השכרת רכב דרך חברת דולר
-
ערכנו סקר שוק בין חברות שונות בארץ לגבי השכרת רכב בסן פרנסיסקו והחזרה בלאס וגאס ההצעה הזולה ביותר שקבלנו היתה מחברת דולר באמצעות חברת הרץ שמייצגת אותה, הצעה הזולה ב- 30% מכל הצעה אחרת. פער גדול ומשמעותי. כמובן שסוג הרכב והתנאים הנלווים היו דומים בכל ההצעות. נשמח לשמוע חוות דעת על החברה והשרות. תודה
-
דולאר ותריפטי הם 2 מותגי לאו קוסט של חברת הרץ. כמו שמותג באדג’ט הוא לאו קוסט של אוויס.
בחלק מהמקומות העמדות של החברות משותפות עם הרץ ובחלק מהמקומות גם הצי משותף. לפעמים הצי מעט מיושן יותר מאשר הצי של מותג הפרימיום (הרץ) אבל זה לא דיל ברייקר מבחינתי. בכל מקרה פריסת הסניפים של הקבוצה רחבה מאוד.
לא יצא לי עוד לשכור אצלם ב SFO אבל לא רואה בעיה איתם.
-
שכרתי בדולר בעבר ויש לי שתי השכרות בדולר לטיולי הקרוב. הצי של דולר טיפה מיושן, אם יתנו לי רכב שלא ימצא חן בעיני, אבקש להחליפו. עד עתה לא היו לי בעיות להחליף רכב.
ממה שקראתי ברשת על חברת דולר בארה”ב, תלונות רבות הן על התור הארוך לקבלת הרכב, אבל מצד שני לחברה זאת בד””כ המחיר הזול ביותר, אז לי אישית שווה לחכות.
אני נרשמתי רישום חינמי למועדון של דולר, DOLLAR EXPRESS, אני מקוה שבכך אוכל לקצר תורים, לפחות כך כתוב באתר החברה.
-
תודה רבה !
-
ערב טוב גיל.
מצטרף להמלצת קודמיי.עמיחי ורובן.
לאור הנסיון המוצלח.של 4 השכרות
של חברת דולר.שהיו ללא תקלות.
מלבד התור הארוך.שנשתרך בדלפק
של שדה התעופה מק'קארן שבווגאס.
לא נתקלנו בשום סיבוכים נוהליים.
ואם איני טועה.למרות 7 הדלפקים.
התור והביקוש.גדולים וארוכים.וזה אומר הכל.
בכל מקרה - מציע לבדוק את כל הכיסויים הביטוחיים.לכל צרה שלא תבוא.
סעו לשלום המפתחות בפנים.
בהצלחה וטיול כייפי ומהנה חיים.
נ.ב.
ממליץ לבדוק.רשיונות וביטוח לרכב.
כלי נהג וגלגל חלופי תקין.
-
החברה זולה והתורים בהתאם ארוכים.
הרכב יוצא בדרך כלל טוב כמו רכב של חברות אחרות.
כך שלא הייתי חושש.
-
השתכנענו תודה לכולכם!