טיול עם תינוקת
-
הי
אנחנו רוצים לטוס ליעד באירופה עם הילדים (טסנו בעבר) ועכשיו ברוך השם יש גם תינוקת חדשה שנולדה(בת חודשיים)
עד כמה זה מציאותי לטוס עם התינוקת?לא מסוכן מבחינת מחלות(היא עדיין לא מחוסנת להכל..)?
אשמח לדעתכם מנסיון
תודה
-
הייתי מחכה לחודש רביעי והלאה. עד גיל שלושה חודשים עם כל עליית חום יש המלצה לפנות למיון.
-
הי
אנחנו מתכננים לטוס באוגוסט ולא עכשיו..
-
השהות בחול בארץ מערבית לא אמורה להיות מסוכנת יותר מהשהות בארץ. אפשר לעשות עם התינוק בחול את מה שאתם עושים בארץ.
הייתי בוחר במדינה עם שירותי בריאות מתקדמים ביותר וטיסה קצרה.
לא הייתי נוסע אם הילדים האחרים קטנים מאוד וזקוקים להשגחה צמודה.
אנחנו נסענו עם תינוק בן חצי שנה כשאחיו הגדול היה עצמאי ובוגר יחסית ועזר לנו קצת.
-
באוגוסט התינוקת תהיה בת 7 חודשים, ולדעתי אין בעיה לטוס עם תינוקת בגיל הזה. אנחנו טסנו בגיל הזה עם הבן שלי בפעם הראשונה והיה מצויין. אמנם תמיד יש חשש להדבקות במקומות צפופים (המטוס בעיני הכי בעייתי) אבל זה יכול לקרות גם אם תבלו כאן, ובכל מקרה בתור אחות קטנה היא חשופה להרבה מחלות מדבקות (מהאחים שלה וחבריהם). לא הייתי טסה כמובן למדינה עם מחלות אקזוטיות. מבחינת הלוגיסטיקה, אין ספק שזה יותר מורכב – הרבה ציוד, לא תמיד מתאפשרות נסיעות ארוכות, אבל מצד שני תינוקת בגיל הזה יכולה להיות בעגלה ובמנשא וללכת אתכם לכל מקום.
-
הי
אנחנו טסנו עם תינוק בן 4 חודשים ליוון ועם אחיו לקפריסין.
אם מדובר בארץ מערבית, כפי שרשם קודמי, לא צריכה להיות בעיה
תשקלו, איך הוא בנסיעות, איך הוא ללא סדר יום מאוד מסודר וכד. האם מסתדרים עם האחים במקביל.
אולי תנסו טיול בארץ לכמה ימים ותחליטו אחרי
תהנו
נעמה