ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סוכן בתים-עדי לבנת

פורום אירופה
    13
    15
    8035
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ענתתת
      ענתתת נערך לאחרונה על ידי

כמי שנעזרה והשתתפה בעבר בפורום רבות (ונאלצה להפסיק מפאת מחסור בזמן), וכמי שנעזרה לא אחת בייעוץ הפרטי (המשובח) של יונית אבני, אני מוצאת לנכון לשתף אתכם בחוויה מאד לא טובה שהיתה לי עם סוכן בתים בשם עדי לבנת. אני מעדכנת במידע שנראה לי ראוי על מנת שלא תפגעו כמוני. יצרתי עם עדי לבנת , קשר כבר בתחילת חודש דצמבר (!), על מנת שיעזור לי למצוא בית בחבל הדורדון בצרפת לחודש אוגוסט!. נפגשתי עם עדי, שעשה רושם מאד טוב, ולאחר הפגישה שלח לי אי מייל עם 4 אופציות של בתים לבחירה בתקציב שהוקצב לו. הבתים נראו יפה מאד, והתלבטנו מאד בין שניים מהם. לבסוף החלטנו לסגור על אחד מהם ובעצם אז התברר לנו כי עדי לא יכול בעצם לשריין לנו את הבתים.

הוא סיפר לנו סיפור ("מרח אותנו כהוגן") שהוא עומד ליסוע לצרפת ויצלם לנו מקרוב את שני הבתים לגביהם התלבטנו ועוד שאר סיפורים, ושלא נדאג שנהיה רגועים יהיה לנו את אחד מהבתים שבחרנו, ושתהא לנו חוויה מקסימה. מכיוון שעשה רושם אמין
      ובגלל שעמד לרשותנו זמן רב יחסית, איכשהו ברב טיפשות האמנו לו. כך חלף הזמן נסיעתו נדחתה ועברו החודשים. למרות שהבטיח שיהיה זמין באי. מיילים מצרפת וישלח לי תמונות עדכניות מהבתים שם, הוא לא היה זמין, אך מכיוון שהוא הבטיח לנו בית מסויים והיה מלא בטחון שזה סגור, נתנו בו את אמוננו למרות שיונית,שלוותה אותנו לאורך כל התהליך הביעה חששות ופקפוק באמינות ומריחת הזמן- העדפנו לתת אמון כי היה לנו "נוח" שמישהו יעשה את העבודה עבורנו
      לאחר שובו של עדי לבנת מצרפת הסתבר שלא דובים ולא יער. מחצית מהבתים שהציע כבר נתפסו ומחציתם עולים כ 1000 יורו יותר מהסכום שאמר מלכתחילה. כך מצאנו את עצמנו בחודש מרץ ללא בית מובטח בדורדון.(למי שלא יודע במרץ הצרפתים כבר מזמן סיימו להזמין את חופשת הקיץ, כך שמלאי הבתים מאד מאד מוגבל). לאחר שהחלטנו "לקחת את הדברים בידיים" והתחלנו בחיפוש עצמאי ארוך ממושך ומייגע באינטרנט, ממנו ניסינו להימנע בכך שפנינו אל עדי לבנת יישירות.
      מצאנו את הבתים שהציע לנו עדי ונדהמנו לגלות כי העמלה שעדי לוקח הינה כמעט 600 יורו לבית!!! עד כאן אזהרתי.
      לסיום הסיפור ב HAPPY END אציין כי בשלב זה נכנסה לתמונה סוכנת בתים מדהימה שהיתה ממש מלאך עבורנו וסייעה לנו בנינוחות ובמקצועיות שלא ניתן לתאר. שמה חווי בן דור והיא מקצוענית ופדנטית מאד. חווי סייעה לנו למצוא בדיוק מה שרצינו במהירות יעילות מקצועיות ובמחיר מאד נוח. חבל ש"גילינו אותה כ"כ מאוחר, היתה נחסכת לנו הרבה עגמת נפש וטרחה.
      כך יצא שניסינו לחסוך זמן,מאמץ ולילות לבנים מול האינטרנט בחיפוש עיוור של בתים ופנינו לסוכן ידוע בתחום ההלנה בצרפת(עדי לבנת) ובעוד מועד,וכמובן היינו מוכנים לשלם עבור השירות הזה.
      בסופו של דבר גם השקענו את הזמן בחיפוש ,התאכזבנו מהסוכן וגישתו אבל גילינו את הישראלי היפה (חווי )
      אנחנו תוהים-מה לא עשינו נכון בתהליך?
      האם סכום של 600 יורו לעסקה של השכרת בית הוא סכום מופרז או לא?
      האם יש מקום לתביעה משפטית ?
      תודה לכל מי שיענה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yardy
        yardy נערך לאחרונה על ידי

סוכן בתים-עדי לבנת
        צר לי לשמוע על האכזבה ומפח הנפש.
        מה יותר קל ופשוט, לפנות ללשכות התיירות המקומיות, יש כאלה בכל מחוז, מבטיחה לך שהיית פחות מתאכזבת.
        600 יורו ????????? נשמע מופרז, בסכום זה אולי היית משכירה לחודש נופש אולי אני טועה אולי לשבוע למשפחה.
        מקום לתביעה משפטית - חבל על האנרגיות, הכספים, הזמן, זה כמו לחפש את המחט בערימת השחת. אולי מאחורי עדי לבנת מסתתר מישהו אחר בשם יעקב לוי, או יצחק נוי האם בימינו אפשר לדעת? כבר היו דברים מעולם.
        • הדס 12
          הדס 12 נערך לאחרונה על ידי

סוכן בתים-עדי לבנת
          שלום רב לענת ושאר החברים בפורום-

נכנסתי הבוקר לפורום כדי ללמוד מעט ולהכין עצמי לקראת נסיעתי עם המשפחה המורחבת לדרום צרפת בקיץ הקרוב.
          ונתקלתי בהודעה של ענתתת לגבי סוכן בתים בשם עדי לבנת- ראשית אני משתתפת בכעסך המאוד מוצדק! לא יעלה על הדעת שסוכן ינהג כך ולבסוף גם ידרוש קנס של 600 יורו עבור התיוך!!! אין גבול לחוצפה.
          האיש חייב להענש!!!!
          שמחתי לקרוא שמצאת פיתרון הולם עם סוכנת אחרת כמה חבל שלא פירטת פרטים נוספים שלה לטובת כולנו.
          מיהי? יש לה אתר? האם היא קשורה למשרד כל שהוא?האם אוכל להעזר בה גם אני? - אשמח לפרטים.
          איני נוהגת בעוונותי הרבים לכתוב בפורום אך אני נעזרת בו רבות בטיולי בעולם, וכאן באמת המקום להודות לכולם על הזמן שהם משקיעים בלי בעצם לקבל תמורה.
          שבת שלום
          אהובית
          • איריס ס.
            איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

אזהרה- סוכן בתים-עדי לבנת
            זהו האתר של חוי בן דור אותה הזכירה ענת.
            • חוי בן דור
            • הדס 12
              הדס 12 נערך לאחרונה על ידי

סוכן בתים-עדי לבנת
              תודה רבה איריס יקרה , אני אפנה אליה דבר ראשון מחר בבוקר
              • arik2005
                arik2005 נערך לאחרונה על ידי

לא צריך סוכנים מחפשים בתים לבד
                בצרפת מחפשים בתי נופש להשכרה באמצעות אתר GIT DE FRANCE
                GIT הוא בית נופש. מדובר במין עמותה רשמית שמאגדת בתוכה אלפי בתים להשכרה ברחבי צרפת בכפרים ובעירות השדה בכל רחבי המדינה. הבתים מדורגים לפי שיבולים וכולם עומדים בסטנדרטים שקבעה המדינה. ניתן לרכוש חוברות במחיר 4 יורו לחוברת ובה צילומים ופרטים להשכרה - באמצעות המשרד המרכזי של ג'יט דה פרנס או ישירות באמצעות המשכירים. ליד כל דירה כתוב גם איזה שפות מדבר בעל הבית.
                בתי נופש בכפרים נקראים Gîtes ruraux
                באנגלית - rural gite
                האתר המרכזי הוא גם בצרפתית וגם באנגלית:
                http://www.gites-de-france.com/gites/fr/gites_ruraux
                יש שם מנוע חיפוש באמצעותו ניתן לחפש בתים בכל אזור
                הנה דוגמא בבורגונדי:

http://librairie.gites-de-france.fr/boutique/liste_produits. cfm?type=4&code_lg=lg_fr
                • arik2005
                  arik2005 נערך לאחרונה על ידי

GITES DE FRANCE לפי מפת אזורים
                  עם הצעות לג'יטים במחיר של 200 יורו בלבד לשבוע במהלך חודש מאי:
                  http://www.mai-toi-au-vert.com/?OPE=OPMTVBAN&ORI=OPMTVBA N
                  • ג'יט דה פרנס לפי אזורים בצרפת
                  • הדסה 12
                    הדסה 12 נערך לאחרונה על ידי

