גסט האוסים בתאילנד ב-200/400 באט
-
צריך עזרה
שמעתי שיש גסט האוסים בתאילנד ב-200/400 באט רק צריך לדעת איפה הם ומה השם
לכן אם מישהו יכול לומר לי שמות או מיקומים של גסט האוס כזה או טיפה יותר אני אשמח מאוד,
אני שואל לגבי גסט האוסים ב-
בנגקוק-בקוואסאן
צ'אנג מאי
קוסמוי/ וקופנגן מן הסתם יותר יקר 300-500 באט
ואם יש בעוד מקומות גם אשמח לשמוע
שבוע טוב -
ישששששששששששששששששששש
אני מצרף לך שניים או שלושה אתרים שבהם תמצא שמות ודרכי התקשרות לגסט האוסים.
אני לא בטוח שבטווח הנמוך אבל בין 350 ל500 באהט בטוח תמצא
http://www.itisnet.com/english/asia/Thai/bangkok/bkk-top.htm
http://www.travelfish.org/accommodation/thailand/bangkok_and _surrounds/bangkok/khao_san_road/all
לשני האתרים האלה יש גם לגבי מקומות אחרים בתאילנד -
גסט האוסים בתאילנד ב-200/400 באטגסטאוסים שאנחנו היינו בהם לפני שנה וחצי (מקווה שעדיין רלוונטי מבחינת המחירים)
בנגקוק:
Lucki-לאקי- נמצא צמוד לקשר הישראלי מול הקוואסן. עלה לנו אז 400 באט. היחס שם מגעיל, אבל כל פעם חזרנו לשם בגלל המחיר (ביחס לחדר).
חוץ מזה אפשר לחפש ברחוב מאחורי הקשר הישראלי (יוצאים מהיציאה האחורית של הקשר), יש שם כל מיני גסטהאוסים במחירים יחסית נמוכים, אבל החדרים יותר קטנים מהלאקי.
צ'אנג מאי:אני לא זוכרת את השם, אבל יש גסט האוס עם שם ישראלי "הבית של (רפי?)"- אנחנו מצאנו את השם שלו על הלוח מודעות בבית חב"ד- וזה מרחק 15 ד' הליכה משם.- עלה 350 באט
בקוסמוי: ישנו בגסהאוס עם חדר שווה-עלה בערך 500 באט. לא זוכרת את השם אבל אני יכולה לתאר לך את הדרך לשם- יוצאים מהבית חב"ד לרח' הראשי, פונים ימינה וברחוב אחרי זה פונים שוב פעם ימינה- הגסטהאוס שלנו היה מצד שמאל (לא הראשון), אבל בכל הרחוב ההוא יש כמה גסטהאוסים במחירים יחסית נמוכים.
בהצלחה, מקווה שהמידע עדיין רלוונטי. -
לגבבי זה שבבנגקוק המחירים עדיין דומים.לפני שבועיים חדר זוגי עם מזגן עלה 390 באט.
אני לפני החזרה הביתה הייתי שם. בשבילי הוא מספיק טוב כדי לשים את הדברים ולהתרחץ לפני הטיסה.גם ככה יצאתי לטיסה ב-4 בבוקר ולא התכוונתי לישון שם.
תבקש חדר אחורי כך שהרעש מהרחוב לא יפריע. -
לגבי בנקוקיש לך באזור של הקאוסאן את הגסטאוסים של הסוואדי,יש איזה לפחות חמש כאלה שם,אמנם לא הייתי שם הרבה זמן אבל חדר בזמנו היה עולה שם
350 באט לחדר ממוזג,רק תיקח בחשבון שהחדרים שם די קטנים,לגבי
האיים אז לפי דעתי בסכומים שאתה מתאר יהיה לך קשה למצוא מקומות
נורמאלים,אלה אם כן לא אכפת לך שלא יהיה מזגן ואז תוכל למצוא,בקופנגן אפשר להשכיר בונגלו על החוף ב350 באט,אבל בלי מזגן,
שמתי לך תמונה של קופנגן בחוף הסאן רייז,שזה החוף של המועדונים,תראה
בסוף על הצוקים, בתי בונגלו כחוליפ,המחיר שלהם 350 באט,אבל יש בתי בנוגלועוד יותר טובים באותו מחיר,רק שאתה לא יכול לראות את זה בתמונה,אתה צריך להעלות יותר למעלה באלכסון,הכי למעלה שאפשר,ואז יש שם בתי בונגלו עם נוף ממש יפה,כמה שתעלה יותר למעלה,הנוף יהיה יותר יפה.
-
לגבי בנקוקזה מאוד תלוי בתקופה שאתה מגיע...
לדוגמא אני ישנתי בסט האוס בקוסומוי שבעונה מחיר החדר הוא 600 ולא בעונה 400...
אם אתה מגיע לא בעונה אתה יכול למצוא חדרים לא רעים בכלל באיים במחירים של 300-500
בעונה{נובמבר עד מרץ}המחירים קצת קופצים -
באו-נאנג... LAUGHING GECKOאולי מהמקומות האחרונים בתאילנד שעדיין יש בהם הרגשה של תרמילאות כמו בדרום אמריקה. החדרים פשוטים מאוד ומקסימים למי שמחפש את תאילנד של פעם
מי שמגיע לשם, דש לפטרישה