ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול בסיאטל ובאזורו

פורום צפון אמריקה
    2
    2
    433
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • חולה על אמריקה
      חולה על אמריקה נערך לאחרונה על ידי

שלום, אני ובן זוגי מתכננים טיול בתחילת ספטמבר, יש לנו שייט לאלסקה ב5 לספטמבר, השייט יוצא מסיאטל ולכן רצינו להתחיל את הטיול ממנו. אנו די מוגבלים בתקציב ולכן נוכל להקדיש לסיאטל ולאזור שלו 5 ימים לפני השייט, נשמח לכלול את אולימפיק פארק או לפחות את האזורים שהם מאסט. אשמח לקבל המלצות בעניין, מה מבחינת הלינות? כמה ימים לקחת? האם חובה לשכור רכב בשביל להגיע לאולימפיק פארק? האם אפשרי לנסוע לפארק רק ליום 1 שלם? אני בכללי לא יודעת איך לתכנן את הטיול ספציפית באזור הזה בגלל שעלינו להתאים את עצמינו לשייט.

המלצות מעבר יתקבלו בברכה!

תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • SJM
        SJM נערך לאחרונה על ידי

היי,

לאולימפיק נהוג להקדיש יומיים-שלושה. הפארק די גדול ויש מספר איזורים עיקריים:

1. איזור הוריקן רידג’ שהוא האיזור ההררי בפארק. העיירה הסמוכה אל איזור זה היא פורט אנג’לס וכדאי ללון שם לפני הביקור.
        2.  איזור החופים (ואגם קרסנט שבדרך לחופים מהוריקן רידג’). לינה בקמפינג או לודג’ים בסביבה, או בעיירה Forks.
        3. איזור יערות הגשם hoh וקווינולט. אפשר ללון באגם קווינולט או לחזור לסיאטל לקראת סוף היום.

אני מניח שיש חברות שמארגנות טיולים בפארק, אבל בשביל לטייל עצמאית חייבים לשכור רכב. ליום אחד לא שווה לטעמי להגיע לפארק. לוקח די הרבה זמן להגיע לשם.

יש עוד אופציות טובות לטיול בסביבת סיאטל. אני מאוד אהבתי את פארק הר רינייר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון