שאלה לגבי soutwest תודה
-
שלום לכולם אני רוצה להזמין טיסה וזאת החברה הכי זולה מלאס וגאס לבפאלו. לא ברור לי האם אני צריך לבחור באופציה wanna get away ומה היא אומרת . אולי משהו הזמין דרכם ויכול להדריך אותי תודה

-
לסאותווסט יש 3 רמות של כרטיסים שמשפיעים בעיקר על תנאי ההזמנה. בגדול לא מדובר פה עלמחלקות כמו ראשונה עסקים ותיירים.
אם התוכניות שלך סגורות ואתה מחפש את הדיל האטרקטיבי אז אכן wanna get away זה מה שמומלץ להזמין.
-
טסתי בחברה זאת כמה פעמים. תמיד רכשתי את הכרטיסים הזולים wanna get away.
חשוב להזכיר (כבר כתבתי כמה וכמה פעמים על כך) שהמושבים במטוסי חברה זאת לא מסומנים. בצ’ק אין (24 שעות לפני הטיסה) מקבלים מקום בתור לעליה למטוס ומשעולים למטוס פשוט יושבים במושבים הפנויים.
אפשר להוסיף תשלום כדי לקבל מיקום עדיף בתור העליה למטוס. אני לא נוהג לשלם עבור כך כי בד”כ מדובר בטיסות לא ארוכות מדי.
-
אבל אם רכשתי כרטיס יכול להיות מצב שלא יהיה חי מקום ישיבה בטיסה ואני יאלץ לעבור לטיסה הבאה ? תודה
-
לא!
המקומות לא מסומנים, אבל לא נמכרים יותר כרטיסים מכמות המקומות. אז לכל היותר לא תשב ליד חבריך לקבוצה, או שתשב במקום פחות טוב (מקום אמצעי בסוף במקום חלון/מעבר מלפנים), אבל לא תשאר על הקרקע
-
אם יש אוברבוקינג, הם מציעים פיצוי למי שמסכים לוותר ולעלות על טיסה אחרת. רק מי שמסכים. כך בכל החברות בארה"ב
-
גם אני, כמו ראובן, טסה בד"כ ב wanna get awayאם הפרש המחירים גדול, זה שווה במיוחד. אם ההפרש זניח (20-50 דולר), לפעמים שווה לקנות את הכרטיס היקר יותר (ביזנס סלקט). מה שקורה כשמגיעים לבורדינג הוא שמחלקים את הטיסה ל 3 קבוצות בדרך כלל– A,B,C. כל קבוצה מקבלת מקום A 1-30, A 31-60, וכך הלאה. בד”כ מי שקונה את הכרטיסים היקרים, נמצא ב 30 המקומות הראשונים, כך שיש לו אפשרות לעלות ראשון, לשבת במעבר, מקדימה, ליד החלון- לפי רצונו. וגם יש לו מקום ל CARRY ON LUGGAGE. מי שעולה אחרון (כל מי שקנה את הכרטיסים הזולים יותר)- יושב בד”כ באמצע, ולא נשאר לו מי יודע מה מקום לכבודת היד.
היו מקרים, בהם נשאר לי מקום במעבר, ואפילו ב exit אבל אין דרך להבטיח את זה. אם הטיסה ריקה, בד”כ נשארים מקומות מאחורנית.
בד”כ הטיסות שאני טסה בסאותווסט הן מדנבר לוגאס, ובחופשת הסקי האחרונה שלי בדצמבר טסתי אפילו בוקר אחד מוקדם לסולט לייק סיטי ובחזרה בערב לוגאס לעוד יום של סקי. 2 הטיסות יחד עלו לי כ 140 דולר (שנשארו לי כקרדיט מטיסה שבוטלה במרץ שעבר).
אחד היתרונות העצומים של סאותווסט הוא שמקבלים אפשרות לקחת 2 מזוודות לטיסה, ואני תמיד טסה עם מזוודה ועוד תיק של ציוד סקי, ובניגוד לחברות אחרות שהיו מחייבות אותי החל מהמזוודה הראשונה, סאותווסט מאפשרת לי לקחת 2 מזוודות בחינם, גם כשמחיר הכרטיס הוא 60-80 דולר, שזה זול מאד.
כמו כן, השירות שלהם מעולה, והדיילים מקסימים. לפעמים יש דאחקות בטיסה (במיוחד לוגאס), והנוסעים פשוט נקרעים מצחוק.
אחלה חברת תעופה. מאד מאד מומלצת.