ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

+pastpass

פורום צפון אמריקה
    9
    38
    5678
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • פוריה א.
      פוריה א. נערך לאחרונה על ידי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • adirgali
        adirgali נערך לאחרונה על ידי

השאלה שלי היא לא אם אפשר להתפצל, אלא בעצם שואלת אם הפאסט פאס עצמו צריך להיות מוצמד לכרטיס הספציפי דרכו הוא הוזמן, או שאפשר להשתמש גם בפאסט פאס של מישהו אחר. ככה בעצם אני עוקפת את המגבלה של אי יכולת להזמין פאסט פאס נוסף לפני שעברה השעה של הפאסט פאס הקודם שלי.

תרחיש לדוגמא:

הבן שלי הוציא פאסט פאס לאינדיאנה גונס לשעה 14:00-15:00. עכשיו השעה 12:00 נניח. כרגע הוא לא יכול להזמין עוד פאסט פאס למתקן אחר עד שתגיע השעה 14:00. אבל אני יכולה להזמין פאסט פאס לספייס מאונטיין בינתיים על הכרטיס שלי עוד לפני 14:00. האם הוא יוכל להשתמש בפאסט פאס הזה?

לי נשמע ברור שכן.

• פוריה א.

בהחלט.

כל עוד לא הוצא על הכרטיס פאסטפס שמגביל בשעות ברור שאפשר

וכל אחד יכול ללכת בפאסטפס הזה.

בכרטיס שלי הוצאתי פאספסים ולא עליתי כמעט על אף מתקן וזה נתן לאחרים להיכנס שוב למתקנים שרצו.

אגב לא זכור לי שהיה מוגבל לשלושה כרטיסים. הוצאנו בכל כרטיס המון פאספסים.

חשוב וכדאי להתנהל עם פאסטפס בפארקים של דיסני.

פוריה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • adirgali

להבנתי ההזמנה מראש דרך האתר מוגבלת לשלושה ראשונים. אחכ בפארק עצמו כמובן שאפשר ללא הגבלה, כל עוד יש, ועם המגבלה שאי אפשר להזמין חדש כל עוד לא הגיעה השעה של הקודם.

• פוריה א.

גלית

למיטב ידיעתי לדיסני קליפורניה לא מזמינים פאסטפסים באתר בכלל.

רק במכונות ליד המתקנים.

יש רשימה באתר ליד איזה אטרקציות יש פאסטפס.

הזמן בין אחד לשני הוא ממש קצר. ככה אצלנו היה.

פוריה

• adirgali

אנחנו נהיה ביולי הפעם...שום דבר לא הולך להיות קצרcool

• פוריה א.

הכוונה בזמן קצר שמוציאים פאסטפס – הזמן שיש עד לאפשרות להוציא את הפאספס הבא הוא קצר.

איפה תהיו? בדיסנילנד או באדוונצ׳ר?

• adirgali

גם וגם כמובן. לנים באנהיים שבוע ומקדישים שלושה ימים לשני הפארקים של דיסני (שלאחד מהם נלך יומיים. כנראה לקליפורניה אדוונצ'ר כי דיסנילנד זו פעם שלישית שלנו אם סופרים גם את מג'יק קינגדום, ובאדוונצר עוד לא היינו. אבל נלך יום לכאן ויום לכאן ונחליט לפי ההספק) ועוד יום אחד ניסע ליוניברסל, שם עוד לא היינו מעולם. כל ארבעת הימים ברצף, ראשון עד רביעי. אין ברירהblush

• פוריה א.

וואו זה מתיש…

תכננו את הביקור בפארקים של דיסני

כך שלא תפסידו את המצעדים והתהלוכות בשני הפארקים.

באדוונצ׳ר מיד שתכנסו קחו fp למכוניות ומיד למופע הלילה. ה fp למופע הלילה לא נמנה עם שאר ה fp. אפשר לקחת אותו בנוסף וזאת על מנת לקבל מקום טוב למופע האורות החילי שהוא מהמם.

יש גם תוכנה שעלתה לפני שנתיים כ 14 דולר. לא יודעת כמה עולה היום שעוזרת לסדר את הבילוי בפארקים לפי העומס בתאריכים מסויימים. קוראים לתוכנה ride max.

אחרי שלוקחים את ה fp למכוניות רצים מיד לצעצוע של סיפור ששם לא צריך fp ואז אחרי זמן להוציא מיד fp לטיסה מעל קליפורניה וכך הלאה..

בשלושה ימים בהחלט אפשר להנות מה פארקים והכי חשוב להיות שם באמצע שבוע. רצוי בין שני לחמישי.

גם את יוניברסל רצוי מאד לתכנן...

• adirgali

ונשאלת השאלה- לאור העובדה שניאלץ כן "להשתמש" גם ביום ראשון...לאן ללכת ביום ראשון?

האם ליוניברסל דוקא, בגלל שאולי בראשון יש פחות פקקים? או לדיסנילנד שחלקנו כבר היינו בו? או לקליפורניה אדוונצ'ר, כי נחזור אליו כנראה עוד יום ככה שמה שלא מספיק בראשון נעשה ביום אחר באמצש?

או שאולי בכלל בחופש הגדול אין משמעות לוויקנד וכמובן באותה מידה כל השבוע?

• פוריה א.

היות ואתם מקדישים לדיסני 3 ימים עדיף שהיום הקשה הזה יהיה אחד מהם ולא יוניברסל.

דיסנילנד ואדוונצר יהיו מאד מאד עמוסים..

השאלה באיזה גילאים הילדים?

אם האטרקציות בדיסנילנד יותר מתאימות להם לא הייתי מגיעה אליו ביום ראשון.

