סינגפור
-
שלום לכולם,
כתוב בכל מקום שסינגפור יקרה.
האם מישהו שהיה יכול לתת לי הערכה מבחינת אוכל? כרטיסי מטרו?
יקר יותר מאירופה?
תודה
-
המחירים בסינגפור של אוכל במקומות עממיים ותחבורה ציבורית זול מאוד יחסית לאירופה .
יקר זה מלונות , ומוניות .
-
יש גם מלונות לא יקרים. ברובע ההודי והסיני יש מלונות 2 ושלושה כוכבים בסיסיים.
בנמל התעופה יש דוכן של המלונות . תיגש לדוכן ותבקש מלון . תגיד לבחורה (או בחור) איזה מלון אתה מבקש מבחינת רמת מחיר , והיא תציע לך מלונות שונים .
אני הייתי במלון ברובע ההודי , היה נקי מאוד , קרוב לתחנת מטרו , כ- 15 דקות הליכה מקניון SIM-LIM ,כ- 5 דקות הליכה מקניון מוסטפה , אזור שקט , המון מסעדות זולות וטובות באזור .
אני בספק רב אם תמצא את המלונות הזולים באינטרנט.
המחיר היה 35 דולר סינגפורי ללילה . זה ממש לא הרבה . (יש לציין שזה היה לפני הרבה שנים, אבל בטוח שיש מלונות זולים בסינגפור) .
-
ישנתי לילה אחד במלון של 38 דולר סינגפורי , ברובע ההודי , חוויה שלא אמליץ עליה , חדר קטנטן , ומלא זונות בלובי .
לעומת זאת ישנתי במלון של 125 דולר סינגפורי ליד סים לים והיה מצויין .
הסתכלתי עכשיו , וראיתי שיש הרבה מלונות טובים במחיר סביב ה-100 דולר אמריקאי .
הייתי בסינגפור פעמיים , פעם שבוע ופעם שבועיים , וחלק מהזמן ישנתי בדירה של הבן שלי , שהיה באותו הזמן ברילוקיישן בסינגפור .
-
תודה
יש חשיבות לאיזור בו המלון נמצא או שהעיקר שיהיה ליד מטרו?
אנחנו נהיה בטיול משפחתי כך שחשוב לי גם האיזור שיהיה נעים בערב לחזור למלון וגם שיהיה באיזור שיש בו בתי קפה, מסעדות וכו’
-
אני אהבתי את מלון ALBERT COURT , זה מלון עם חדרים ענקיים , לקחתי חדר עם שתי מיטות , וגם האיזור נחמד , יש מסעדות ולא רחוק ממנו יש פוד קורטס .
קרוב לקניונים , לסים לים , ואחרים .
ויש לו ציון טוב מאוד בטריפאדויזר
-
אני הייתי בסינגפור בתקופ של מגפת הסארס.
מחירי המלונות היו זולים ………. מעניין מדוע.
אבל העיקרון של קירבה לתחנת תחתית או אוטובוס חשובה מאד.
העיר פקוקה חם ולא נעים לעשות מסעות רגליים
אבל מרחק של חמש עשר דקות מרכבת תחתית זה מעולה ולא חשוב כל כך האיזה איזור.
אני התגוררתי המלון בין הרובע הסיני להודי.
היו ם היו עובדות ציבוריות גם במלון וגם מסביב.
הרובע המלאי מלא בהן
אבל הן לא מציקות ולא נטפלות.
יש בסינגפור רשת מלונות זולה דומה למלונות באירופה מרקורי ודומיה.
או מוטל 6 בארה”ב
המלונות ממוקמים בכל מיני רבעים ויחסית אינם יקרים
http://www.fragrancehotel.com/
עוד מידע
http://www.newasia-singapore.com/
-
סינגפור יקרה ,יותר יקרה מאירופה . ישנתי בכמה מלונות כולם ברמה גבוה , רויאל פלאזה און סקוטס ( פעם השלישית שידרגו אותי בחינם לסוויטה הנשיאותית חוויה יוצת דופן) , רמדה ( קצת הצידה אבל במחיר סביר צריך ללכת מהמטרו או במונית ) קונרד סנטניאל גם מלון מצויין ( היתה מבצע במחיר טוב) , פנינסולה -אקסלסיור ( שם קיבלתי חדר עם תצפית לכיוון מרינה ביי ) חדר חדש וטוב ארוכת בוקר זוועה, מלון קונקורד לא רע ומחיר יחסית זול . אוכל תלוי אפה אתם אוכלים , יש הרבה מסעדות BAKUTEH זולות והרבה פוד קורט שלמקומיים שהם זולים ואפשר לאכול הכל. אלכוהול יקר ,בירה עולה 20+ דולר בברים אבל יש שעות 1+1 , בקודטה ( מרינה ביי) כוס סטלה עלה 27 דולר , אבל VIEW שווה את המחיר. תחבורה לא יקרה (קונים כרטיס למטרו , מאוד יעיל , מוניות יותר יקרות , אבל לא יותר מתל אביב. מהשדה לאורשרד בערך כמו מנתב"ג לתל אביב. הם כל הקניונים שיש בסינגפור עד היום לא קניתי דבר שם , מאוד יקר , הונג קונג עדיפה. לגבי האזורים תתמקדו באורשרד עד סקוטס ן באזור המרינה/ סאנטק , קלארקי שם האזורים היותר טובים ונעים לחזור ברגל גם בלילה