ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בריסל - יש לכם מה לספר?

פורום אירופה
    5
    6
    1197
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • תמי
      תמי נערך לאחרונה על ידי

הזמינו אותי לשלושה ימים בריסל wink

אני צריכה לארגן את המלון – יש המלצות על מיקום?

וגם לדאוג ליום נסיעה לגנט או ברוז׳ או אנטוורפן או גם וגם. בלי רכב. יש המלצות איך כדאי לבצע? כמה כדאי לראות ביום אחד? על מה לוותר? 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • metayelet-i
        metayelet-i נערך לאחרונה על ידי

עברו הרבה שנים ואני מבקרת שוב תיכף, אבל בעבר הכרתי את בריסל לא רע. המלון שבחרתי עכשיו נקרא Vintage Hotel והוא ליד אוונו לואיז, שאני אישית מחבבת מהעבר, גם כן ליד סביבת איקסל שבעבר נהניתי לשוטט בה קצת. אני מעדיפה ללון בעיר העילית. אבל כמובן, בשום אופן לא לפספס את הכיכר המרכזית (גראן פלאס או גרוטה מרקט, בפלמית).

הבחירה שלי במלון הזה היתה, כי כי קיבל ביקורות טובות באתר בוקינג, כי המחיר שלו סביר. אם את רוצה לשלם 150 אירו ללילה, אין בעיה אבל אני נתקלתי בקשיים להזמין משהו בסביבת ה-80-90 וזה היה הכי טוב שמצאתי ללא פשרה, באתר שלו המחיר טוב יותר:

http://www.vintagehotel.be

באתר בוקינג יש גם כמה וכמה B&B שמקבלים ביקורות פנטסטיות, וחשבתי גם על זה אבל ספציפית לטיול הזה, כיוון שהזמנתי אותו מראש, חשבתי שאם אאלץ לבטל ארגיש יותר נוח מול מלון שיש לו כמה עשרות חדרים מאשר מול בעל B&B שיש לו רק חדר-שניים להשכרה ואם אני פתאום מבטלת זה יותר פוגע בעסק שלו. אבל אם ההזמנה היא לתיכף ממש, אז הייתי שוקלת את זה.

אני חושבת שלגנט או לברוז’ אפשר לקחת רכבת מתחנת סנטרל, שהיא ממש מרכזית ובמרחק הליכה ממקומות לינה מרכזיים. זה האתר לברר על שעות:

https://www.b-europe.com/Travel

צריך להיות ממש קל כל הסיפור.

אני מאוד אוהבת את אנטוורפן, האמנות, הכיכרות, תחנת הרכבת שהיא מונומנט. אבל זו עיר גדולה, בעיני יותר מתאימה לביקור של יותר מיום אחד.

ושוב בעבר הרחוק, הכרתי לא רע את ברוז’ ואת גנט וגם אליהן אני תיכף חוזרת, אני מניחה שליום אחד ברוז’ יותר ציורית אבל אני לנה באזור כמה ימים ובחרתי בגנט, עיר שיש לה תיירים במקום אתר תיירות שיש לו עיר, בעיני. אבל כן אבקר בברוז’.

• זיוה
          זיוה נערך לאחרונה על ידי

תמי,

אני מסתכלת על טיולייך בקנאה ובהערצה.

מה דעתך על בסיס בגנט ולא בבריסל? תוכלי לבקר בבריסל ובכל היעדים שציינת. זה מה שאני מתכננת לעשות בעתיד.

• תמי
            תמי נערך לאחרונה על ידי

מטיילת, תודה על התשובה המפורטת!  שלחתי לך המשך שאלה בפרטי. 

זיוה, אני באמת מנסה בשנים האחרונות להשלים ביקורים בערים אירופאיות,  הטיולים הקצרים העירוניים האלה, נותנים לי דלק. 

הפעם, הטריגר היה כתבה על תערוכה של שמלות כלה, במוזיאון התחרה. blush

למה נראה לך שעדיף להתמקם בגנט? זה חלף בראשי גם לרגע, אבל אני נוסעת עם אמא שלי, ונראה לי שיהיה לנו יותר מה לעשות בבריסל, ובלי רכב  ובהרכב הזה אנחנו גם לא קלות תנועה. אולי בכלל ניקח סיור מאורגן לאחת הערים הללו או שתיהן היחד. 

• יונית
              יונית נערך לאחרונה על ידי

לברוז’ ברכבת מבריסל -כשעה

לחנט אפילו חצי שעה

לא יודעת אם תספיקו -ומה תספיקו ב3 ימים

אבל לא ממליצה על צירוף של שתיהן ביום אחד.

(וליבי נתון לחנט)

• אילי
                אילי נערך לאחרונה על ידי

גם אני אוהבת יותר את גנט וכששהינו בבלגיה ישנו בסביבתה. בכל מקרה לגבי מלון-יש רשת מלונות שנקראת hotel motel one. כל החדרים בכל המלונות בארופה נראים אותו דבר. לא מלון פאר ( אין מיני בר או טלפון )אבל מלונות חדשים מיטות מאוד נוחות ארוחות בוקר מוצלחות ובהחלט תמורה טובה למחיר והמיקומים שלהם מוצלחים. שווה לך לבדוק

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון