מלון בלאס וגאס
-
מתלבטת לגבי מלון בלאס וגאס. מדובר בחלק מטיול משפחתי קלאסי לזוג+ארבעה שלושה שבועות במערב. בוגאס נהיה שלושה לילות (מגיעים בחמישי בצהריים בנסיעה מLA, עוזבים בראשון בבוקר לפארקים.
הזמנתי לנו את מלון Marriott's Grand Chateau שנמצא מחוץ לסטריפ אל נראה לפחות על המפה מאד קרוב למרכז הסטריפ. הסיבה שהזמנתי את המלון, מעבר לביקורות המעולות שמקבל בבוקינג, זה בגלל שהדירה שמצאתי שם נראית מאד נוחה ומרווחת למשפחה (שני חדרי שינה, סלון ומטבחון, כ-100 מ”ר). הבריכה שם נראית קצת מבאסת (קטנה יחסית ועל הגג).
אבל, יש לחצים במשפחה להזמין מלון בסטריפ כדי לחוות יותר את אווירת וגאס. החיסרון של מלון בסטריפ שנקבל שני חדרים ללא מטבחון. נציין כי אנחנו שומרים שבת וכשרות כך שיש יתרון מצד אחד למטבחון מצד שני יש יתרון לקירבה לסטריפ בשבת. לא ריאלי מבחינתינו לעבור מלון באמצע.
ואלו שאלותי:
- ברוב המלונות בסטריפ מציעים בבוקינג חדר המוקצה במקום run of house. מה הכוונה ? האם יתכן שנקבל חדר עם עישון ?
- האם יש בסטריפ בד”כ מלונות עם חדרים עם דלת מקשרת ? האם כשבוחרים באופציה של חדר המוקצה במקום אפשר שהוא יהיה עם דלת מקשרת ?
- אם כבר נחליט לישון בסטריפ – איזה מהמלונות הבאים יותר מומלץ: פריז, ניויורק או טרז’ר איילנד ? המחירים של שלושתם די דומים. ניו יורק נראה לי משום מה יותר מתאים למשפחה מצד שני ממוקם פחות טוב מפריז (שבת...)
אודה לעצותיכם
-
היי רונית….כמשפחה עם ילדים..ובעקבות הדרישות שציינת..אני אישית ממליצה לך על מלון סוויטות טוסקני סוויט...ולמה?
ראשית הוא קרוב לסטריפ…
שנית החדרים מרווחים...מטבח מאובזר, חדרי כביסה צמודים...2 בריכות גגדולות שפתוחות כמעט עד חצות…
הקזינו נמצא מחוץ לבתי המגורים…
מלון הסוויטות טוסקני מעוצב בצורה מיוחדת 3 קומות...אין צורך לעבור דרך הקזינו. מסעדות טובות מוד במיתחם ולא יקרות. חנייה ללא תשלום.
אני אישית לנה במלון הזה כבר שנים..פעמיים בשנה...לא ואין לי שום קשר...סתם ממליצה..כי הוא ממש טוב מאד.
TUSCANI SWEET
-
RUN OF THE HOUSE למיטב ידעתי הכוונה היא לחדרים שיהיו זמינים במלון בעת ביצוע הצ’ק אין. יכול להיות חדר טוב, יכול להיות גרוע. אני לא אוהב את המונח הזה כי לא יודע מראש איזה סוג חדר אני אקבל. כ”כ, איש לא יכול להבטיח שתקבלו חדרים עם דלת מקשרת.
לגבי המריוט גרנד שאטו. לא שהיתי בו, אבל אני מבין שהוא מלון מעולה. פחות מ-5 דקות הליכה לסטריפ.
אל תכנעי ללחץ המשפחתי, מכל מה שציינת, מהכרותי את וגאס (כולל המהמורות שבכבישים
) אין לי צל של ספק שהמריוט זוכה בהרבה נקודות. -
היי ,
מריוט מלון מצוין ולא הייתי פוסל אותו.
