מסלול טירות באנגליה
-
שלום אני ובן זוגי מתכננים לטוס לאנגליה בחודש יולי.אנחנו רוצים לעשות מסלול של טירות אבל בלי רכב .האם זה אפשרי?
אשמח להצעות לסוג של טיול כזה
תודה רבה לכולם
-
מסלול טירות באנגליההמממ... מה זה בדיוק מסלול טירות באנגליה? כל האי הבריטי מוצף בטירות במצב זה או אחר ומניסיוני בתור אחד שגר שם, רוב הטירות היפות נמצאות דווקא בסקוטלנד או בווילס.
בכל מקרה, אם הכוונה למקומות כמו וינדזור, טירת לידס או טירת ווריק אין בעיה להגיע בטיולי יום מלונדון או סטרטפורד ברכבות. אם אתם מתעניינים במשהו יותר ספציפי ופחות מתויר זאת עשויה להיות בעיה אם כי יולי זאת כבר עונת התיירות ונוספים הרבה אוטובוסים לאתרי תיירות.
תהנו,
רונן -
מסלול טירות באנגליהבמרחק שעה מלונדון נמצאות טירת לידס והיבר המומלצות. גם ארונדל (אבל לא הייתי ולא יודעת איך היא). לכולם ניתן להגיע בתחבורה ציבורית. כנ"ל כמובן לוינדזור (מומלץ אם נמצאים שם לעבור את הנהר ולבקר גם באיטון). אפשר להגיע לבד או בטיול לסטרטפורד ולכלול את טירת וורויק .
בכל הטירות יש ארועים ופעילויות וכדאי לבדוק באתרים.
אגב אפשר בלי רכב. אבל מאחר והנסיעות באנגליה יקרות תבדקו כמה תרצו לראות (מאידך עם השטרלינג הנמוך...)
-
מסלול טירות באנגליהתודה RE ,מה הדרך הכי זולה להגיעה לסקוטלנד ואיזה טירות כדאי לראות שם .אם נגיד נרצה לנסוע ל3 ימים זה יכול להספיק או שאתה ממליץ לנסוע ליותר?
תודה על תגובתך -
מסלול טירות באנגליההדרך הזולה ביותר להגיע לסקוטלנד מהארץ לדעתי היא לתפוס טיסה זולה למנצ'סטר (jet2.com מתחילים להפעיל טיסות שבועיות החל מסוף מאי)ומשם רכבת לגלזגו או אדינבורו. שווה לבדוק גם אופציות אחרות כמו טיסת LOW COST לאיזשהו יעד באירופה ועוד אחת לאדינבורו או גלזגו. בכל מקרה, בשלושה ימים בסקוטלנד תוכלו לראות את טירת אדינבורו וארמון הולירוד באדינבורו, טירת סטרלינג (מאוד נוח ברכבות מאדינבורו או גלזגו) ואולי לתפוס עוד טיול מאורגן לאורקוואט - ליד לוך נס או לבלר אותול בפרת'שייר. לחילופין אפשר להמשיך מאדינבורו לפרת' ולבקר שם בארמון סקון ובטירת גלאמס היפות (אבל אני לא יודע כמה זה נגיש בתחבורה ציבורית - בטוח יש פשוט צריך לבדוק.
כדאי גם לזכור שיש עשרות אם לא מאות טירות בסקוטלנד - חלקן משומרות להפליא כמו אדינבורו או סטרלינג, חלקן איי חורבות וחלקן משהו באמצע כדאי לנסות לראות משהו מכל סגנון כי לפעמים דווקא הטירות ההרוסות הן הכי רומנטיות...
אני הייתי נשאר יותר משלושה ימים בסקוטלנד ומטייל גם בנופים הנפלאים של ההיילדנס ולא מתמקד רק בטירות. תכנסו ל visit scotland ותסתכלו מה מתאים לכם.
מקווה שעזרתי,
רונן -
מסלול טירות באנגליהשוב תודה רבה על התשגובה עזרתה מאוד וההנחיה תיתן לי כיוון מאיפה שלהתחיל את הטיול ואיזה מקומות לבדוק.
שאלה קטנה נוספת .אנחנו נוסעים ללונדון בכול מקרה לבקר את אחותי שגרה שם.מה לדעתך יצא יותר זול לטוס קודם לסקוטלנד ומשם אחרי הטיול להמשיך ללונדון או להיפך קודם לטוס ללונדון ומשם לסקוטלנד
שוב תודה על העזרה ושבוע טוב -
מסלול טירות באנגליהעוד שאלה קטנה אם אפשר ואני מאוד מצטערת ש"נפלתי עליך" עם השאלות רציתי לשאול האם אתה מכיר את הטיולים המאורגנים בסקוטלנד ואם כן אז האם אתה יודע אם יש להם את הטיולים הללו אבל ברוסית במקום באנגלית .
לזוגי יש קצת בעיה הוא לא מבין כמעט כלום באנגלית .
שוב תודה -
מסלול טירות באנגליהחיפוש בגוגל העלה אתר של מדריכת טיולים מרוסיה שחיה בסקוטלנד...
http://www.scotlandru.com/page_1214405298078.html