עזרההה
-
היי, חייבת עזרה.
חבר שלי נמצא בקולומביה, יש לו כרטיס טיסה חזור לעוד שבוע.תכננתי להצטרף אליו ברגע האחרון לברזיל וארגנטינה ונחזור יחד, מסתבר שהחברת תעופה שהוא הזמין איתה את הטיסות לא טסים מעבר לקולומביה והאופציה היחידה מבחינת היא לדחות את הטיסה (אבל מאותו היעד עם תוספת של 1500 ש”ח), משמע שהוא יטוס לברזיל, ארגנטינה ויצטרך לחזור בחזרה לקולומביה לקחת משם את הטיסה.
חשבתי פשוט לוותר על הכרטיס טיסה שלו כי זה יוצא כבר עסק לא משתלם בכלל (גם הוספת דמי שינוי וגם לרכוש עוד טיסה מארגנטינה לבוגוטה) אבל אני רואה שטיסה לכיוון אחד עולה יותר מטיסה הלוך חזור, זה הגיוני?!איפה אני יכולה למצוא טיסות שפויות מארגנטינה לארץ כיוון אחד?
-
כן, באופן מוזר, טיסות בכיוון אחד לפעמים עולות יותר מהלוך חזור.
חוצמזה שעל ספונטניות משלמים.
אישית אני ממליץ שהוא יחזור לארץ, תאכלו חומוס ביחד ותטוסו שוב עוד חודש חודשיים (כרטיס הלוך חזור מהארץ לדראמ זה 900-1200 דולר סהכ)
אם אתם בכל זאת מתעקשים, שידחה את הכרטיס לארץ מקולומביה
ויחפש כרטיס מקולומביה לברזיל או סנטיאגו צ’ילה, לרוב זה יותר זול
כי ארגנטינה היא פשוט מונופל של טיסות והכול יותר יקר (גם טיסות פנים)
עוד אופציה היא שתתחילו מלימה פרו (מקולומביה זה ממש זול להגיע לשם)