Air BNB .... אכזבה!
-
דבר נוסף.
מי שמבטלו לו את הידרה אומנם לא יכול לצערי לכתוב חוות דעת על כך. אבל רשום באזור חוות הדעת במפורש שהזמנתם ולא התארחתם כי בעל הדירה ביטל לכם את ההזמנה כך וכך ימים מראש.
לכן זה כתם שחור על המשכיר.
ואני ממליצה לעבור על חוות הדעת ואם תראו הודעה כזו לא להזמין בשום אופן.
דבר נוסף אל תהיו אתם אלו שעושים לבעל הדירה טובה ותבטלו בעצמכם תנו לו לבטל ושיקבל נקודה שחורה באתר שלו על הביטול.
דרך אגב בבוקינג ביטלו לי שלוש פעמים דירות כך שזה קורה גם שם.אבל בוקינג אכן הציעו לי חלופות ואפילו הציעו לשלם את הפער.
-
לט איט, זה ממש סיפור מבאס ומלחיץ! מקווה שהכל יסתדר לכם על הצד הטוב ביותר ותהנו מהטיול בכל זאת.

גם אני הזמנתי דירה דרך airbnb בלונדון לאוגוסט לפני כמה חודשים. הכל בה נראה סבבה ובעלת הדירה עונה מהר מאוד ובחביבות ואפילו ציינה במפורש שהיא אוהבת את ישראל… אבל עכשיו נכנסתי ללחץ

עד היום היו לנו שתי התנסויות בלבד ב-airbnb, באנסי בקיץ האחרון ובקולמאר בדצמבר האחרון, בשתיהן היה מושלם פלוס. אבל באמת שקשה לדעת.
כותבת לך בפרטי כדי לוודא שלא מדובר בדירה שלנו
. בכל זאת יש לנו עוד איזה ארבעה וחצי חודשים לחפש חלופה (למרות שכבר עכשיו ראיתי שדירות ברמה של הדירה שמצאתי באוקטובר עולות כבר פי שניים...). -
ziki6:
AirBnB הציעו לתת שובר זיכוי קטן אם נזמין דרכם שוב. הבעיה היא ש-3 שבועות לפני הטיול כל דירה שנשארה פנויה עלתה פי 2 מהמקור. בכלל לא מתקרב לשובר הזיכוי.
לכל 4 לילות היה זיכוי של בערך 100$ כאשר ההפרש במחיר בין הדירות עמד על 800 ליר”ש.
ושוב, הדירות שנותרו היה הרבה פחות מוצלחות.
בטוחה שיש הרבה פעמים שההשכרות ב-AirBnB הן מוצלחות. הבעיה היא כשיש שיבוש. לא קיבלנו שום גב מהם. הם לא עזרו ולא ממש פיצו על ההפסד.
לי יצא החשק לעבוד מולם בעתיד.
ובקשר לביקורת שלנו: לא מצאנו בפלטפורמה של AirBnB איפה אפשר להשאיר ביקרות במקרה של ביטול.
ועידכון לגבי החזר הכסף:
היום זוכה כרטיס האשראי שלי בסכום המקורי. מה ששולם בש”ח חזר באותו הסכום בדיוק. שום פיצוי לא התקבל כי לא המשכנו לשכור דרכם.
-
היי לט איט,
כאשר בעל הדירה מבטל – הרי מופיעה על כך הודעה אוטו׳ בביקורות על הנכס ללא כל צורך בפעולה מצידכם.
שמוליק
-
לטובת עמיחי וכולם, 24 חלופות לאיר בנב. נכון שרוב החלופות כאן קטנות ונישתיות מאיר בנב, אבל שווה לנסות.
-
בהחלט סיפור שמצטרף לאחרים שמוציא את החשק להשתמש בפלטפורמה הזו.
אני השתמשתי בה פעמיים בהצלחה אבל בהחלט אשקול אם להשתמש שוב