או שעדיין צריך לנסח מכתב באנגלית?
-
ממתי שגרירות ישראל נותנת או מאריכה ויזות לתאילנד?
מחוץ לתאילנד שגרירויות תאילנד נונות את השרות ובתוך תאילנד משרד ההגירה שיש לו שלוחות בכל עיר ואי מרכזיים.
לא התנסיתי בהארכה מהסוג שלך אבל סביר שתצטרך למלא איזה טופס באנגלית, לא מכתב, ולשלם במקום.אם מבקשים תמונה או לא במקרה הזה אני לא יודע, ממני מבקשים אבל זו הארכה לשנה כל פעם.
-
אוקי, אני בסוקומביט סוי 4. ידוע למישהו היכן השלוחה הקרובה ביותר של משרד ההגירה?
-
http://live-less-ordinary.com/visa-extension-in-bangkok-immi gration-office/
-
בכתובת שאיתן נתן.
תתעלם מהוראות ההגעה שכתובות שם.
קח מונית, היא תיסע דרך הכביש המהיר שנמצא ממש לידך ותוריד אותך בפתח משרד ההגירה.
הכתובת של הקומלקס כפי שהתאילנדים מכירים אותו היא צ’נג וואטנה
.CHENG WATTANA