שימו לב שתגיעו לסופש והמחירים בסטריפ ולא רק גבוהים.
ולשאלותיך:
חדר מוקצה במקום ,זה נותנים לך מה שיש להם .לדעתי גם כך נותנים מה שיש אם הזמנת חדר סטנדרטי ולא הייתי נבהל מזה.לא מאמין שיתנו לך חדר עישון אם תבקשו לא ,ואם כן טז יחליפו לכם.
יש מלונות עם דלת מקשרת.
מבין השלושה לדעתי רמתם די דומה .פאריז קצת יותר מרכזי .טרז’ר איילנד מדורג טיפה יותר גבוה.
ניו יורק ניו יורק יעשה את העבודה כמו שני האחרים.
אם לא שמת לב -אני בעד מריוט.
-
תבדקי גם את ג'וקי קלאב.
מדובר במלון דירות על הסטריפ , צמוד לקוסמופוליטן, מה שאומר בערך מול פריז. מיקום מעולה , ואין דמי נופש .
מה שכן , הוא מיושן יחסית ..
אם לא איכפת לכם מזה אז המיקום מנצח .
-
תודה על התשובות.
מודה שיצאתי מכם יותר מבולבלת ממה שהתחלתי.
-
רונית: איפה הבלבול ?ללכת פחות מ-5 דקות לסטריפ אם משתכנים במריוט ? (לפי גוגל מאפס מדובר ב-3 דקות הליכה).
הייתי ממליץ על פריז אם מדובר בזוג.
קחו בחשבון שבמריוט אין קזינו, אז אין בלגן, אין עישון וכיו”ב. גם המטבח המאובזר מאוד יעזור לכם. במלונות האחרים שציינת אפילו מקרר קטן ומכונת קפה אין (יש בתוספת תשלום).
-
היי ,מסכים עם כל מילה של ראובן.
-
מלון מריוטשלום
הייתי עם המשפחה במלון שהזמנת,יש לו יתרונות ויש חסרונות.
יתרונות
טוב מאוד למשפחה,החדר מעולה,מאובזר,נקי,אפשר להכין ארוחות,מקרר גדול,מכונת כביסה,מייבש,ממש נוח וטוב,גם יש הפרדה מסויימת בין החדר שינה לסלון והמטבחון,חדר רחצה גדול,
החנייה חינם,רק שבערב היא עמוסה וצריך לפעמים לחכות שמישהו ייצא,אבל לא הייתה בעייה גדולה מידי.במלון אין ריח סיגריות ואין קזינו, רחוק 7 דקות הליכה מהמלון פריס,מיקום טוב.
גם המחיר שלו יחסית זול.אם חדר כזה היה במלון אחר לא הייתה בכלל התלבטות.
חסרונות
הבריכה ממש ממש קטנה והגדרת את זה יפה-ממש מבאסת ,במלון אין כלום,לובי ממש משעמם,אין את אווירת ווגאס ואנחנו הרגשנו תחושת פיספוס ואפילו הבטחנו לעצמנו שבפעם הבאה נלון במלון כמו וויין שמאוד מאוד התרשמנו ממנו.נכון שיש שם מלונות ענקיים ולפעמים לצאת מהמיטה של המלון לוקח זמן ,אבל זה המיוחד בעיר הזו,
אז קחי בחשבון את היתרונות והחסרונות וקבבלי את ההחלטה הנכונה לך.
-
מנצלת את ההתכתבות פה לשאלה נוספת. אנחנו זוג ,שומרי שבת, מגיעים לוגאס לשני סופ”ש. סופ”ש ראשון לפני יציאה לסבוב קניונים והשני כשחוזרים. מעוניינים ללון בסטיפ .
קראנו את ההמלצות בשירשור .האם הייתם ממליצים ללון באותו מלון בשני הסופ"ש . או לשנות ? ואם כן למה ואיזה שינוי כדאי?
-
היי ,כדאי לפתוח שרשור נפרד.
בגדול אם יהיו 2 סופשים נפרדים לדעתי אין סיבה לחזור לאותו מלון.
-
הי
מנצלת את השרשור לגבי המלצה שלכם על מלון טרמפ למשפחות. גם הוא מלון ללא קזינו, קרוב לסטריפ ולא יקר יחסית.
תודה,
טל
-
לגבי מלון הדירות של Marriott, תוכלי לקרוא את חוות דעתי כאן.
נכון, אין במלון הזה קזינו, אולמות מופעים, מזנונים וכל ההמולה שמתלווה למלון-קזינו שמצוי ממש על ה-Strip. אבל לדעתי, אלה בדיוק חלק מהיתרונות למשפחה עם ילדים בגיל שבו ממילא אסור להם להיות בשטחי הקזינו ובחלק מהמופעים.
מצד שני, כל אלה נמצאים במרחק הליכה קצרה מאוד של בלוק וחצי מה-Strip, כך שאם רוצים ללכת לבופה או הופעה ב-Aria או לראות את המזרקות של Bellagio, זה ענין של דקות ספורות. רוב הסיכוי שזמן ההליכה בתוך השטח של כל אחד ממלונות הענק שעל ה-Strip יהיה ארוך יותר מזמן ההגעה אליו מה-Marriott Grand Chateau, כך שההליכה אל ה-strip אינה משמעותית לדעתי בשיקולים.
החיסרון האמיתי לדעתי הוא באמת הבריכה.
-
“...החנייה חינם,רק שבערב היא עמוסה וצריך לפעמים לחכות שמישהו ייצא...”
לא ברור לי. מתי הייתם שם ? כשאנחנו היינו שם ביוני האחרון, החניה שם היתה רק עם Valet. נותנים לו את המפתחות וטיפ ומקבלים פתק עם מספר מזהה וזהו. מציאת מקום חניה בחניון של המלון היא בלעדית שלו. אני לא ראיתי אפילו איך החניון נראה.
-
יש חנייה עם valet אבל אם לא רוצים לתת את המפתחות ,מגיעים למלון,לא לוקחים שמאלה אלא ממשיכים מעט ישר וימינה ויש חנייה גדולה שמוקפת גדר והיא בחינם.
היינו בקיץ האחרון בתחילת יולי.
-
והחניה הזו שייכת למלון ? לא ראיתי שהיא מוזכרת באתר שלהם.
-
היי ,
מי שנותן לואלה להחנות לו…..
שיבדוק טוב אם הביטוח רכב מכסה את זה.
-
לא יודע למי שייכת החנייה,חנייה גדולה שממש צמודה למלון וכל מי שבא למלון חונה שם,
כשהזמנתי את המלון בבוקינג אז בחוות הדעת דיברו על החנייה וכך ידעתי להגיע ישר אליה,אי אפשר לפספס אותה.היא אומנם מוקפת בגדר אבל עם פתחים.
גם אני לא אוהב לתת את מפתחות הרכב למישהו אחר ,במיוחד בחוץ לארץ.
-
הענין פה שביטוח רכב שכור לא מתיר לתת בדרך כלל לצד ג ‘להשתמש ברכב.
-
אני מניח שגם לא תעלה עם הרכב השכור על מעבורת כי זה אינו מכוסה ע״י הביטוח של חברת ההשכרה ולא תרד עם הרכב לחניון בשמורת טבע, כי הדרך שם אינה סלולה וגם נהיגה בדרך לא סלולה אסורה עפ״י הפוליסה.
ואגב, יש חניונים של בתי מלון, שבהם בחניה המכוניות נחסמות ע״י מכוניות אחרות ולכן גם כשאתה מחנה בעצמך, אתה נדרש להשאיר את מפתחות הרכב בקבלה כדי שפקיד הקבלה יוכל להזיז מכוניות כדי לאפשר לרכב חסום לצאת.
אין הרבה מה לעשות. יש מצבים שאי אפשר להימנע מהם בצורה סבירה ושאינם מכוסים בביטוח של חברת ההשכרה.