רכבת ממילאנו
-
בוקר טוב
אנחנו 4 מבוגרים שטסים למילאנו בנובמבר בע’’ה.
רוצים לעבור לונציה ליום אחד.
עלות רכבת לאדם 88 יורו הלוך חזור…. השאלה אם לא רצוי לשכור רכב ליום הזה?
האם יש עוד מקום ששווה לנסוע אליו ממילאנו? נשהה שם 5 לילות.
ברומא כבר היינו פעמיים….
-
אתם מודעים למרחק בין מילאנו לונציה? יש המון יעדים הרבה יותר קרובים. המון.
אם אתם מוכנים לנסוע את הנסיעה הארוכה הזאת אולי רכב יותר משתלם אבל גם רכב זה בזבוז זמן ליום אחד.
הייתי ישן בונציה לפחות לילה אחד.
השאלה מה מעניין אתכם?
ההמלצה שלי לפתוח את tripadvisor או את michelin ולסנן לפי תחומי העניין ואז לשאול שאלות ממוקדות יותר.
-
מעבר לעובדה שמדובר גם לדעתי בנסיעה ארוכה מדי ליום אחד, המחיר הזה יכול להיחתך בחצי לפחות. אם תסתכלו 120 יום לפני הנסיעה באתר
trenitalia.com
או באתר
תוכלו למצוא מחירים של 20 אירו לכיוון (ללא זכות ביטול).
בנובמבר הימים קצרים, מה שישאיר לכם שעות אור מועטות לביקור של יום אחד. כמו כן זהו אחד החודשים בהם עלולה להתרחש התופעה שנקראת Acqua alta
ושמשמעה עליה של מפלס המים בחלקים שונים של העיר, בעיקר בסן מרקו.
ממילנו שווה לנסוע לבקר בטורינו, בגנואה, בפארמה, במנטובה, בבולוניה, במודנה, בוורונה. לא חסר ערים מעניינות לבקר בהן.
-
תודה רבה על התגובה
מה לגבי ונציה? זה שעתיים ברכבת
אשמח לדעת לאן הכי שווה ללכת מכל היעדים שרשמת…
אוהבים מסעדות/ אולי יקבים מיוחדים ושופינג
בטורינו, בגנואה, בפארמה, במנטובה, בבולוניה, במודנה, בוורונ
-
טורינו, בולוניה. בעיקר בולוניה היא מין בירת אוכל, כבד יחסית (רביולי) אבל זה מתאים לעונה קרירה, יש שווקים מקורה ופתוח, מעדניות, מסעדות מצוינות. אבל גם טורינו נפלאה. לא כל כך יודעת לגבי שופינג, טורינו גדולה יותר לצורך זה אבל לא ממש מתמצאת. בשתיהן חנות של Eataly. בולוניה אולי ניגוד גדול יותר למילנו כי היא לא כרך ענק, טורינו כן. יכול להיות שאפשר בסביבת טורינו לארגן ביקור ביקב כי יש כמה יינות מפורסמים באזור, אבל אני לא מתמצאת. אולי אפילו עם יציאה ממילנו כי אתם קבוצה אז אולי תקבלו מחיר טוב.
גגל משהו כמו
piemonte wine tours
אפשר ונציה, הנסיעה פשוט ארוכה מדי לדעתי וכדאי ללון בה כמה לילות.
-
בהחלט אפשר לבקר בונציה ליום אחד, אם יוצאים מוקדם. זמן הנסיעה ברכבת שעתיים וחצי. שכירת רכב יעלה יותר, יקח יותר זמן ויהיה פחות נוח.
-
מסעדות ושופינג אפשר למצוא במילאנו. חבל לשרוף חצי יום ברכבת בשביל מסעדה בונציה.
-
הרכבת ממילאנו לונציה 2.5 שע' נוחה מאד.
ממליצה לנסע.
תעקוב אחרי המחירים ותשחק עם הימים..
אנחנו מצאנו ב 40 יורו הלוך חזור . הזמנו כ 4 חודשים לפני המועד...