ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עבודה וטיולים באפריקה

פורום אפריקה
    3
    5
    1766
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Mor Gal
      Mor Gal נערך לאחרונה על ידי

שלום מטיילים יקרים,

אני מעוניינת לטוס באוגוסט לאפריקה לבד לזמן בלתי מוגבל, עוד לא סגורה על מדינה ספציפית, בשביל לעבוד ולטייל ולעבוד ולטייל. יש לי כסף בעיקר לטיסה,  ואולי חודש מחייה. 

מוכנה לעבוד בכל עבודה תמורת שכר, גם אם נמוך- בתי יתומים, בתי ספר, חוות, חקלאות, סוסים, שמורות וכו׳.

יש לכם המלצה איך אמצא עבודות מזדמנות כאלו ברחבי היבשת? או איזו מדינה ידידותית יחסית להתחלה שכזו?

תודה רבה רבה לעונים!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

“זמן בלי מוגבל” זה רעיון נחמד, אבל לכל מדינה יש תנאי ויזה המגבילים את זמן השהייה שלך, לרוב חודש עד שלושה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • Eytanin
          Eytanin נערך לאחרונה על ידי

בתכנית שלך ינם כמה ‘חורים’ !

העקריים שבהם: “לטוס….. לזמן בלתי מוגבל”

מרבית הארצות מעניקות ויזה לזמן שאינו עולה על 3 חדשים. אז זה יחייב אותך להיות כל הזמן בתנועה…. לא תוכלי ‘להשתקע’ במדינה מסויימת לתקופה ארוכה ובוודאי שלא ‘לזמן בלתי מוגבל’

“מוכנה לעבוד בכל עבודה תמורת שכר”

במרבית מדינות אפריקה, קיים מחסור ענק בתעסוקה (האבטלה המגיעה ל80% במקומות מסויימים) ומסיבה זות מרבית הארצות באפריקהת ‘נילחמות’ בשיניים ובצפורניים במטיילים שמבקשים לעבוד במקומותיהן ‘ולגזול’ מקורות תעסוקה מתושביהן (מדוע דרום ת”א מלאה בסודנים ואריתראים למשל?) וכך שעבודה באופן רשמי לא תוכלי לקבל ואם תעבדי בעבודה מזדמנת ותתפסית הרי דינך יהיה אחד: כלא ואחריו גרוש!

כמובן שיש אנשים רבים מכל רחבי העולם המחזיקים במשרות (ואפילו מכובדות) בארצות רבות באפריקה וחלקם הגדול מרוויחים הון עתק (בהשוואה למשכורת הממוצעת בישראל) אולם אנשים אלו הם בעלי מקצוע מבוקש במדינות בהן הם עובדים או, שנשלחו למדינות אלו על ידי ארגוני התנדבות שונים.

באופן עצמאי ובצורה שאת רוצה לבצע את התכנית שלך, סיכוייך שואפים לאפס ! 

דרך ‘אחרת’ להתקיים באפריקה ללא הכנות מוקדמות, היא להתחתן עם אדם מקומי. לאחר החתונה, המדינה שבה זה יקרה, תעניק לך ברוב המקרים מעמד של ‘תושב’ והדבר יאפשר לך לעבוד באותה מדינה. קחי בחשבון שאם סצנריו זה יתקיים, הרי ‘החתן’ יצפה שתפרנסי גם אותו. 

בהזדמנות זו ,אני ממליץ לך בכל פה לקרוא את הספר ‘המסאית הלבנה’ 

והערת אגב: מי שבא ‘לעבוד’ אין לו בדרך כלל זמן ‘לטייל’

• Mor Gal
            Mor Gal נערך לאחרונה על ידי

תודה על התגובה וההשקעה.

כתבת כמה דברים שחשוב שאדע. 

אבל, ההתנסחות שלך לא נעימה, ואפילו נותנת תחושה של זלזול. אשמח אם פעם הבאה תקרא שוב את ההודעה שאתה שולח, יש בן אדם מאחורי המסך. 

תודה

• Eytanin
              Eytanin נערך לאחרונה על ידי

לפעמים לא נעים להתעמת עם האמת או מה שמסתתר מאחריה.

הבאתי בפניך עובדות.

האם היית מעדיפה להתפס, להכנס לכלא ולהיות מגורשת?

ונכון: יש בתשובה שלי הרבה שגיאות הקלדה. ‘לצערי’, עניתי לך לפנות בוקר ולא ערכתי את התשובה. 

צר לי שנפגעת ואני מקווה שהעובדות נהירות לך עכשיו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון