ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יאשי ברומניה בתחילת מרץ

פורום אירופה
    4
    13
    4152
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Machmich
      Machmich נערך לאחרונה על ידי

הי,

אשמח לעזרה

נוסעת לשלושה וחצי ימים ביאשי (רומניה) עם הבת שלי בת ה12.

לכבוד הבת מצווה שלה, החלטתי על בילוי זוגי כיפי ושובר שגרה. הרעיון לבלות יחד Smile

נישן במלון unirea שלפי מה שהבנתי נמצא במרכז העיר.

מה האטרקציות בעיר שיכולות להתאים לנו?

האם יש פארק מים מחומם בקרבת מקום? מה לגבי החלקה על הקרח?

ראיתי שיש דקתלון בעיר. זה באזור? איך ניתן להגיע אליו?

עוד רעיונות שמתאימים לילדה בת 12?

הבנתי שיש ספא בבית המלון ומשערת שנשתמש בו. כמו כן, יש קניון גדול – שופינג וכו’ גם ברשימה שלי.

בקיצור עדיין לא מגובשת, אשמח לעזרת המומחים.

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אילן Ilan
        אילן Ilan נערך לאחרונה על ידי

שבוע טוב !

- ראשית מזל טוב לכלת הבת מצווה !

- ממליץ לך לקרוא את המלצותיי לאביה כאן . בנוסף תמצאו ביאשי כ-50 כנסיות אך לא חושב שזה יתאים לילדה בת 12 .

- המלון שלכם ממש במרכז העיר ליד כיכר אונירי ולידו רחוב לאפושנאנו עם המון בתי קפה .

- מזג האויר יהיה דומה לזה של השבוע האחרון מבחינת טמפרטורות ומקווה עבורכן שללא גשם .

- עדיין אין ביאשי פארק מים .

- ליד קניון פאלאס מאל פתחו שני מגרשי החלקה על הקרח, אחד למבוגרים והשני לילדים עד גיל 12 . בקניון מבחר גדול של חנויות .

- דקטלון נמצאת ליד מרכז קניות ERA , כאן מפה .

החלקרח - http://www.palasmall.ro
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • Machmich

הי אילן,

ראשית כל תודה על הברכות.

קראתי את מה שכתבת לי וגם את הקישור שכתבת לאביה.

המון תודה על התשובה המפורטת Smile

ברשותך עוד כמה שאלות:

• ראיתי את הקישור לתאטרון ולאופרה, בתאריכים שנהיה יש מספר הצגות כולל אחת ב18 בערב. האם יש טעם ללכת להצגה ? אנחנו לא דוברות רומנית.
          • כמה זמן נסיעה משדה התעופה למרכז העיר איפה שהמלון ? שאלתי במלון ואמרו לי שאפשר לקחת מונית משדה התעופה למלון ב5 יורו. האם המוניות נמצאות שם בכל שעה או שייתכן שלא נמצא מונית? כתבו לי מהמלון שאם הם שולחים לי מונית העלות תהיה 20 יורו… ומה הפתרון הכי כדאי לדרך חזרה (הטיסה חזרה יוצאת ב6 בבוקר).
          • מרכז קניות ERA, לא הצלחתי להבין מהמפה כמה זמן נסיעה  / הליכה מהמרכז. ואיך כדאי להתנייד שם? מונית/ רכבת.
          • אם כל הטיול משולם (מלון + ארוחת בוקר + טיסה), כמה כסף מקומי כדאי להמיר בארץ לשתינו שלושה וחצי ימים. אני מבינה שניתן להשתמש גם בכרטיס אשראי בקניון אז משערת שמונית / בתי קפה וכו זה הצורך האמיתי בכסף מזומן!

שוב תודה על ההתייחסות Smile

• אמה
            אמה נערך לאחרונה על ידי

מצרפת לך את המפה שהכנתי כאפשרויות ליאש.

• Machmich

תודה אמה.

לא מצליחה להכנס למפה כי אין לי גישה.

יכולה לתת לי גישה?

• אמה
                אמה נערך לאחרונה על ידי

נסי עכשיו..

לא מזמן קראתי בפייסבוק סיכום טיול ליאש..נראה לי ששמרתי אותו..אחפש בערב.

• karnielr
                  karnielr נערך לאחרונה על ידי

נראה לי שלera תצטרכי לקחת מונית. זה קצת מחוץ לעיר.

• אמה
                    אמה נערך לאחרונה על ידי

לדקטלון,נראה לי כדאי לקחת מונית,לפחות בחזור.בטוח במלון יוכלו לעזור ולהסביר לך.

אני זוכרת שלוורשה כולם המליצו על מוניות.וגילינו שאוטובוס עובר מול המלון שלנו,הוא נוח ומגיע ישירות.וגם היה זול מאוד.

