טיול לסקוטלנד באוגוסט
-
שלום ליונית וחברי הפורום
אנחנו משפחה עם 2 ילדים (5,10) הרגילה לטייל בכל קיץ(באוגוסט). עד עכשיו היינו ביבשת הגדולה והפעם מתכננים על סקוטלנד עם טעימה מלונדון.לרשותנו עומדים 12 ימים (ברוטו - כולל ימי הטיסות)
בכוונתנו לשכור רכב באדינבורו ולחזור אליה אחריה גמר הטיול , ממנה נטוס ללונדון.
התוכנית היא להתחיל את הטיול בסקוטלנד (טיסה דרך לונדון לאדינבורו) ולסיים בלונדון (כ- 3 ימים).
אשמח לקבל הצעות מסלול לכ- שבוע ימים בסקוטלנד תוך שילוב כיומיים מלאים באדינבורו (הפסטיבל) ואח"כ טיול שישלב הרבה נופים וטבע.
שאלה: האם זה ריאלי,כחלק מהטיול, להגיע לאי סקאיי ולחזור לאדינבורו לטיסה ללונדון.
כמו כן אשמח לקבל המלצות על מקומות לינה (BַB) ב: אדינבורו (לא חייב להיות במרכז העיר) ומקומות נוספים בדרך.
כמו כן אשמח לקבל המלצות על מקומות לינה לא יקרים בלונדון - במרכז העיר(רצוי)
בתודה מראש,
פיני -
טיול לסקוטלנד באוגוסטפיני ערב טוב
אני ומשפחתי היינו בטיול דומה למתווה שלכם בקיץ שעבר.
כל המסע שלנו מתועד בפורום באזור אוגוסט האחרון וניתן למצוא המלצות על הדירות שלנו בהן ב1001 טיפים.
בגדול לנו מס' לילות בדירה בפרבר של אדינבורו. מאד נוחה. בילינו בפסטיבל וראינו את מופע הטאטו. דרך אגב אם אתם רוצים לראות את המופע אתם חייבים להזמין כרטיסים כבר עכשיו ואולי כבר מאוחר מדי.
היינו מחנים את הרכב בחנה וסע ליד שדה התעופה והיינו נוסעים עם האוטובוס למרכז העיר.
בהמשך לנו בדירה מהממת בהיילנדס של סקוטלנד לשבוע מטריף.
טסנו בחברת בריטיש מידלנד לאדינבורו עם נחיתה בלונדון.
מציע שתעיין במסע הטיול שלנו ובטיפים. ממליץ לך כבר עכשיו להזמין את הדירה בהיילנד ובאדינבורו.
הדירה בהיילנדס עלותה 500 פאונד ל 7 לילות לכל המשפחה והיא מאובזרת כולל מטבח מכונת כביסה ומייבש.
הדירה באדינבורו עלותה 345 פאונד ל 3 לילות.
לאחר שתעיינו ותרכיבו מסלול שלדי אשמח לעזור ולתת טיפים.
כמו כן אתה יכול לכתוב לי למייל הפרטי לשאלות נוספות
טיול מדהים. כבר מקנא בכם.
בהצלחה
אלון -
טיול לסקוטלנד באוגוסטהיי אלון
תודה רבה עבור התגובה.יצא לי לקרוא את רשמיך. הבעיה שלי היא שאין לי מספיק ימים לחוות את כל מה שהמדינה מציעה..להלן התוכנית שלנו:
הגעה לאדדינבורו ב- 19.8 לפנות ערב לינה במלון quality hotel .edinburgh
מאחר והקצאתי לעיר 2 ימים שלמים ומאחר וראיתי את המחירים והאפשרויות במרכז העיר הזמנתי את המלון ל- 3 לילות.
שאלתי האם לדעתך יש טעם לשכור רכב כבר עם הגעתנו (בשביל הנסיעה לאדינבורו) או לנסוע בכל יום משדה התעופה למרכז העיר באוטובוס?
בין ה- 22.8 ל- 26.8 (5 ימים שלמים) בכוונתי לטייל בסקוטלנד וברור לי שזה לא הרבה ימים..
השאלה היא איזה מסלול אתה מציע כאשר הכוונה שלי להגיע לאי סקאיי ולחזור ב- 26.8 עד הערב למלון באדינבורו לקראת הטיסה ללונדון למחרת בבוקר?
אגב- לא הצלחתי להכנס לאתר של הדירה בהיילנדס.
בתודה מראש,
פיני -
טיול לסקוטלנד באוגוסטשלום ליונית וחבריי הפורום שמי גבי פרידמן ואני מורה דרך מוסמך בסקוטלנד רציתי להציע עזרה בכל הקשור לטיוילם בסקוטלנד ארץ שאני כל כך אוהב אז בבקשה אם אתם מתכננים טיול או רוצים לברר פרטים אני בשמחה יעזור רק לעדכן השמש זורחת וכבר לא קר איזו הקלה האביב הגיע ואפשר להתחיל להנות ולטייל -
טיול לסקוטלנד באוגוסטגבי שלום
לא ניראה שהלינק שצרפת עולה
נא בדיקתך
תודה יוסי -
טיול לסקוטלנד באוגוסטשלום לכולם כפי שכתבתי אני חדש בפורום ולא התכוונתי ללינק להאביב בסקוטלנד אלה פשוט היה משהוא שכתבתי אני מיתנצל אבל לכל מי שחושב לבוא לסקוטלנד וירצה פרטים אז בבקשה