אזהרה מעדי לבנת
                    שלום-

אני חייבת לשתף אתכם בחוויה לא נעימה שהיתה לי לפני כחודשיים .
                    השכרתי בית בטוסקנה דרך עדי לבנת הסוכן המהולל מרמת אביב.
                    הבית היה פשוט נורא- בדיוק ההפך ממה שהובטח!
                    כשפנינו איליו מחו"ל וביקשנו שיחליף לנו בית או שלפחות יעזור לנו למצוא בית חלופי- הוא התעלם מאיתנו.
                    מיותר לציין כי כל החופשה שלה חיכינו זמן רב היתה מאכזבת , כבר לא נהנינו מכלום .
                    אנו שוקדים עכשיו על תביעה משפטית - אעדכן אתכם איך הדברים מתפתחים.
                    שלומית
                    • yyaayo
                      yyaayo נערך לאחרונה על ידי

אזהרה מעדי לבנת
                      אנחנו נוסעים במאי לדרום צרפת ואת הצימרים לקחנו דרך אתר שניקרא
                      homlidays מאד קל להתמצא יש דירות לשבוע אבל יש ל-2 או 3 ימים
                      אנחנו חילקנו את החופשה ל-2 לפי האיזורים בהם נטייל במחירים מאד סבירים.
                      • רחלהפלס
                        רחלהפלס נערך לאחרונה על ידי

עדי לבנת מומלץ מאוד
                        נסענו כבר שלש פעמים באמצעות עדי לבנת מסוכנות ואקאנס.לפני שלש שנים לפרובנס,בשנה שעברה לדורדון ולפני חודשים מספר לטוסקנה.
                        בכל מקום קיבלנו בתים נפלאים.עדי לבנת ,סוכן רחב לב,המכיר היטב כל בית ווילה ואחוזה שהוא ממליץ עליה. הטיפים שקיבלנו ממנו חסכו לנו כסף רב וגם למדנו ממנו המון על האזור.
                        לטעמינו עדי לבנת הוא פנינה בשוק התיירות.בימים שבהם השכרת בתים באמצעות תמונות באינטרנט הן סיכון לא מבוטל יש יתרון גדול מאוד בהסתייעות בסוכן כמו עדי לבנת המכיר כל בית אותו הוא מציע.
                        • gilgi
                          gilgi נערך לאחרונה על ידי

עדי לבנת מומלץ מאוד
                          למה ההודעה הזאת נראית כל כך שתולה על ידי הסוכן המהולל? Embarassed
                          • arik1
                            arik1 נערך לאחרונה על ידי

סוכן בתים-עדי לבנת
                            שכרתי בית בדורודון באמצעות חוי בן דור באוגוסט 2009 ,
                            שילמתי 1920 יורו כאשר התעריף במקום עומד על 1460 יורו.
                            פער של 460 יורו.
                            • noa Xscotland
                              noa Xscotland נערך לאחרונה על ידי

הפערים מובנים,
                              הרי הסוכנים לא מתווכים בבתים רק מטוב ליבם...

אנחנו חזרנו עכשיו מצרפת, מחלקו הדרומי של מחוז נורמנדי על גבול הלואר.
                              עבור קוטג' מרווח עם 2 חדרי שינה - מיטה זוגית באחד, 2 מיטות יחיד בשני ומיטה מתקפלת (ומספיק מקום בחדר) עבור ילד נוסף, שלא נזקקנו לה כי היינו רק עם 2 מתבגרים - שילמנו 660 יורו, לשבוע, באוגוסט כאמור. המחיר כלל כמובן חשמל, חימום, סדינים ומגבות מטבח (אבל לא מגבות רחצה), מטבח מצוייד היטב, חצר גדולה ומרוהטת, ואגם מצוייד היטב בדגים (כלומר, הזכות לדוג ולאכול כמה דגים שנתפוס).
                              ממה שראיתי באתרי האינטרנט כשמצאתי את הבית הזה, זה בהחלט מחיר סביר. עם הידע הזה, קשה לי להאמין שהייתי בוחרת בבתים שעולים פי שתיים ושלוש...
                              אגב, יש מספיק אתרים באנגלית שמציעים ג'יט או בתי חופשה בצרפת, לא חייבים לדעת צרפתית כדי להזמין באופן עצמאי.

נעה
                              • ?
                                משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

הפערים מובנים,
                                לכל מי שנפגע- משתתף בצערכם אבל יש לי עצה קטנה- תתארגנו כולכם ותגישו תביעה ייצוגית! חייבים להעניש את החבר'ה האלה אחת ולתמיד !! תהיו בטוחים שהם משוטטים גם בפורום הזה ובודקים את הלך הרוחות- כשהם הם ישמעו מה עושים למי שמתנהג בצורה נבזית שכזאת אולי זה ירתיע אותם.... בהצלחה !!!
                                • Ronen. 0
                                  Ronen. 0 נערך לאחרונה על ידי

הפערים מובנים,
                                  שמתי לב שבדכ למלינים יש מספר הודעות רב בפורום ואילו למשבחים הודעה 1 עד 5 לכל היותר..זה מעורר מחשבה.
                                  רונן
                                  • 1 / 1
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון