השכרת רכב באופן ישיר
-
שלום לאנשי הפורום
אנו מתכננים טיול משפחתי של 7 אנשים ולכן מעוניינים ברכב גדול של 8-9 נוסעים
בארץ נראה כי לא ניתן לשכור רכב גדול שהינו אוטומט רק גיר רגיל (לא יודע מה הסיבה אבל קחו זאת כעובדה)
ברצוני לשאול האם מישהו ביצע הזמנה ישירות לדוגמא באתר העולמי של SIXT.COM ? האם נתקלתם בבעיות ? בכל זאת מדובר בהשכרת רכב לא זולה של 5000 ש”ח כולל תוספות
אשמח לחוות דעת מבעלי הניסיון
תודה
תומר
-
- לא יודע מאיפה המסקנה הזו. אני שכרתי (בשביל משפחה שטסה לגרמניה) לפני שבועיים משלמה סיקסט בארץ (מוקד חול) רכב גדול אוטומטי בגרמניה.
- נסו לבדוק באתר של Rental Cars או אפילו יותר טוב לדבר עם אורן מרום. הוא יתן לכם את כל המידע שתצטכרו. נעזאתי בו כבר פעמיים עם רכב בחול והייתי מרוצה מאוד. זה המייל שלו orencom at netvision.net.il והאתר שלו נקרא toureply
-
היי ,בדרך כלל יותר זול להזמין מהארץ.
בכל מקרה תבדקו טוב שיש את הביטוחים הדרושים.
-
היי
תבדוק בכמה מהחברות בארץ. אתה צריך רכב טרנספורטר מהסוג המפואר שיהיה לכם מקום חמזוודות. או מרצדס וויטו.
רוב ברכבים באירופה הם גיר ידני . תבדוק בקשר לרכב מסחרי אוטומט.
אם אתם נוסעים באל על יש הנחה בשכירות רכב.
תהנו
-
היי דודי
האם שכרתם משלמה סיקסט בארץ ? האם זה רכב 7 מקומות או 8-9 ? יש הבדל .למה התכוונת בארץ אבל מוקד חו"ל.
דרך אגב האם יש למישהו טלפון של הסניף של סיקסט בשדה התעופה במינכן ? יש להם טלפון של 1800 שלא מאפשר להתקשר מהארץ ? גם מייל יהיה בסדר .
-
השאלות הגיעו אחרי שבדקתי בכמה מקומות ולכולם אותה תשובה יש רק גיר רגיל.
-
להזמין מהארץ דרך סוכן מחו"ל, בד"כ אני מקבל את העסקה הכי טובה -
גם אנחנו במזמיני רכבים גדולים. אני מזמין תמיד ידני כי זול יותר.
שנה שעברה בפראג שידרגו אותנו לרכב אוטומטי
והשנה בג’נבה ההצעה הזולה ביותר שמצאתי בסוף הייתה מרצדס ויטו אוטומטי.
אז יש כאלה.
-
מרצדס ויטו 9 מקומות בוודאות מגיע גם באוטומט, אולי פשוט בתאריכים שלכם לא נשאר
-
הי תומר, לצערי לא זוכר בדיוק את הפרטים אם זה היה 7 או 9. הרכב לא היה בשבילי כאמור אז פחות זוכר.
דיברתי עם שלמה סיקסט בארץ אבל יש להם מוקד מכירות של חול. זה המספר לדעתי: 089190948
בכל מקרה כמו שכתבו כמה אולי פשוט נגמרו האוטומטיים בתאריך שלכם.
אני ניסיתי פעם להשיג כזה רכב בבודפשט וגם לא הצלחתי אז אני מניח שיש מדינות שזה באמת מאוד בעייתי להשיג רכב גדול אוטומט אבל דווקא גרמניה אמור להיות בסדר.
דיברת עם אורן מרום? יש סיכוי טוב שיצליח לסדר לכם משהו.
-
גם לדעתי אורן יכול לעזור לך,
אני קיבלתי בפעמיים רכב 9 אוטומט (בזל וג’נבה )למרות שלא בקשתי מראש, לכן בטוח שיש השאלה היא הזמינות.
-
אני מציע לבדוק ישירות מול אופרן, להתקשר אליהם,
לאחרונה הזמנתי דרכם רכב ויצא כ – 45% זול יותר מכל אופציה אחרת כולל רנטלקארס, וכן השכרה בתנאים דומים.
-
אופרן היא גם סוכנות ולא חברת השכרה.
קשה לי להאמין שיש הפרש של 45% באותה חברה ובאותו סוג רכב ועם אותם כיסויים ביטוחיים. מנסיון שלי תמיד התברר שהמחיר הזול לא כלל הכל.
-
אם אתם מתקשים למצוא רכב אחד גדול מדוע לא לשכור 2 רכבים רגילים?
לא השוויתי עלויות ,אולי יימצא ככדאי?
-
זה אכן כדאי מבחינה כלכלית . אבל הרצון הוא לנסוע משפחה אחת ביחד ולא בשני רכבים.