ויזה- יציאה דרך היבשה
-
היי אני מתכננת להגיע לתאילנד, לצאת ממנה אחרי פחות מ-30 יום באוטובוס ואז לחזור ולטוס חזרה ממנה לארץ. יוצא שיש יותר מחודש בין הכניסה לבין כרטיס הטיסה היוצאת, אבל אני לא אהיה שם ברצף.
אז השאלה היא האם אני צריכה להוציא מראש ויזה ליותר מ-30 יום כדי להימנע מבעיות בכניסה בגלל שאין לי כרטיס טיסה בתאריך מתאים? או שיש דרך להוציא אישור יציאה מהגבול מראש (נגיד כרטיס אוטובוס) ואז זה מספיק טוב?
שאלה שנייה- יש מקרים שבהם עושים בעיות בוויזת כניסה חוזרת? שלא נותנים אשרת כניסה ל-15 ימים למי שהיה וחזר?
תודה!
-
אין בעיה לצאת ולהיכנס כל עוד לא חרגת מהויזה שהקציבו לך.
כל כניסה יבשתית מקבלים ויזה ל- 15 יום.
כל כניסה אוירית מקבלים ויזה ל- 30 יום.
כשאת יוצאת זה מתאפס.
-
עלולה להיות בעיה במידה ותידרשי להציג הוכחת יציאה במסגרת ה 30 יום מתאילנד.
אני לא בטוח שהצגת כרטיס אוטובוס מהווה הוכחה.
-
לא ממליץ לצאת ולהיכנס יבשתית כי זה גם מסורבל וגם עלול לעשות בעיות בויזה , ההגירה בגבולות היבשתיים מאוד נוקשים לעומת זאת בשדה התעופה מאוד קל לקבל ויזה ,כמו כן הטיסות הבינלאומיות למדינות הסמוכות כל כך זולות היום שזה ממש מיותר לצאת והיכנס יבשתית , ממליץ לך לקנות את כל הטיסות מראש זה ימנע לך בעיות בויזה וגם יותר זול ומהיר.
-
מספיק כבר עם ההפחדות האלהקודם כל את צריכה להבין. כשתגיעי לתאילנד תקבלי ויזה ל 30 יום. בתוך הזמן הזה כשאת יוצאת מתאילנד, לא חשוב איך ולאן את עוזבת, הויזה פוקעת. גם אם תכיני מראש ויזה ל 60 יום, ברגע שתצאי מתאילנד היא תפקע, גם אם ניצלת רק 20 יום מתוכה.
כשתחזרי לתאילנד תקבלי ויזה חדשה.
אם תכנסי לתאילנד דרך היבשה תקבלי ויזה ל 15 יום. אם תכנסי שוב בטיסה תקבלי ויזה ל 30 יום.
תתעלמי מההפחדות ועצות אחיתופל שלעיל.
-
העצות שלי מבוססות ניסיון.
אתה לא תגיד על מה שאני כותב עצות אחיתופל.נקודה.
לשואלת המקורית: לא להקשיב לעצות של גלמים!
-
ל MayaDro
כשתגיעי לשדה תעופה ותיפלי על פקיד קפדן שיבקש לראות כרטיס יציאה או כשתגיעי למעבר גבול בלי הוכחת יציאה תגידי להם שהכל בסדר ש "יוסי ל " שלח אותך ויתנו לך במקום ויזה ללא הגבלת זמן לכל החיים.יוסי ל אחראי על זה הכל בסדר ואל תידאגי.
-
חברים יקרים,
אתם לוקחים מקרי קיצון והופכים אותם לנורמה.
בכל העולם יש מקרים של אנשים מסורבי כניסה.
נוסע תמים שנראה ומתנהג באופן נורמטיבי, הסיכוי שיסורב קלוש ביותר.