הנה מה ששמרתי..תבדקי אם משהו יכול להתאים לכן

• אילן Ilan

- אומנם ישנו רצון לעזור אך המידע שמוסרים לך לא מדויק ורק מבלבל אותך .

ברשותך עוד כמה שאלות:

• ראיתי את הקישור לתאטרון ולאופרה, בתאריכים שנהיה יש מספר הצגות כולל אחת ב18 בערב. האם יש טעם ללכת להצגה ? אנחנו לא דוברות רומנית.
                      • אני לא מכיר את בתך, כך שזו רק מחשבה שלי . כש אני כותב לך אני נזכר בתגובתה של ג’יוליה רוברטס מהסרט אישה יפה בביקורה הראשון באופרה .  . אופרה זה תלבושות צבעוניות ושירה ומי שאוהב השפה ממש לא מחסום . הרבה מבקרים באופרות שמופיעות באיטלקית מבלי להבין איטלקית .
                      • כמה זמן נסיעה משדה התעופה למרכז העיר איפה שהמלון ? שאלתי במלון ואמרו לי שאפשר לקחת מונית משדה התעופה למלון ב5 יורו. האם המוניות נמצאות שם בכל שעה או שייתכן שלא נמצא מונית? כתבו לי מהמלון שאם הם שולחים לי מונית העלות תהיה 20 יורו… ומה הפתרון הכי כדאי לדרך חזרה (הטיסה חזרה יוצאת ב6 בבוקר).
                      • הנסיעה משדה התעופה למלון כ-20 דקות ועלתה לנו 20 רון כולל טיפ . ביציאה מהטרמינל הקטן ממתינה שורה של מוניות . אלי ניגש נהג מבוגר חאפר כנראה שמוניתו לא עמדה בשורת המוניות כדי לא לשלם מס .
                      • אני לנו במלון צ’יריק הנמצא לא רחוק משדה התעופה והם הקפיצו אותנו לשדה ללא חיוב בשעה 04.00 . את יכולה לסגור עם נהג מונית שיאסוף אותכם מהמלון בתקווה שיתעורר או יותר בטוח להזמין נסיעה מהמלון למרות שזה יותר יקר, אך יותר בטוח . ביאשי היינו עם עוד זוג ונסענו עם מוניות ( 20 רון כולל טיפ ) שהמחיר מופיעה על דלת המונית והפעיל מונה . בחזרה נסענו ב- TRAMVAI במחיר מצחיק של 2 רון . אני ממליץ לך לנסוע עם בתך עם הטרמוואי בתור חוויה .
                      • מרכז קניות ERA, לא הצלחתי להבין מהמפה כמה זמן נסיעה  / הליכה מהמרכז. ואיך כדאי להתנייד שם? מונית/ רכבת.
                      • קרניאל כמעט צודקת . מרכז הקניות נמצא כ-7 ק”מ מבית המלון שלכם אך עדיין בתחומי העיר, ראי כאן במפה. מגיעים לשם שלושה קווי אוטובוס ( נסיעה של כ-חצי שעה ) אך הנוח ביותר הן המוניות . לגבי המוניות שימי לב שהן אינן עוצרות בדרך וניתן לתפוס אותן רק בתחנות שלהם המבוזרות בכל מוקדי התיירות . קבלי כאן מפה שימושית של קווי התחבורה ביאשי .
                      • אם כל הטיול משולם (מלון + ארוחת בוקר + טיסה), כמה כסף מקומי כדאי להמיר בארץ לשתינו שלושה וחצי ימים. אני מבינה שניתן להשתמש גם בכרטיס אשראי בקניון אז משערת שמונית / בתי קפה וכו זה הצורך האמיתי בכסף מזומן!
                      • אני מהדור הישן ולא אוהב לשלם בכרטיס אשראי ברומניה . לוקח איתי מטבע זר ופורט בצ’אנג’ים. צ’אנג’י תמצאי במרכז פאלאס מאל . תדאגי לצאת מהרץ עם כ-200 איורו בכסף רומני ( אפשר בצ’אנג’ים מסוימים בארץ או בבנק הפועלים בנתב”ג ) .
                      • האם ביקור ב- ESCAPE ROOM באנגלית מעניין את בתך ?

שוב תודה על ההתייחסות 

ה - TRAMVAI
                      • אמה
                        אמה נערך לאחרונה על ידי

תראי את היום יאש הזה.אולי משהו יעניין.

• Machmich

תודה רבה אילן!!

• אילן Ilan

אם הנסיעה עד ה-5 למרץ יהיה לכן שוק מארצישור ממש מתחת למרפסת .

• אילן Ilan

- אני מקווה שתקראי את הודעתי לפני נסיעתך !

- אם תרצו לאכול ארוחת ערב במסעדת המלון שבקומה 15 עם הנוף של העיר , מומלץ להזמין מוקדם בבוקר שולחן ליד החלון .

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון