ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ברלין בשבועיים הקרובים

פורום אירופה
    5
    5
    1704
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ehudklein
      ehudklein נערך לאחרונה על ידי

מה אני צריך לדעת? הייתי כבר בברלין באוקטובר ועכשיו אני רוצה לחזור אז מבחינת הוסטלים ותחבורה אני די מתמצא. האם יש אטרקציות מיוחדות בתקופה זו? מה לגבי מזג אויר? עוד משהו שאני צריך לשים לב אליו בתקופה הזו? נוסעים רק לשלושה ימים.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • nofarhart
        nofarhart נערך לאחרונה על ידי

ברלין בשבועיים הקרובים
        so, you know about berlin.

at the moment its still cold, but much warmer, and raining sometimes. so umbrella, off course, and you still need to bring warm jacket, gloves, scraf, but also light stuff...

there is million of atractions, like always.
        i visit at the Annie Leibowitz exhabition yesterday, that was great, its in the oranierburger str, take u6 and when you leave the station you´ll see it on the street, its very close to the great syngouge.
        njoy
        • yeret
          yeret נערך לאחרונה על ידי

ברלין בשבועיים הקרובים
          מזג אוויר סביר
          חזרתי ב 10.3 מברלין כאשר נחתתי שם בראשון למרץ
          הסתובבתי שם עם פליז וחולצה חמה וזהו .

יש כרטיס ל 5 יום ל ABC במחיר של 34 אירו הנמכר רק בשדות התעופה
          וכרטיס ל 3 יום ל ABC במחיר של 25 יורו WELLCOME BERLIN
          בתור מדריך אני ממליץ בחום רב על נדב ,הדרכה בעברית מלא בידע ויודע להעביר זאת מצוין !!!!!!!!
          שייך לחברת insidertour מיקום ליד מקדולנד תחנת זוגרדן
          • y y y
            y y y נערך לאחרונה על ידי

ברלין בשבועיים הקרובים
            למה לקנות כרטיס ABC? אפילו שדה התעופה שונפלד שנמצא שעה נסיעה ממרכז העיר נמצא עדיין בתוך איזור B, כרטיס AB יספיק בהחלט.
            לגבי אטרקציות- תלוי לאיזה אטרקציות אתה מתכוון, כי אטרקציות יש המון-
            מצרף לינק לאתר של המוזיאונים העירוניים של ברלין שבו אפשר לראות את כל התערוכות העדכניות. בשבוע שעבר נפתח (לפי מיטב ידיעתי) מוזיאון חדש באי המוזיאונים, ובנוסף יש כמה תערוכות שנראות מעניינות בדאהלם, שזה הזדמנות טובה להגיע לרובע הזה שבד"כ תיירים לא מגיעים אליו.

אם הכוונה לדברים יותר צעירים, מצרף לינק של עיתון ברלינאי בשם 030, עם כל המסיבות וההופעות העדכניות. נכון, בגרמנית, אבל שום דבר שעם קצת תושייה אי אפשר להתגבר עליו.

אה, והרטה ברלין מקום ראשון בבונדסליגה, ונורא קל להשיג כרטיסים למשחקים שלה!
            • מוזיאונים
            • 030
            • tamrur
              tamrur נערך לאחרונה על ידי

ברלין בשבועיים הקרובים
              YYYYY - לפני כחצי שנה (אולי קצת יותר) שינו את הסטטוס של שדה תעופה שונפלד ועכשיו הוא באזור C. לשם הנסיעה משדה התעופה ניתן לקנות כרטיס ABC או כרטיס AB עם הארכה חד פעמית ל-C.

ועוד הערה לגבי המוזיאון שנפתח: הוא נפתח ליום פתוח להראות למבקרים כמה הוא יהיה יפה כשהוא יפתח בעוד חצי שנה (עכשיו סיימו לבנות/לשפץ ויתחילו להכניס את המוצגים)
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון