ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שבועיים בפלאייה וקנקון

פורום מרכז אמריקה
    5
    5
    1334
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Guy_3645406
      Guy_3645406 נערך לאחרונה על ידי

נוסעים לשבועיים לפלאייה וקנקון במאי .

במה כדאי להתמקד ? האם זה מספיק זמן לטיולים לכל המקומות הקרובים ??

קצת עזרה ממי שמכיר מה עדיף לעשות בימים הראשונים 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

אני מניח שתתמקמו שם באזור החוף- ככה שתוכלו לצאת לטיולי יום או דו-יומיים משם, ולשאלה האם זה מספיק לטיולים- זה תלוי בכם- ככל שתרצו יותר טיולים  ולצאת מהחופים לדברים אחרים- תוכלו לעשות זאת- אם תבחרו לשהות יותר בחופים- כמובן שזה אומר פחות טיולי יום .

תזכרו שבהתחלה יש עוד ג’ט לג- ככה שכדאי את היומיים-שלושה הראשונים לקחת יותר ברגוע וגם לעשות קצת שופינג לגבי הפעילויות שמוצעות באזור- לראות מה המחירים , מה ההבדלים ומה בכלל בא לכם לעשות...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • Lron12
          Lron12 נערך לאחרונה על ידי

חזרנו זוג עכשיו מהאזור שם שהינו שם כחודש ימים.מה שאני בא להמליץ לך,עם ההגעה שלכם להגיע ישירות לפלאיה.פלאיה זו העיר המרכזית שממנה יוצאים לטייל בכל המקומות מסביב(קוזומל,טולום וכוכו) להיות שם סביבות השבוע עשרה ימים שזה מספיק ודי והותר.לאחר מכן בהמלצה שלי לחזור לקנקון וממנה לנסוע לפחות ללילה אחד לאי בשם איסלה מוחרס(החופים הכי יפים בכל מקסיקו כך שחבל ביותר לא להיות שם...)ואחרי שם לקנח את סוף הטיול ביומיים שלושה בבית מלון בהכל כלול בקנקון.(הרבה חושבים שקנקון היא העיר המרכזית ויש מלא מה לעשות אבל זה לא נכון.חוץ מההכל כלול איןמה לעשות שם)מקסיקו מדהימה מדהימה מדהימה וזולה בטירוף. הנאה מובטחת!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • karnielr
            karnielr נערך לאחרונה על ידי

היינו כעשרה ימים באזור, חילקנו את השהייה בין פלאיה דל כרמן, קוזומל, איסלה מוחרס, לילה אחד באזור צ’יצן איצה ולילה אחרון לפני הטיסה בקנקון. יש הרבה מה לראות באזור ופלאיה היא בסיס מצוין לטיולים בפארקים השונים, באקומל, בטולום וגם לקוזומל אם לא מעוניינים ללון שם. פירוט יש בבלוגים שלי, קישור בתחתית ההודעה.

• Traveloco - האפליקציה למטיילים
              Traveloco - האפליקציה למטיילים נערך לאחרונה על ידי

שניהם אותו דבר לדעתי, יש אוטובוסים מקומיים אז אפשר להתנייד בקלות. אם אתם משכירים רכב אז כדאי לנסוע לכל האתרים: פלאיה דל כרמן, טולום האיים קוזומל ואיסלה מוחרס, מרידה, צ’יצ’ן איצה, אושמל, קובה (Cobá) .

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון