דרום קוריאה
-
היי, אז אחרי שהייתי חודש ומשהו בתאילנד לפני שנתיים -היעד הבא שלי הוא בהחלט דרום קוריאה (מתכננת את הטיול לשנה הבאה).
אני אפילו התחלתי ללמוד קוריאנית, אני רוצה לטוס לחודש-חודשיים בתחילת קיץ 2018 .
אשמח לכל טיפ שיש לכם (אם מישהו ביקר שם), האם האוכל והלינה ודברים מסוג זה זולים כמו בתאילנד? , בכל מקרה – כל טיפ או המלצה שיש למישהו ,אשמח לשמוע!
תודה
-
אוכל ‘רחוב’ ולינה מחוץ למוקדי התיירות הגדולים הם זולים מאוד
לא הייתי ממליץ לך לצאת בתקופת הקיץ, שהית תקופה תא ‘נעימה’ (חם כמו בארץ עם לחות גבוהה מאוד ועם סופות עזות של גשמי קיץ)
הייתי ממליץ לך לצאת בסתיו (טיולי שלכת) או בתחילת האביב (טיולי פריחת הדובדבן)
באתר כאן יש כבר כמה מאות טיפים על דרום קוריאה.
בנוסף: הכנסי לאתר: VISITKOREA.COM
-
יש עוד מיליון שנה עד קיץ 2018…. ולכן, אם כבר את מקדימה מאוד לתכנן, עדיף לתכנן עיתוי טוב יותר. איך הקיץ בקוריאה? דמייני חום אימים עם לחות גבוהה, סוג של קיץ ישראלי, רק שיש גם לא מעט ימי גשם עם החום הזה… לא תענוג גדול. נסי לנסוע בסתיו או באביב, שהם העונות האידיאליות לביקור במדינה (החורף קפוא, וב-2018 גם מתקיימת בו אולימפיאדת החורף).העלויות הן לא של תאילנד. זו מדינה מערבית, בעלויות גבוהות יותר. גם אוכל הרחוב לדעתי זול יותר בתאילנד… אבל עדיין עלויות לא נוראיות, האוכל המקומי זול ומאוד כיפי (שונה מאוד ממקומות אחרים במזרח וכדאי מאוד להתנסות בו על כל גווניו), וכמוהו התחבורה העירונית המצוינת. לגבי מחירי לינה, אפשר להציץ ב-booking.com ולהתרשם מהיצע המחירים לגבי רמת הלינה שאת מחפשת (באכסניות זה כ-45-90 שקל ללילה למיטה בחדר משותף עם עוד אנשים, תלוי באכסניה).
אפשר להסתדר מצוין גם בלי שפה ואפילו להכיר אנשים, למרות שאין ספק שבכל מקום בעולם ידיעת שפות עוזרת.
-
היי רעות,
בחירה נהדרת

אבל כמו שכתבו לך לפניי...תשני את המועד לאביב או לסתיו.
לגבי עלויות- הלינה בסיאול יקרה, האי jeju יקר...אך שאר המדינה זולה באופן משמעותי.
האוכל הקוראיני טעיייים מאווווד
מצרף את הטיול המשפחתי שלנו
רובי
-
הייתי שם בנובמבר, מקום מדהים! בהחלט, בסתיו ואביב הרבה יותר יפה שם, ומזג אוויר נעים! אני ממליצה לך על INSA HOSTEL, שילמתי על 15 יום בערך 1700 שקל – חדר לבד וברמה! זה 2 דקות מתחנת רקבת תחתית – מאוד חשוב, ונמצא בלב של אינסדונג, האיזור הכי יפה ואוטנטי! גם קרוב למקומות ההיסטורים, והליכה ברגל למיונדונג – מלא פאבים ושופינג:) זה לא הכי זול אבל מקוב מצויין,אם צהיי עם שותפים, יצא לך יותר זול, ברור! אם את מחפשת יותר בילוים, חפשי באיזור myundong, hondae או itaewon !משדה תעופה יש לך שאטל במחיר זול כמעט לכל איזור שאת צריכה. אם את מזמינה טיולים, תבדקי TRAZY – מלא טיולים בקוריאה, הרבה יותר זול מVIATOR ! אני בטוחה, איפה שלא תהיי, את תהני שם!
-
דרום קוריאה היא מדינה מאד מיוחדת מכל הסיבות (היסטורית, גיאולוגית ותרבותית) – אני מאד ממליץ.
טיילנו בה באוקטובר 2016 והיא סיכום טיול שיכול לעזור לך – http://wp.me/PWw18-uS