עזרה לגבי טיסה דרך ירדן
-
שלום אשמח לקבל מידע לגבי הגעה לירדן דרך היבשה ( על מנת לטוס לתאילנד ) אני נוסע לבית שאן ומשם איך אני ממשיך ??ביצעתי חיפושים בפורום אבל מצאתי מידע שלפני המון זה לא יודע עם זה רלוונטי . אשמח לדעת מה המחיר והשלבים ??
תודה
-
יותר פשוט.
אתה מגיע לשדה תעופה בן גוריון טס לירדן וומשם לבנגקוק.
ככה זה עם הירדנים.עשיתי זאת מספר פעמים.
-
איתן זה אחלה דרך בטיסות וזה נוח . הבעיה שהטיסה לירדן יוצאת יקר מאוד !! (יותר מהטיסה לבנגקוק ) בתאריכים שאני יוצא לחול ... ואז זה כבר לא משתלם .
-
אתה מקבל מחיר יקר כי כשאתה מחפש את הטיסה אתה כנראה מחפש טיסה לירדן ועוד טיסה מעמן לבנגקוק.
בחיפוש תכניס מוצא tlv ויעד bkk. תקבל הצעה כוללת עם הנחיתה בעמן.
-
משהו לא ברור לי.
אני עצמי טס עם הירדנים באפריל.715 דולר.
הטיסטתאיתם לא יעלו יותר מ 900 דולר בשיא העונה. יש לך טעות בהזמנה לדעתי
-
המעבר לשדה התעופה בעמאן די מסובך גוזל זמן וכסף כולל תשלומ י אגרות/ויזות ונסיעות ובעבר עשו חשבון של כ 250 דולר לאדם הלוך ושוב. תרשום בגוגל - פורום אסיה למטייל עלויות מעבר לירדן - ותקבל תשובות ושירשורים ו לשאלתך
-
איתן בנתיים מה שהשגתי זה 1000 דולר . עם עצירה של שעתיים בכל כיוון . השאר זה 80 דולר פחות עם עצירה של 20+שעות אני מדבר על טיסות עם הירדנים ...התארכים שאני הולך 6 באפריל עד 20
-
תתקשר מחר ישירות לירדנים ןתזמין מהם.
יש להם משרד בת"א.
074-750-6666
-
820$ בתאריכים שציינת דרך האינטרנט ברויאל גודדניאן
-
אוקיי תודה מחר אני יתקשר לחברה להזמין דרכם
-
אני נוסע איתם במרץ,מנתב"ג קוניקשן דרך עמאן ,מבדיקת מחירים זה לא השתלם להגיע לעמאן עצמאית זה הפרש של כ 500שח ( אותם בתחבורה והוצאת ויזה לשהייה בירדן עד הטיסה) חפש ב סקייסקנר יש טיסות של 24 ויש 11 שחק בתאריכים כמה ימים לפני ואחרי מהתאריך שלך ותשווה רכשתי דרך חברה שסקייסקנר הציע,וקיבלתי מייל ישר וכרטיס אלקטרוני לאחר כמה דקות,יוצא יותר זול מהארץ(אבל עם התוספת עמלות,והמרות,לא שווה ממש)תרכוש בארץ וזה סביב ה 700$ אל תוציא יותר על זה .. ושתהיה טיסה נעימה.!
-
אתקשר ולא יתקשר. ככה יענו לך מהר יותר
-
כנראה בגלל פסח המחיר יקר , הכי טוב שמצאתי 1070 דולר
מ 5לאפריל עד 20 עם עצירות של שעתיים
-
תנסה עם האוזבקים. הם יצאו במבצע למרץאפריל. 579 דולר
-
איתן איפה אתה מחפש כל המחירים שרשמת ?
-
תנסה גם באתר של איסתא. גוליבר.וגם אצלהסוכנת שלי 04-6711000 לינה.
-
הנה..