אנחנו אישית אהבנו יותר את אדוונצ׳ר. 

ביום ראשון חשוב ביותר לשבת לפני ולתכנן את השימוש ב fp.

אנחנו היינו בראשון בדיסנילנד והיה יום מאד קשה.  בזכות השימוש הנכון ב fp והריצות שלי הספיקו להיות בכל המתקנים.

מה שהיה במיוחד יפה בפארק זה המצעדים והמופעים בלילה. וזה לא בעיה שיש עומס בפארק.

צריך להגיע מיד בכניסה ולרוץ לעולם הילדים ומשם מהר לקחת fp למתקנים המבוקשים אינדיאנה ג׳ונס, ספייס מאונטיין וכך הלאה.. בין לבין להיכנס למתקנים ללא fp. יש הרבה מתקנים שאפשר לוותר.

• ifatmk
                            ifatmk נערך לאחרונה על ידי

לצורך העניין, אני נצמדת להמלצותיך, אני יכולה לקחת FP לטיסה מעל קליפורניה רק לאחר שכבר היינו במכוניות? 

אם שלושה ילדים רוצים לעלות על אותו המתקן אז לקחת שלושה FP?

האהובים ביותר אצלינו הם שרק מיניונים והארי פוטר, יש תובנות/המלצות לגביהם?

אני אפילו לא יודעת באיזה מהפארקים הם נמצאים.

אגב גם לנו יש יוניברסל וברצף דיסני ואדוונצר- שני שלישי ורביעי.

• adirgali

יפעת, נו באמת, זה ממש בסיסיblush

כל השלושה שציינת, שרק, מניונים והארי פוטר, זה ביוניברסל.

שיעורי בית דחוף.

כל אחד שעולה למתקן צריך פאסט פאס משלו. אפשר להוציא את הבא בתור אחרי שהגיעה השעה שנקובה (טווח של שעה)  בפאסט פאס הקודם, גם אם הוא עוד לא מומש.

• adirgali

וגם כל מה שדובר עד כה על פאסט פאס תקף רק בדיסני. ביוניברסל האופציה לקיצור תורים היא כרטיס כניסה שעולה כמעט כפול מהכרטיס הרגיל.

• mironk2
                                  mironk2 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו משפחה 2+1

האם כולם צריכים לעשות הזמנה למתקן ?

• adirgali

אם רוצים להשתמש בפאסט פאס אז כל מי שרוצה לעשות את אותו מתקן צריך כרטיס משלו, כן.

• קופר
                                      קופר נערך לאחרונה על ידי

מנצלת את השרשור כי גם אני הצלחתי להסתבך עם כל נושא הפאסטפאס וההזמנות מראש- שתי שאלות: 

מתכננים להגיע לאפקוט באחד הימיןם של אמצע השבוע באורלנדו. 

1. אם אנחנו מזמינים דרך האתר של דיסני- איך אני אוספת את הכרטיסים? האם ניתן להדפיס אותם ולבוא איתם לשער או שצריך להמיר אותם בקופה? 
                                      2. למעשה אם הבנתי נכון- היתרון של הזמנה מראש באתר היא שניתן להזמין כבר אז את 3 הfp הראשונים אבל החסרון הוא חוסר גמישות בתאריך, כלומר אני מתחייבת להגיע ביום מסוים. האם הבנתי נכון?
                                      • המכשפה
                                        המכשפה נערך לאחרונה על ידי

כמה הבהרות לגבי פאסט פאס באורלנדו
                                        1. את לא באמת מתחייבת ליום ספציפי… את צריכה להגדיר לאפליקציה איפה תהיי כדי להזמין את הפאסטפאס.
                                        2. את מזמינה באפליקציה ליום שבו את חושבת שתהיי, אם לא הגעת ביום הזה פשוט לא מימשת את מה שהזמנת ליום הזה.
                                        3. את כל הזמן יכולה לשנות את מה שהזמנת מהאפליקציה לפי מה שפנוי….
                                        4. אני הזמנתי מראש מהארץ כרטיסים דרך דיסני חודש מראש וככה יכולתי להזמין פאספטפאסים לפי הימים שבהם חשבתי שנהיה בכל פארק. כששינינו את דעתנו, ושינינו כמ הפעמים, הגדרתי פארק אחר והזמנתי אליו ממגוון הפאסטפאסים שנשארו פנויים.
                                        5. גם באותו יום אם עוד לא הגיע זמן המימוש של הפאסטפאס את יכולה להכינס לאפליקציה ולשנות לפי מה שיש במצאי הפאסטפאסים (למשל הזמנת ל” ITS A SMALL WORLD לשעה 11:00, אבל עברת שם ב 9:30 ולא היה תור ונכנסתם… את יכולה להכינס לאפליקציה ולנסות לראות אם התפנה פאסט פאס למתקן אחר שרציתם בשעה שנוחה לכם…
                                        6. קנייה של הכרטיסים מראש לא מחייבת אתכם לתאריך מסויים (לפחות זה מה שהיה כשהיינו לפני שנתיים, ייתכן שזה השתנה בגלל מדיניות התשלום החדשה). אבל מרגע שהתחלתם לממש את הכרטיסים אתם יכולים לממש אותם תוך שבועיים מהכניסה הראשונה…

עוד דרך נוחה, אם יש ילדים קטנים בקהל, זה להשתמש ב BABY SWAP (הסבר באתר של דיסני ובבלוג שלי).

נסיעה טובה לכולם!

יעל

• 1
                                        • 2
                                        • 2 / 2
                                        • פוסט ראשון
                                          פוסט אחרון