ציון פארק: כן או לא
-
היי עדי, אשמח לקרוא את סיפור הטיול שלכם, אם פרסמת אותו.
אני עדיין נוטה כן להוסיף את הגיחה לציון. איכשהו, התמונות של ההרים האדומים, עם הירוק והמים נראים לי מאד מושכים. זו לא גיחה ליום אחד אלא ליומיים. כלומר: נצא בשעות הבוקר המאוחרות לספרינגדייל (אולי זו כבר תהייה הזדמנות לסיבוב דרך הובר דאם) , ונתארגן ברגיעה בעיירה (כולל השכרת המוטות והנעליים), למחרת התחלה מוקדמת בציון עד אחה”צ, וחזרה לווגאס. הנסיעה בשאטל נראית מאד יפה, ונראה שאפשר לעצור לתצפיות במספר מקומות ( עצירה שנקראית שלושת האבות, וגם המסלול הקצר של הסלע הבוכה מסתיים בנוף יפה לפי התמונות), לפני שמטיילים ב riverside וההתחלה של ה narrows.
החשש שלי הוא מהתייבשות ומכת שמש בטיול רגלי בחום כבד. שיקול לגיטימי?
השילוב של ברייס לא עלה בדעתי עד כה. נראה מעניין, אבל יותר לחוץ. אני אקח כאופציה. איפה ישנתם? ליד הברייס? 4 שעות נסיעה מווגאס? ולמחרת שעתיים לציון ואז עוד שעתיים וחצי חזרה לווגאס? קצת הרבה עם הילדים שלי…
כמה ימים נותרו לכם לווגאס עם הגיחה הזו?
תודה רבה.
-
-
היי,
טרם הספקתי להודות לך עדי. אז תודה

אגב, בעלי בעד לוותר על הציון, ולרווח את מורו ביי – סן דייגו.
אני מודה שלי עדיין קשה עם זה…
-
קשה לך בצדק.

אני שוקל השנה להגיע לשם במיוחד לביקור נוסף, למרות שזה לא ממש מסתדר לי עם המסלול.
-
אז אם פתחנו את זה שוב לדיון
…. הנה שתי האופציות:אופציה 1 – ללא ציון (האופציה המועדפת על בעלי):
יום רביעי: כביש מספר 1 (לינה במורו ביי)
יום חמישי: מורו ביי, סולוואנג, (סנטה ברברה ?) ה- grove (לינה בהוליווד)
יום שישי: חצי יום הוליווד, חצי יום סנטה מוניקה (לינה בסן דייגו – נסיעה בלילה, כדי להמנע מהפקקים)
שבת – שני: סן דייגו
שלישי – חמישי: לאס ווגאס
שישי: טיסה לפורט לאודרדייל
אופציה 2 – עם ציון (האופציה המועדפת עליי):
יום רביעי: כביש מספר 1 (לינה בסולוואנג)
יום חמישי: סיבוב קצר בסולוואנג בבוקר, נסיעה להוליווד: שדרת הכוכבים, בוורלי הילס, הגרוב (לינה בסן דייגו – נסיעה בלילה, כדי להמנע מהפקקים)
יום שישי – ראשון: סן דייגו
שני – שלישי: לאס ווגאס
רביעי: נסיעה לספרינגדייל (אולי סיבוב דרך הובר דאם). אחה”צ – בריכה במלון בעיירה.
חמישי: פארק ציון עד שעות אחה”צ המוקדמות (תצפית 3 האבות, riverside, התחלה של ה- narrows). ערב ולילה בווגאס
שישי: טיסה לפורט לאודרדייל
פותחת להצבעה