ויזה לתאילנד 3 כניסות
-
שלום, מה העלות של ויזה 3 כניסות, ומה הדרישות? ומתי נכון להנפיק את הויזה?אם אני טסה באוגוסט? תודה מראש
-
לפי דעתי ויזת ה “3 כניסות”-היא הונאה אחת גדולה של התאילנדים
יש לקחת בחשבון שצריך לצאת מתאילנד כל פעם שצריך להאריך אותה
אי אפשר להאריך אותה במשרדיי ההגירה בתאילנד עצמה
אם בכל זאת החלטת אז פני לשגרירות תאילנד בהרצלייה רח המשכית
-
בנוסף לתגובתי הקודמת
את חייבת לצאת מתאילנד כל 60 יום לא יותר
כלומר לא רק שאת מחוייבת לצאת מתאילנד כל פעם שאת רוצה להאריך את הויזה
השהייה בתאילנד מוגבלת ל 60יום בין הארכה להארכה..
-
בטוח?
אני רק שואל כי באמת אני לא יודע איך זה נעשה כיום, בשנים האחרונות אני על ויזה אחרת.
בשנים שהייתי על ויזה ל 3 כניסות לאחר חודשיים היה ניתן להאריך בתשלום 1900 באט לחודש נוסף ורק אז היו צריכים לצאת.
אני יודע שהיו שינויים בנושא אבל אני לא ממש עוקב אחריהם כי זה לא ממש קשור למצבי הנוכחי, אבל שאלתי היא אם זה חד משמעי שכיום לאחר חודשיים אין אפשרות להארכה לחודש נוסף בתוך תאילנד כפי שהיה בעבר?
-
תודה, נניח שניצלתי את ה60 יום תוך כמה זמן אני מורשת לחזור?לעבור גבול ולעבור בחזרה לתאילנד? אא יציאה מהמדינה למספר ימים?
-
היה עדיף אם היית משרשרת לדן שטוען שהוא מבין בנושא.
אני יודע רק מעט מקריאה פה ושם כי כפי שכתבתי אני על ויזה מסוג שונה לגמרי
שלא רלוונטית אלייך כנראה.
-
עד כמה שידוע לי מאוד קשה לקבל היום את הויזה הזאת ונדרשים המון מסמכים ואישורים.
-
לא ממש יודע מה קורה היום מבחינת הוצאת הויזה.
את הויזה שלי הוצאתי לפני כמה שנים בלי מסמכים ועכשיו אני מחדש אותה כל שנה רק עם הצהרה בקונסוליה, לא נדרש ממני שום מסמך נוסף.
אבל זה רק המקרה הפרטי שלי שאין בו משהו מיוחד. מכיר אחרים שנדרשו להפקיד 800,000 באט כהוכחה ליכולת כספית, עוד כאלו שבאו אליהם בדרישות כאלו ואחרות, רשויות הגירה, לא רק בתאילנד, גם בישראל וארה”ב הם דבר מוזר למדי.
בגדול המוטיב כיום והוא גם די נכון הוא-תראה שאתה גם תורם למדינה, לא רק רוצה לנצל אותה.