ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ירח דבש בפיליפינים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    5
    1370
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Juliamel9
      Juliamel9 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אני ובעלי חושבים על לצאת לירח דבש בפיליפינים סביבות אפריל, אבל גמישים בתאריכים.

אנחנו יכולים להרשות לעצמנו בערך שבועיים ובערך 25000 ש”ח.

שנינו מאוד אוהבים לצלול אז חשוב לנו גם לשלב כמה צלילות טובות בטיול.

הבנתי שבפיליפינים יש המון מה לראות וצריך הרבה טיסות פנים כדי להגיע למקומות המעניינים ואנחנו די אבודים בכל עניין התכנון אז ממש נשמח אם תוכלו להמליץ לנו על מסלול ואיך סוגרים טיולים (אם מראש, אם במקום) וכנ”ל לגביי טיסות פנים.

שנינו אוהבים לטייל ורוצים שרוב הזמן נחווה את המקום וכמובן לשלב גם מעט בטן גב (אבל ממש מעט).

כל תגובה תתקבל בברכה כי אני באמת לא יודעת אפילו איפה להתחיל בתכנון הטיול הזה..

תודה מראש לעונים!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gauntlet
        gauntlet נערך לאחרונה על ידי

נתחיל בטיסות – 
        נקודת המוצא היא שרוב הטיסות חייבות לעבור במנילה (או במעט מהמקרים בסבו).
        כלומר תצטרכו לתכנן טיסת חזור והלוך באותו יום, או להישאר לישון בבירה המשעשעת והמלוכלכת (תוכלו למצוא שם גם מלונות ברמה גבוהה מאוד)
        רוב המבקרים עוצרים באיים הבאים :
        בוראקאי, אי הנופש המוביל, חוף לבן, מים צלולים, מסעדות, מועדונים, מים צלולים, המון תיירים.
        פלאוון – ובמיוחד אל נידו שנמצא בצפון האי, סיורים סירה באיי קטנים מהממים. יש טיסה ישירה לדעתי יקרה יחסית ופחות שכיחה, הרוב טסים לפוארטו פרינססה ומשם ואן במשך שש שעות בערך. (בפוארטו פרינססה יש נהר תת קרקעי )
        האי קורון מפורסם לצלילות ונמצא צפונית לאל נידו. לדעתי יש טיסה פעמיים בשבוע לשם או רק מעבורת, לא בטוח.
        סבו -אי עם בירה באותו שם (שעדיף להרחיק ממנה, לדעתי גרועה ממנילה). בצפון ישנו האי מלפאסקווה (צלילת כרישי טרשר), בדרום כרישי לוויתן וגישה לאי אפו (צלילות)
        בוהול  -נמצא מרחק מעבורת מסבו העיר. גבעות שוקולד (בעיקר לתמונה), קופי טאשייר,  חוף אלונה (גם צלילות)
        צפון לוזון – אותו האי בו מנילה נמצאת. טרסות אורז ואווירה יותר רגועה.

יש עוד אינספור חופים, עיירות, איים.
        אני תמיד טס בחברת סבו- פסיפיק יש להם תמיד מבצעים שמוזילים את הטיסות לכלום. תתחילו לשחק באתר, תיכנסו מדי כמה ימים לבחור טיסות  ותשחקו במבצעים. (למרות שירח דבש אולי תעדיפו חברה יותר דייקנית עם תיקים מראש כמו פיליפין אייר)
        לדעתי 3 ימים זה מינימום לכל אתר (הגעה, היכרות, יציאה)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • Juliamel9
          Juliamel9 נערך לאחרונה על ידי

ואו! תודה!!

אתה חושב שהתקציב שלנו סביר? וטיולים כדאי להזמין במקום או מראש? או שאת רוב הדברים אפשר לעשות לבד?

• gauntlet
            gauntlet נערך לאחרונה על ידי

קצת בעייתי לי לחשב לזוג בירח דבש, מה גם שהטעם שלכם הוא שלכם
            שבי מול אתר הטיסות, אתר בוקינג וטריפ אדוויזור ותזיני מחירי תחבורה, לינה ואוכל ליום ואז תדעי פחות או יותר
            אני כמעט אף פעם לא סוגר תיורים מראש (גם לא עולה לי בראש שום דבר בפיליפינים שאי אפשר לסגור מהיום למחר...)

• yushon
              yushon נערך לאחרונה על ידי

להערכתי התקציב שלכם אמור להספיק.

ממליץ גם על פוארטו גלרה שמאוד מומלצת לצלילות (את הממלצה קיבלנו ממדריכת צלילה...). קורון גם מאוד מומלצת לצלילות עם המון ספינות טרופות אבל דורש בדרך כלל 2 כוכבים בגלל העומק.

את הכל אפשר לעשות לבד ולא מסובך. אנגלית שפה רשמית והמון מדברים כך שנורא קל להסתדר. כמובן שזה תלוי באופי שלכם.

כמו שנאמר, אין כמעט שום דבר שיש בו צרוך לסגור דברים מראש.

בזמן של שבועיים, ממליץ להתמקד במספר מצומצם של יעדים או יעדים קרובים על מנת לחסוך זמני מעברים.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון