דיל לפראג !!! עזרה (:
-
היי לכולם,
מצאתי דיל לפראג דרך אתר גרופון. עכשיו, כמה שאלות
המלון שהם מציעים זה מלון King Charles Boutique Residence
מישהו מכיר את המלון הזה? נקי, מיקום טוב, שירות טוב? WIFI ?
החברת תעופה זה Travel Service, מה הדעה עליהם ? תנאי הכבודה שלהם?
מעבר לזה, מישהו פעם ביצע הזמנה לחו’’ל דרך גרופון? זה אמין? הכוונה, שאני לא אשלם ואז יקרה מצב שהכל מתבטל ויקחו לי את הכסף ויעשו בעיות.
אני מאוד חוששת מזה, מצד שני הדיל במחיר מאוד טוב.
אשמח לעזרה,
תודה
-
שלום.
לטעמי המלון מרוחק מרוב האטרקציות ותצטרכו להשתמש בתחבורה הציבורית על בסיס יומי.בד''כ בדילים הללו המלון מרוחק ועקב כך המחיר אטרקטיבי.עדיף להתרכז ולחפש מלונות באיזור 1
תלוי עד כמה ממש ממש טוב הדיל. אפשר למצוא מלון במיקום טוב יותר, המלון הזה קצת דרומית למרכז, באופן שיצריך איזה 25-40 דקות (תלוי לאן הולכים) הליכה ברגל או שימוש בתחבורה ציבורית.טרוול סרוויס היא חברה זולה צ’כית, לואו קוסט. הם בסדר. תכלס, בכל פעם שטסתי עם UP של אל על מי שהפעיל את הטיסה בפועל היו טרוול סרוויס. לגבי כבודה, צריך לבדוק את תנאי הדיל.
-
הדיל זה 2100 שקל לאדם בחדר זוגי, טיסה ומלון ל4 לילות
-
לדעתי תוכלי להרכיב דיל כזה לבד באותו מחיר ואף פחות. תציצי במחירי הטיסות לחוד (אגב, הטרולי שמותר להביא לטיסות די גדולה כך שאני ממילא לא הזדקקתי לשלם על כבודה) ובמחירי מלונות ותראי אם זה משתלם. -
שלום לך
לדעתי זה לא דיל הכי אטרקטיבי, אני טסתי לפראג זוג עם מלון מרכזי ביותר זול.
תבדקי טיסות לבד ותחפשי בבוקינג מלון לבד ותראי אם משתלם או לא.
לגבי גרופון הם בסדר גמור!!!
-
אנחנו היינו בפראג לפני כשבועיים – 6 ימים 5 לילות, טיסה דרך UP הלוך וחזור כולל מזוודות, מלון 5 כוכבים במיקום מעולה במרכז כולל ארוחת בוקר – עלה לנו 3600 ש”ח לזוג, כלומר 1800 ש”ח לבנאדם. יכולה להציץ בבלוג שלי לפרטים נוספים.
-
לא יודעת למתי הקופון של גרופון, אבל תוכל למצוא גם קופונים בבאליגם כמו זה עם מלון יותר מרכזי.
-
אני לא יודעת למתי הדיל, אבל…..
- מבדיקה מהירה – המלון לא קרוב למרכז, אמנם מצויין כי יש חשמלית ליד המלון – אבל רכבת תחתית במרחק 10 דק'.
- 2100 ש”ח לאדם בחדר זוגי? 5 ימים בפסח במלון שנמצא קרוב יותר לרכבת תחתית – המחיר לאדם בחדר זוגי יכול לצאת יותר משתלם. אז מה משתלם בדיל של גרופון? תכנסי לאתרים של חברות שאת מכירה (איסתא/ארקיע/ישראייר וכו’) ותמצאי עלויות טובות יותר, וזה לפני שבדקת “דיל בהרכבה עצמית”.
- טרוול סרוויס – לואו קוסט, אם אני לא טועה מטוסי בואינג 737 (אם יש לך תשוקה לארוחות מטוס – אז אין), פעם קודמת שטסתי איתם ובטיסה הבאה איתם – אין דרישה לתוספת בגין כבודה.