טיול לארה"ב באוקטובר
-
שלום רב,
אנו שתי משפחות עם ילדים בגילאים ,13,15,18,22 , המתכננים טיול לשלשה שבועות לארה”ב בחודש אוקטובר..
אנו נוחתים בניו יורק ב-2.10 בשעה 12.30 וחוזרים ארצה ב-21.10 בשעה 19.00.
חשבנו לטייל בניו אינגלנד, מפלי הניאגרה , אורלנדו וקייווסט ולסיים בשהייה של 4 -5 ימים בניו יורק.
האם לדעתכם זה עמוס מידי?
אני אודה לכם על עזרה בתכנון המסלול.
תודה רבה
עודד
-
לא טיילתי באיזורים הללו חוץ מניו יורק, אבל נשמע סביר. רק למה לחזור לניו יורק? בקרו בצפון מזרח תחילה ותחזרו ארצה חזרה ממיאמי עם עצירה באירופה.
-
בהמשך להמלצת קודמי, נדמה לי שגם מבחינת מזג אויר והתרחקות מעונת ההוריקאנים, כדאי להשאיר את אורלנדו לסוף.
הייתי נשארת בניו יורק 5 ימים בהתחלה, אחרי הנחיתה שם, ואז יוצאת לסיבוב ניו אינגלנד-ניאגרה כ9 ימים, וטיסה מבפאלו לאורלנדו לשבוע. אם לנסוע לקי ווסט או לא זה תלוי בכמה פארקים באורלנדו תרצו לבקר.
-
אבי ,תודה על ההצעה אבל יש לנו כרטיסים הלוך ושוב לניו יורק.
-
היי גלית,
הטיסה שלנו חזרה לארץ היא מניו יורק.
לכן חשבנו לאחר הנחיתה לצאת מניו יורק ולחזור אליה לקראת סוף המסלול.
אני אשמח לשמוע את דעתך לגבי:
1.מה נכון יותר לעשות :להתחיל את המסלול באגמי האצבעות ומפלי הניאגרה ולהתקדם לכיוון ניו אינגלנד, או ההיפך, להתחיל בניו אינגלנד ואחר כך להגיע למפלים.
2.מהתגובות שקראתי בפורום אני מבין שהחזרה מאורלנדו לניו יורק ברכב היא לא מומלצת.
האם שילוב של קי ווסט במסלול יעשה את החזרה ברכב לסבירה יותר, או שבכל מצב כדאי לחזור מאורלנדו לניו יורק בטיסה?
תודה על העזרה
עודד
-
מה זה משנה אם טסים לאורלנדו בהתחלה ואז חזרה לאן שזה לא יהיה, או באמצע או בסוף? מה הבעיה לסיים באורלנדו, לטוס חזרה לניו יורק ומשם לארץ? עדיין תצטרכו טיסת פנים הלוך וחזור. אמנם יש אפשרות לעשות ברכב דרך אחת, אבל זה עניין של כמה ימים, ואם עושים את זה אז מן הראוי כבר להאריך ולעשות מזה טיול, אחרת חבל על הזמן הזה.
מבחינת המסלול, זה לא משנה מאיזה כיוון מטיילים, אם קודם ניאגרה או קודם ניו אינגלנד.
חוזרת על המלצתי להתחיל בניו יורק, כי אתם כבר שם וכי ממילא לא תצאו מיד לדרך בגלל הג'טלג, וכי זה נראה לי אישית נכון יותר מבחינת החוויה- להתחיל בכמה ימי שיא בניו יורק, אחכ לצאת ולראות את אמריקה האמיתית שמחוץ לניו יורק, וסיום שוב בשיא, שזה הפארקים של אורלנדו.