לו"ז ליום טיול האם אפשרי?
-
מתכננים לצאת בבוקר עם הרכב מברסטו לסכר הובר ואגם לייק ולשהות שם 3-4 שעות לביקור ולאחר מכן להמשיך על כביש 66 ללינה בווילאימס או פלאגסטף כדי שנהיה קרובים להתחיל את היום למחרת בגרנד קניון.
האם מסלול הנסיעה אפשרי או שהוא מוגזם ועדיף ללון בקינגמן?
איפה כדאי לעצור למנוחה ומה יש לראות ולעשות על כביש 66 בנסיעה מסכר הובר לוויליאמס /פלאגסטף?
-
לא הייתי בבארסטו או בלייק מיד (נראה לי שזו הכוונה?),
אז אני לא יודעת לגבי זמני נסיעה ושהייה, אבל בגדול אם יוצאים מוקדם בבוקר, נראה לי שזה די אפשרי בתכנון כזה להגיע בערב לוויליאמס. תלוי גם בהרכב ובמשתנים אישיים כמובן. אבל יכול להיות שזה יכניס חלק מהנסיעה לחושך וזה פחות מומלץ.
אנחנו יצאנו על הבוקר מווגאס להובר דאם, היינו שם בערך שעה, ויצאנו גם על כביש 66 לכיוון הגרנד קניון. רוב הכביש נטוש ואין בו אטרקציות מיוחדות,
מלבד פה ושם עיירות לעצור בהן, שכולן די אותו דבר. ממוסחרות מאוד, מה שקצת מאכזב, אם כי זה עדיין היה כיף. אבל רוב הדרך היא פשוט נסיעה בכביש לא חדש, יש אנשים שימצאו את זה משעמם ובזבוז זמן (לא אני).
ביקרנו בקינגמן ביקור קצר ובסליגמן קצת יותר ארוך, היה נחמד. יש בדרך כל מיני תחנות דלק ישנות שלא פעילות, אחת כזו פועלת עכשיו כחנות מזכרות בעיקר, עם כמה מכוניות ישנות בחוץ ובעיקר הרבה עוצרים שם לשירותים (בתמונה).
מלבד זה, הגענו בדרך לבר שנקרא mike’s outpost saloon, נראה שהייתה בו אקסטרה השקעה עבור תיירים, אבל עדיין היה מגניב מאוד. היה מוקדם לארוחת צהריים אז רק נשנשנו משהו ודיברנו עם החבר’ה המקומיים.
הגענו לוויליאמס אחה”צ וישבנו שם לאכול. משם זה עוד שעה נסיעה בערך עד לגרנד קניון, אם התכנון הוא בכל מקרה לא להגיע לגרנד באותו יום אז אפשר להישאר שם לישון, נראתה עיירה נחמדה (לא היה לנו זמן לטייל בה).
כלומר סה”כ לקח לנו מווגאס עד וויליאמס עם עצירות פה ושם כמעט כל היום,
אבל עשינו הרבה עצירות התפעלות מהנוף ואפשר בפחות

-
אפשרי לעשות מסלול כזה, אם כי מאוד לחוץ. תצטרכו להתחיל את היום מוקדם כי לוויליאמס תגיעו כבר בחושך.
אם תרצו לעשות סיור בסכר כדאי שתזמינו מראש על מנת לעמוד בזמנים של שאר היום.
אנחנו לנו בוויליאמס (הגענו אליה בסביבות שבע בערב) אחרי שיצאנו מבארסטו, אבל לא נכנסנו לסכר הובר אלא היינו כשעתיים בקליקו-עיירת הרפאים ואחכ עצרנו במספר נקודות על כביש 66 כמו קינגמן והאקברי.
-
היי ,מדובר ב500 ק”מ וזה אפשרי.
תוכלו לעשות הפסקה בקינגמן .