ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חופשה ראשונה עם הילדים

פורום סקי וסנובורד
    10
    23
    4466
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yarivhar
      yarivhar נערך לאחרונה על ידי

בקיצור: הילדים שלי למדו גם באוסטריה קפרון ושלדמיג, וגם בקלאב מד צרפת במיספר מועדונים, אני מעדיף את הקלאב עם הילדים לפחות לשבועות הראשונים, עד שהם כבר לא מעכבים את הגלישה. בקלאב כול אחד מקבל את הקבוצה המתאימה, אני הזמנתי שבוע קלאב בלה פלאן (3 קלשונים) ב 870 יורו לאדם לשבוע לא כולל טיסות והעברות לחורף 2018, מנסיוני זה מחיר שקשה להתחרות בו, רק סקי פס לשבוע בסביבות 300 יורו לאדם. עם אוסטריה בעונה הזו Solden גם Kaprun אפשרי אבל אישית מעדיף את סולדן. אני באופן אישי סוגר עם הילדים את העונה בסולדן, מצאתי טיסות אל על למינכן במחיר של 1000 ש”ח לכרטיס, דירה ל 5 ימים בסולדן 660 יורו רכב לשבוע 150 יורו (לקלאב לא מצאתי דיל טוב לתחילת אפריל). הילדים בני 7 ו 9

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • uriberko
        uriberko נערך לאחרונה על ידי

לא ידעתי שאפשר לסגור קלאב מד ללא טיסות.  ואז מה? איזיג'ט לג'נבה? ומשדה התעופה? רכב שכור?

• yarivhar
          yarivhar נערך לאחרונה על ידי

טיסה לג’נבה או טורינו, ואז או רכב סכור או אוטובוס, טיסה הלוך חזור בסביבות 250-300 יורו, אין חברה קבועה אני בודק ברשת, טיפ חשוב לא להזמין טיסות בסופ”ש המחירים עולים. לי עדיין לא יצא איזי-ג’ט, ההיתרון שיש להם טיסה ישירה, אני בסדר עם קונקשן קצר. דרך אגב גם ליאון וגרנובלה יכול להיות יעד טוב אבל עדיין לא הסתדרו לי טיסות ליעדים אלו בהזמנה עצמאית.

• 1
          • 2
          • 2 / 2
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון