חברת התעופה פגאסוס
-
מתכננת טיסה בחודש מאי לאמסטרדם.

לאחר כמה בירורים, שבמהלכם גיליתי שטיסה ישירה דרך אלעל עולה 800 דולר..
מצאתי חברת תעופה שקוראים לה פגאסוס שמציעה טיסה ב800 ש”ח(!!!!) שהיא קונקשן באיסטנבול.
ההבדל הוא משמעותי מאוד..
אשמח לשמוע ממישהו שמכיר את החברה או אפילו טס דרכה מה הוא חושב ואם מומלצת או לא.
אם יש למישהו עוד המלצות לטיסות לא במחירים מופקעים לאמסטרדם אשמח להמלצות!!
-
היי ספיר,
חברה מצויינת ואת יכול לטוס ללא חשש.
לפני ההזמנה שימי לב אם המחיר כולל מזוודה וכן שימי לב לזמן ההמתנה.
והכי חשוב – שימי לב שאין לך החלפת שדה תעופה באיסטנבול.
-
טסתי איתם השנה. חברה סטנדרטית, בסדר גמור. שימי לב לנושא המזוודות, לא תמיד הן כלולות במחיר, זה תלוי איזה כרטיס קונים בפגסוס, אז אולי צריך להוסיף עוד 30$ או משהו כזה. לי זה לא שינה ממילא, כי ממילא לאירופה ההעדפה שלי היא לקחת טרולי קטן שעולה איתי למטוס. לא היה אוכל בטיסה, עד כמה שזכור לי, אז קחי איתך סנדביצ’ים או תאכלי משהו בשדה בטורקיה.בניגוד למה שכתב קודמי, נדמה לי שכל הטיסות של פגסוס עוברות ממילא באותו שדה – לא אתאטורק, אלא שדה התעופה השני של איסטנבול. בכל אופן, לוקח שנייה ורבע לבדוק.
-
שלום, מנצל את ההתכתבות לשאלה שלי. כמה זמן רצוי לקחת לקונקשן? האם שעה-שעה וחצי מספיק? אם לא, כמה זמן ?
תודה רבה
-
בוקר טוב.
לרוב הזמן סביר,באם טיסת ההמשך
באותה החברה.אם איני טועה.בכל המתנה עד 24 שעות.תכולת תא
המטען עוברת או מאוחסנת בבטחה.
וממשיכה איתך את הטיסה.
את כבודת היד.צריך לקחת איתך.
ולבצע בדיקת ציוד מחודשת.כולל
אישית.
הבעייה גדולה יותר.בנחיתה ראשונה
בארה"ב.שם בזמן ההמתנה.מתבצע תהליך.רישום כניסה.ומילוי טפסים.
אצל פקיד ההגירה.הסמכות הבלעדית.לאישור או פסילת הכניסה.
ישנן גם בדיקות מכס.כך שזמן ההמתנה הולך ואוזל.
לדעתי הזמן שציינת מספק.ופשוט לקצר טווח לטרמינל של טיסת ההמשך.
טיסה נעימה ובטוחה חיים.
-
היי ספיר , פגסוס זו חברת לו קוסט טורקית אם אפשר לאמר זאת כך. טסתי איתה כבר בעבר למינכן והשנה אני גם מתעתד לטוס איתה לאמסטרדם (מצאתי תעריף נהדר של 400 שקלים להלוך וחזור). כל הטיסות הן עם קונקשיין בטורקיה בשדה תעופה סבינה גוקצ’ן שזה נמל הבית שלה. אין החלפת נמל תעופה או משהו בסגנון כזה למרות שמישהו פה רמז שאולי יש משהו כזה. אם החברה מציעה טיסות עם קונקשיין של שעה או שעה וחצי אין שום בעייה – היא אמורה לעמוד בזה בלי בעיות והיא מחוייבת לכך בעיקרון. שימי לב שבדרך כלל המחיר הזול ביותר לא כולל מזוודה וגם לא כולל אוכל והושבה. בשדה התעופה בסביבה גוצ’קן ממליץ לאכול רחת לוקום שזה אדיר !

-
היי,
טסנו למדריד, כולל מזוודה ,לא כולל הושבה ואוכל , קונקשיין של שעה, היה ללא דופי.
-
היי ,שימו לב להחמרה ביחסי טורקיה -הולנד.
החברה עצמה היא לאו קוסט והיא בסדר גמור אבל הצפיפות במטוסיה גדולה.
-
טסנו איתם גם לאמסטרדם והיה בסדר גמור .