ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

גואטמלה\מקסיקו\בליז

פורום מרכז אמריקה
    4
    11
    2087
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • פלפל
      פלפל נערך לאחרונה על ידי

אני רוצה לנסוע לגואטמלה ומקסיקו ובליז ורוצה לנסוע לאזור צ’יאפס במקסיקו ואחרי זה לבליז אז איפה כדי לעבור מגואטמלה למקסיקו ? ואיך כדי לנסוע לבליז? ושאלה נוספת העם כדי לבוא עם מזומנים ?או להסתמך על כרטיס אשראי?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

אם אני מבין נכון את מחפשת את המסלול הקלאסי שהולך גווטמאלה- סן קריסטובל( ציאפאס)- בליז- חוף קריבי מקסיקו? רק לא כ”כ הבנתי מהשאלה שלך מה הסדר שאת מחפשת.

לאיפה הטיסה הלוך מגיעה? ומאיפה את חוזזרת? יותר קל ככה לחבר את היעדים.

לגבי כסף- מזומן זה עניין של נוחות- תלוי כמה את הולכת להוציא בטיול וכמה את מרגישה בנוח לשאת על עצמך. אני לדוגמא מאלה שלוקחים יותר מזומן, אבל יהיה לי כרטיס אשראי לגיבוי, וגם תלוי מה אורכו של הטיול וכמה אני מתכנן להוציא שם ובאיזה שלב של הטיול….

• פלפל
          פלפל נערך לאחרונה על ידי

תודה לך על התגובה הטיסה הלוך וחזור מגואטמלה וטיסה פנימית מבליז לגואטמלה

• גדליהו מהגרעין

מאחר ויש לך כבר טיסה מבליז לגווטמאלה. אני הייתי עושה גווטמאלה עם סיום בפלורס. חוצה לציאפאס משם לחוף הקריבי וסיום בבליז.

• Noam3217564
              Noam3217564 נערך לאחרונה על ידי

שוב תודה יש טיסה מגואטמלה סיטי לצ’יאפס ומצ’יאפס לפלורס? וכרגע עדין אין לי טיסה מבליז לגואטמלה זה היה התכנון שלי אשמח לעוד רעיונות כרגע יש לי טיסה הלוך חזור מגוטמלה לחודש בבליז אני רוצה להיות שבוע עד עשרה ימים (ביקור משפחה)

• nzvia1
                nzvia1 נערך לאחרונה על ידי

אני עברתי בסירה מליוינגסטון גואטמלה לפונטה גורדה בבליז.

משם ניתן לעבור את בליז יבשתית עד מקסיקו

• גדליהו מהגרעין

אין טיסות כמו שאת שואלת- רק דרך קישורים. מה ש מאריך את הדרך. 

מה שאת יכולה לעשות זה להתחיל בגווטמאלה עם אנטיגואה ואגם אטיטלן. שלה אם את מחפשת קצת הליכות. משם לעלות לסן קריסטובל. סביר להניח שאת פה כבר עם 10 ימים-שבועיים. מכאן אם את ממשיכה לחוף הקריבי זה אוטובוס של בערך 15 שעות או טיסה לקנקון וממנה לרדת דרומה לבליז.

מבליז להיכנס חזרה לגווטמאלה לפלורס, לרדת לסמוק שמפיי ומשם לטיסה חזרה.

לחלק השני של גווטמאלה את צריכה 5 ימים.

בסה"כ זה לא ממש משאיר זמן כמעט לחופים הקריביים אז תצטרכי להחליט מה חשוב לך יותר ואיך את מחלקת את זמנך.

• פלפל
                    פלפל נערך לאחרונה על ידי

כן אני מחפשת יותר הליכות מה יש בסן קריסטובל? יש אפשרות לעשות אנטיגואה/אגם אטיטלן/סן קריסטובול/בליז/וחזרה לגוטמאלה לפלורנס/טיקל וחזרה לגואטמלה סיטי? והאם יש טיסה מסן קריסטובל לבליז?

• גדליהו מהגרעין

המסלול שכתבת זהה למה שכתבתי- רק בלי עצירה בסמוק שמפיי.

אם את לא רוצה את עיירות החוף הקריבי של מכסיקו- את יורדת בצ’טומל ( אחרי סן קריסטובל/פלנקה) וחוצה את הגבול לבליז.

לדעתי אין טיסה מסן קריסטובל לבליז- אבל זה בלי שחיפשתי. נמה”ת של טוקסטלה אמנם מוגדר כבינ”ל אבל בזמנו הסתכלתי לראות איזה טיסה בינ”ל נוחתת שם ולא ממש מצאתי… מה שאומר שתטוסי כנראה לקנקון וממנה לבליז או אפילו למכסיקו סיטי כדי להגיע לבליז… נראה לי אותוו מספר שעות בסוף, כמו בתחבורה ציבורית..

האזור של סן קריסטובל מהווה בסיס ליציאה למפלי צ’יפלון, לגונת מונטבלו ועוד סיורי טבע וכפרי אינדיאנים אחרים.

להליכות נוספות תעצרי בקטצלטננגו אחרי אגם אטיטלן ולפני המעבר לסן קריסטובל ותוכלו למצוא שם בעיקר טיפוס על הרי געש בסביבת העיר, אבל עוד כמה אפשרויות באזורים ההרריים.

את גם יכולה אחרי אנטיגואה לנסוע לשלה (=קטצלטננגו) ולעשות ב-4 ימים טרק את הדרך לאגם אטיטלן.. אם יש לך זמן לזה. מדובר במסלול מאוד קלאסי שיש מספר חברות טיולים שמארגנות אותו בשלה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • nzvia1

מציעה לעבור דרך טודוס סנטוס בדרך לסן קריסטובל.

טודוס סנטוס
                        • nzvia1

בית הקברות הצבעוני בטודוס סנטוס

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון