ויזה לסין
-
האם אפשר להוציא ויזה לסין דרך האינטרנט ולא משנה לכמן זמן?
-
מישהו? אולי פפקין?
-
החל מנובמבר האחרון, ניתן לקבל ויזה שתקפה ל-10 שנים (לאורך תוקף הדרכון פחות 6 חודשים). ניתן לשהות 90 יום בסין בכל ביקור.
תהליך פשוט ולא יקר לביצוע דרך השגרירות בת”א. יש לא מעט סוכנויות שייטפלו בבקשה אם אתה לא רוצה להגיע פעמיים לשגרירות (כולל משלוחים של הדרכון וכו’). בעמלה כמובן.
לא שמעתי על שום אפשרות להוציא ויזה דרך האינטרנט.
-
תודה על המענה.
אבל יש מצב שלא אקבל ל 10 שנים ואקבל את הויזה הרגילה למספר חודשים?
במה זה תלוי?
-
כעת, הויזה הרגילה היא ל-10 שנים. לא צריך לבקש שום דבר מיוחד.
אם יש לך עדיין טיסה או מלון וכו’, אתה יכול להיעזר בשירות של סוכנות שתטפל בהכל – תן להם את הכסף והדרכון.
-
כמה שאני יודע , הויזה תהיה עד 10 שנים כתלות בתוקף הדרכון .
-
תודה לכולם.
אני יוצא למזרח אחרי פסח וניכנס לסין בדצמבר ממדינה מסוימת במזרח.אז ברור שאין מה להציג להם כעת הזמנת מלון וכרטיס טיסה האם בכל זאת אקבל את הויזה?
-
אני עשיתי את הויזה דרך סוכנות ולא היה צורך להציג כרטיסי טיסה או הזמנות של מלונות.
בפעם שעברה כשעשיתי לבד אכן נדרשתי לכך.
-
אני ממליץ לך לשלם לסוכנות – אתה רק צריך לתת להם דרכון וכסף. הם ידאגו לכל מה שנדרש כדי לקבל ויזה...
-
דרך אינטרנט לא, כפי שציינו היום הויזות הן ל10 שנים בדומה למצב בארצות הברית
אני הייתי גר בדרום כאשר טיילתי בסין לכן להגיע לתל אביב היה בשבילי סיפור אז עשיתי דרך סוכנות נסיעות
-
כמה זמן לוקח לקבל את הויזה ומה עלותה?
-
סנצ’ו
אם אתה עושה את זה בעצמך זה עולה 100 ש”ח ולוקח 4 ימים. יש אפשרות לנוהל מזורז ביותר כסף.
אם אתה עושה דרך סוכנות כמובן יש להם עמלה, וגם דמי שליחות. אני שילמתי עוד 50 שח לכל אחד על הויזה ועוד 60 ש”ח על שליחות הלוך ושוב בתוך ת”א.
בעקרון הזמן עם השליחות הוא 4-5 ימים כלומר בערך שבוע בפועל.
-
תודה ענת.
את יודעת אם סוכנות תסכים לעשות ויזה גם כאשר עוד אין כרטיס טיסה?
-
האמת שלא זכור לי אם הם שאלו על כרטיס טיסה בכלל.
הכי כדאי לבדוק מול אחת מהסוכנויות.
אני עשיתי עם דדו ויזות
http://www.dadovisa.com/%D7%95%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%9C%D7%A 1%D7%99%D7%9F.html
-
סוכנות תטפל בכל העניין ותשיג לך ויזה – גם אם אין לך טיסה ומלון סגורים, ואתה חושב אולי במקרה יכול להיות שתטוס רק בעוד 3 שנים.
-
תודה