מלון ביוסמיטי
-
הזמנתי את ה-Half Dome Village בגלל מיקומו המצוין אבל פתאום שמתי לב שאין שם מזגן. עד כמה זה קריטי באוגוסט ?
ראיתי כמה אופציות ללינה באזור שנקרא Yosemite West, עד כמה זה רחוק ממסלולי הטיול הקלאסיים ? שלא נתקע בפקקים כל בוקר בכניסה לשמורה.
יש את ה-Yosemite View Lodge באל פורטל שמומלץ פה בפורום אבל מודה שהציון הנמוך בבוקינג (7.4) מאד מרתיע אותי. בד”כ לא נוהגת להזמין מקומות עם ציון נמוך מ-8.
-
Yosemite view lodge מומלץ רבות על ידי חברים בפורום.
כל מי שאני מכירה שהיה בו היה מאד מרוצה הן בשל מיקומו, המסעדה שקרובה אליו והאפשרות לקבל 2 חדרים.
אם יש מקום אל תהססי בכלל ותזמיני שם.
פוריה
-
באופן כללי, בבוקינג ובביקורות בכלל, חשוב לקרוא על מה אנשים נתנו ציון נמוך למקום. במיוחד כשמדובר באזורים מעוטי אופציות לינה, או שהלינה באזור יקרה מאוד, או שהסגנון המקובל באזור הוא פחות "מפנק" ואז אנשים מתלוננים על דברים שהם היו אמורים להיות מודעים אליהם מראש.
למשל, לפעמים קורה שמישהו חטף עצבים כי ציפה לרום סרוויס ולא היה, נגיד, או שבמקרה באותו לילה היה רעש קיצוני שאולי בכלל לא אופייני למקום, או שהוא איש בלתי נסבל עם דרישות לא הגיוניות שלא מומשו ואולי גם הביאו לכך שהוא זכה ליחס לא נחמד, ואז הוא נותן למקום ציון נמוך מאוד שמוריד את הציון הממוצע של המקום שלא בצדק.
כך שלמרות שגם אני, כמוך, משתדלת לא להזמין מקומות עם ציונים נמוכים, בבוקינג ובכלל, כדאי להשקיע כמה דקות לקרוא את הביקורות.
לגבי מזגן, אני נוטה להאמין שאם יש אזורים בהם זו תופעה רווחת שאין מיזוג, אז כנראה שבאותו אזור זה פחות נחוץ בדכ. ביוסמיטי נעים גם בקיץ, אבל לא יודעת אם ברמה כזו שאף פעם לא צריך לישון עם מזגן.
-
ביוסמיטי בדרך כלל חם באוגוסט במהלך היום אבל בערב נעים ולכן אם לא תתקלו בגל חום קיצוני אפשר לישון במקום ללא מזגן. מצד שני השאלה עד כמה המשפחה רגישה לחום.
לגבי היוסמיטי ויו לודג’ – היינו בו ואכן ציון 7.4 משקף את המקום. בכל מקום אחר לא הייתי מזמינה אותו (החדרים מיושנים ומאוד בסיסיים וכו’) אבל הוא ענה על הצרכים שלנו ליוסמיטי ואכן המסעדה והחנות במקום מאוד נוחים. הקלף המנצח הוא כמובן המחיר הסביר במיקום מנצח.