כמה שאלות - ניו יורק
-
שלום לחברי הפורום.
מגבשת מחשבה על טיסה לניו יורק, במהלך הקיץ או ספטמבר, אמא ובן בר מצווה. (אני דוברת אנגלית ברמה בסיסית, הבן בסיסית+). שהות עיקרית אצל משפחה בניו ג’רזי.
שאלותיי:
- ויזה לארה”ב – האם נדרש פרק זמן ליציאה (מתוכננת לפי כרטיס הטיסה חזור) מארה”ב לפני פג התוקף של הויזה? יש לנו ויזה שעשינו לפני עשור המסתיימת באוקטובר 2017.
- הויזה נמצאת בדרכון שפג תוקפו. מניחה שפשוט צריך לבוא עם שני הדרכונים. אני טועה? צפויות בעיות בגלל זה?
- אנחנו מתעניינים ונהנים ממגוון דברים (טבע, נוף, טיול עירוני, אתרים, וכו’). מוזיאונים של אמנות לא מדברים אלינו. ושוב מציינת את מגבלת השפה שלעיתים יכולה להפוך משהו מעניין ממש לשעמום אמיתי. אשמח לרעיונות.
- גיחה אחת או שתיים בתחב”צ/טיסה (עדיפות לרכבת) למספר ימים בודדים (2-4) – מה ממליצים?
כל טיפ, רעיון, עזרה – יתקבלו בברכה.
תודה רבה!
-
אשיב לך לגבי:
- הויזה: היא תקפה לכניסה לארה”ב עד ליום האחרון של תוקפה. ללא קשר כמה זמן תשהו בארה”ב.
- הדרכונים: אכן נוסעים עם שני הדרכונים, אין שום בעיה. אני נסעתי כמה פעמים עם שני הדרכונים, זה עם ויזה שתוקפו פג וזה התקף. מציגים את שני הדרכונים בפני פקיד ביקורת הגבולות.
-
בעניין הגיחה – אפשר לשקול ביקור בעיר נוספת. למשל בוסטון או וושינגטון (אפשר בדרך גם פילדלפיה).