ביטוח נסיעות
-
שלום, אני טס לחודשיים לארה”ב לעבודה. מתלבט איזה ביטוח רפואי לקחת? ביטוח נסיעות רגיל(במטייל וכו) 1.8 דולר ליום? ביטוח רפואי בחברת דייוידשילד -300 דולר לחודש? תודה מראש למשיבים
-
אני לא מכיר את דיוויד שילד, אבל הוא נראה יקר בהרבה מהביטוח הרפואי הרגיל. אני מציע לבדוק מה נותנת התוספת הגדולה במחיר. בשנות ה- 30 שלי נסעתי פעמים אחדות לארה”ב לשהות עד חודש וחצי, ואז הסתפקתי אפילו בביטוח הרפואי של כרטיס האשראי, ושימחתי לא ניצלתי אותו. היום אני רוכש ביטוח רפואי בנסיעות לארה”ב (בדרך כלל לתקופה של עד חודש). פעם אחת ניצלתי אותו בקטנה, וללא כל בעיות עם ההחזר.
-
היי ,יש פורום שעוסק בנושאים כאלה.
אולי מכירים שם את דייויד שילד
-
מי משלם? האם אחד מהם כולל ביטוחים הנוגעים לעבודהכמו אובדן כושר עבודה?
לא מספיק לדעת כמה עולה, צריך לדעת גם מה אתה מקבל
-
לחברת David Shields או ידוע גם כ-Passport Card, יש פוליסת ביטוח שנתית שעולה 300$. אתה בטוח שביקשו ממך לחודש?
-
אם אתה נוסע במסגרת עבודה לגיטימית , תבדוק עם המעסיק שלך ,
-
שם חברת הביטוח והמחיר אינם הפרמטרים היחידים בהחלטה איזה ביטוח עושים.
עליך להבין מי אתה עבור חברת הביטוח, כלומר איזה סיכון היא לוקחת כשהיא מבטחת אותך (מחלות קיימות וסוגן, עיסוק בספורט אתגרי במהלך השהות בחו״ל, ציוד יקר שאיתך בנסיעה כמו מחשב, סמארטפון, מצלמה יקרה וכד׳).
עליך לבקש מהמבטח הצעת מחיר יחד עם העתק מהפוליסה ואז לבחון האם היא עונה לגורמי הסיכון. בין הפוליסות המתאימות תוכל לבחור לפי הכיסוי והמחיר.
חשוב לשים לב לכל מיני סעיפי החרגות, שלא תמצא למשל שאופי העבודה שלך בחו״ל איננו מכוסה עפ״י הפוליסה.
-
תודה על התשובות. מצ”ב ההצעה של דיוידשילד. מה שהנציגה הסבירה לי הוא: בביטוח רגיל לאחר הטיפול הראשוני אני חייב לחזור לארץ להמשך טיפול ואילו בדיויד כל הטיפול מבוצע בארה”ב. אשמח לתשובות.
תודה על התענינותך בביטוח הרפואי של דיוידשילד
הכיסוי הביטוחי
הביטוח מבית דיוידשילד מספק לך מעטפת ביטוחית מלאה הכוללת תמהיל של שירותים, החל בביקורי רופא, בדיקות שגרתיות,
אישפוז, בדיקות לילדים ונוער ניתוחים והשתלות.
על בסיס היכרותנו רבת השנים עם צרכיהם של הישראלים בחו"ל, בנינו מערך שירות מקיף של נציגים מקצועיים,קשובים ומנוסים,
הערוכים לתת מענה לכל שאלה ועניין. נציגינו זמינים עבורך בכל שעה ובכל יום וישמחו לייעץ ולסייע בהרבה אכפתיות, סבלנות
ודאגה כנה לשלומך.
השירות ניתן בשפה העברית, כך שאתה יכול לשוחח איתנו בחופשיות, להיות בטוח שאנו מבינים אותך ולקבל מענה ברור ויעיל.
הצעת מחיר מספר 2472369
מדינת יעד: USA
Top of Form
שם משפחה
שם פרטי
תאריך לידה
סטאטוס
ז/נ
תאריך התחלה
מבוקשתוכנית
פרמיה
חודשית% הנחה
תאריך סיום
הנחהסה"כ
10/07/1991
HOF
M
07/02/2017
PPO 1500 2016
401.00
25.00
07/02/2018
300.75
סה"כ: 300.75
ההצעה בתוקף עד: 24/03/2017
מטבע: USDBottom of Form
-
זה ביטוח לשנה שלמה? (עד 7.2.18...)
-
אכן הנושא של המשך טיפול הוא דבר חשוב, שיכול מאד להשפיע על העלויות, אבל אני לא בטוח שחשוב לך.
ביטוחי הנסיעות הרגילים מטרתם לתת לך טיפול ראשוני, ובאופן כללי לייצב את המצב כדי שתוכל לטוס לארץ להמשך טיפול בארץ (שלרוב יהיה על חשבון קופת החולים). דוגמא – אם חלילה שברנו את הירך וצריך ניתוח לתקן, אבל הרופא קובע שניתן לטוס לישראל להמשף הטיפול (אפילו בהטסה רפואית), חברת הביטוח יכולה לדורש מאיתנו לטוס לישראל ולעבור שם את הניתוח (היא תשלם על הטיסה במחלקה ראשונה אם צריך). אם תתעקשו לעבור את הניתוח שם יהיה קשה לדרוש את הכסף מהביטוח.
לרובנו הישראלים אלו דרישות הגיוניות. גם ככה אם קרה משהו אנחנו נרצה להגיע לישראל כמה שיותר מהר, להיות מטופלים איפה שאנחנו רגילים, ולהיות מוקפים בסביבה התומכת שלנו של משפחה, חברים וכו’. מה גם ששירותי הרפואה בישראל נחשבים מאד טובים.
עד כמה שאני יודע ביטוח דיוויד שילד מיועד למי שחי בארה”ב. באופן כללי הם לא רוצים לטוס לישראל להמשך הטיפול (כלומר יש מקרים שיש, אבל לרוב לא). במידה מסויימת אפילו עשויה להיות להם בעיה עם טיפול בארץ, כי לא בהכרח שמרו על רצף זכויות בקופת חולים או בביטוחים פרטיים.
-
בביטוח השנתי של פספורט כארד כל שהיה מוגבלת ל-45 יום (סה”כ 120 יום בשנה אם אני זוכרת נכון)
-
שי- המחיר לחודש 300 $ כפול 12 חודשים.
אני מבין שההבדל בין הפוליסות זה המשך הטיפול בארה”ב בפוליסה של דיידי שילד לעומת פוליסה נסיעות סטנדרטית תתכן אפשרות בארץ. תודה על ההסבר.