סקוטלנד
-
אודה למשוב/הערות למסלול שבניתי
מדובר על 13 יום נטו עם רכב שכור ל-2 מבוגרים שאוהבים הרבה טבע, ומסלולי הליכה אפשר גם מאתגרים וגם היסטוריה ארכיאולוגיה תרבות כפרים וערים מגניבות ובירה בערב, בקיצור טיול מגוון, מה פיספסתי? על מה אסור לוותר?
תודה מראש
גלאזגו (יום מלא)
Pucks Glen הליכת בוקר
Crianlarich
Bridge of Orchy– מסלול
Glencoe לינה
(Lost Valley (Coire Gabhail הליכת בוקר
פורט ויליאם
טרק באיזור – **למי יש המלצה**
לינה שם או באזור
Dornie
טרק באזור
Eas Ban waterfall and Carr Brae
לינה או באוזר או כבר בסקאי
Portree
3 ימים באי סקאי
ullapool
אני מתלבטת אם לנסוע עד לשם זו חתיכת דרך
Torridon
Rogie Falls
אינוורנס
פרת
סנט אנדרוז
אדינבורו
סטירלינג
-
שרית שלום,
בחלק מן המסלול שפירטת לא היינו.
מצרפת לך את סיכום הטיול שלנו מן הקיץ האחרון. שימי לב, שלמזג האוויר תפקיד חשוב בטיול רגלי בסקוטלנד.
נילי
-
אם אתם ממש אוהבים ללכת הייתי מחליפה את טיולי הבוקר בהליכה של יומיים או שלושה מתוך טרק west highland way
הטרק המלא מתחיל לא רחוק מגלזגו והולך עד פורט ויליאם ולוקח כ- 8 ימים.
אנחנו היינו בקיץ שעבר (זוג עם שני מתבגרים מתורגלי הליכה) והלכנו את 3 הימים האחרונים מ bridge of orchy ל fort william.
הקטע הזה נחשב לחלק הכי יפה בטרק והוא אכן היה מהמם.
הלינה היא ב b&b ויש חברות שמעבירות את הציוד ממקום למקום כך שההליכה היא כמו בטיולי יום מבחינת סחיבה וכו’.
לדעתי למי שאוהב ללכת יש חוויה אחרת בללכת מסלול ארוך שהיא שונה ממקבץ טיולים קצרים.
יש באתר הרשמי של הטרק המון מידע מאחר וזהו הטרק הפופולרי ביותר בבריטניה.
דרך אגב לנו היה יום אחד גשום, אחד מעונן ואחד בהיר ושמשי וגם זו חלק מהחוויה.
כמובן שגם אין בעיה ללכת למשל רק יומיים וכו’.
את הרכב השארנו ב bridge of orchy ממנה התחלנו וחזרנו אליו באמצעות נסיעה באוטובוס של כשעה מפורט ויליאם.
בסקיי היינו ב 2010 (בלי ילדים) ועשינו חצי יום טיול מקסים ל coire lagan.
שמתחיל מ glenbrittle camping ground.
המסלול הוא הלוך ושוב (כ 10 ק”מ סה”כ), בהלוך מתחילים ליד החוף ומטפסים במעלה ההרים עד לאגם מקסים ומשם חוזרים חזרה בערך באותה הדרך. מומלץ מאוד
-
שלום לכם. לדעתי איו לפספס את אלפול כל הדרך מסקאי יפהפיה לנו זה היה משיאי הטיול.הנוף מדהים. ראינו כלבי ים משתובבים במים. ובכלל סקוטלנד מקסימה . תהנו.
-
שלום רב,
הכוונה המקורית היתה ללכת את הטרק, רק שאין מקומות לינה מתי שאני נוסעת עשיתי את כל הבדיקות. את באמת צודקת לגבי הייחודיות של טרק רצוף אני “בוגרת” כמה כאלה, אני אעשה עוד בדיקה לגבי ה-3 ימים האחרונים
**שוב תודה**
-
השתכנעתי
**שוב תודה**
-
לידיעתכם – טרק west highland אינו הטרק הארוך היחידי באיזור.
נסו באתר הבא למצוא טרקים נוספים.
אומרים שהם יפים לא פחות מ WHW אבל קצת פחות המוניים, וסבירות גבוהה שתמצאו מקומות לינה לאורכם