אני רק שאלה..
-
הגרנד קניון, ברייס קניון ופארק ציון. צריכים לוותר על אחד מהם מפאת חוסר זמן. על מי הייתם מוותרים”? אנחנו לא ממש משפחה של טיולים רגליים..
תודה
-
קשה לענות בלי לדעת את כל המסלול.
על פניו, אחרי שהייתי בגרנד קניון בביקור תצפיות כמו שהרוב עושים, עליו הייתי ממליצה לוותר. אבל הסיבה שבדיעבד הייתי מוותרת עליו היא בדיוק בגלל העובדה שאין בו יותר מדי (אם בכלל) אפשרויות למסלולים רגליים משפחתיים. כך שאם בכל מקרה אתם רק בענייני תצפיות, אולי הייתי מוותרת על ציון.
בקיצור, מאוד אינדיבידואלי...
-
אם חייבים לוותר הייתי מוותר על הגרנד קניון.
-
על ברייס לא הייתי מוותר. הנופים בפארק מיוחדים ושונים ממקומות אחרים. פארק ציון לדעתי פחות מרשים, בטח אם לא תבצעו טיולים רגליים. הגרנד קניון מרשים גם אם לא עושים שום מסלול. אבל – אם תהיו גם בברייס וגם בגרנד קניון – אל תוותרו על קניון אנטילופ בין שניהם.
-
אנטילופ לא נמצא בין ברייס לציון. הוא באזור העיר פייג’ ופארק לייק פאוול, שזה כשעתיים נסיעה מזרחה מאזור ברייס-ציון.ברייס וציון קרובים יחסית זה לזה, אז אם הבחירה היא של שניים משלושה (עם הגראנד קניון), הגיוני לבחור בהם מבחינה גיאוגרפית. מה גם שהגראנד פחות מעניין לטעמי האישי. אבל אני גם מאלו שהיו מעדיפים לא להוריד פארק אלא להוריד ימים בעיר כמו סן דייגו (או לוותר על כולה) לטובת עוד ימים בטבע...
-
רק שעמיחי המליץ על אנטילופ בין ברייס לגרנד קניון, לא ציון...

מצטרפת להמלצה!
-
כאמור על ברייס לא לוותר.
אם בוחרים לוותר על ציון ולהתמקד רק בברייס ובגרנד קניון – עדיין כדאי להתאמץ ולהגיע לאנטילופ.
אפשר לחסוך קצת בנהיגה ולהגיע לגדה הצפונית של הגרנד קניון – מסלול כזה.
-
להוריד יום ממקום אחר ולא פארקים. אם אין ברירה אז הייתי מוותר על הגראנד קניון.
-
אם לא אוהבים ללכת יותר מדי אפשר לראות כל הפרקים ועוד יישאר לכם זמן. גרנד קניון מרשים ולהגיע לאזור ולא לראות אותו ? כפי שהמליצו לכם , בקיץ כדי לחסוך זמן תראו את הגרנד קניון מהצד הצפוני. ציון -בביש 9 לעצור להליכה קצרה לנקודת התצפית ולהמשיך. מצד שני ביקור בHorsesoe bent שזה מקום מדהים לטעמי כדאי לשקול. עם רכב אפשר לראות מצוין כל הפארקים מנקודות תצפית בלי ללכת יותר מידי, גם זמן חוסך. ככה אפשר ביום אחד לעשות גם ברייס וגם ציון.
-
ברייס קניון וציון פארק יחסית סמוכים ושילוב של שניהם יהיה נכון.
היתי מוותר על הגרנד קניון במקרה הזה.
ובבחירת יחיד מבין ה3, היתי בוחר בבריס קניון שהוא מיוחד ושונה.
כתבתם שאתם לא משפחה של טיולים רגליים, אז כמו שנאמר לפני אפשר
לשלב את ברייס עם איזור Page, horseshoe bend ואנטילופ שיתנו
הרבה יפה בעין מבלי לצאת למסלולים ארוכים מידי.
-
מצטרף לדעת הרוב – מבין השלושה, לוותר על הגרנד קניון.
-
לילה טוב.
אתם תחליטו היכן לבקר,אך לא לוותר בשום מחיר על קניון ברייס המדהים,
הן ביצירות הטבע כדוגמאות פסלים סביבתיים,והן בגווני החול השונים ,
שמהווים רקע לתצפית מדהימה.
וכאן קוריוז צילומי שעשיתי.
וזה סיפור המעשה :
בחלק מצילומי הנוף הציורי והצבעוני,
הנחתי לפני עדשת המצלמה,את משקפי השמש,וכך צילמתי.
ברור שהצבעים היו בגוונים מדהימים,
שבדרך כלל,לא יימצאו בטבע,וכך
נפלו שולל,כולל בהתלהבות,בני
המשפחה חברים וקרובים.
את החידה הצבעונית,פתר חבר גיאולוג,שעמד בתוקף על דעתו,שזה צולם דרך גורם נוסף,ואין בטבע ,עד שהבנתו משגת,כאלה גוונים שהצגתי.
תנסו זאת כחווייה,וניסוי צילומי,ותראו
במקום, מה נראה יותר יפה,גם אם לא נראה טבעי.
בכל שתחליטו ,עלו והצליחו,טיול כייפי
צבעוני,ממצה ומהנה חיים.
-
אם אינכם אוהבים טיולים רגליים, הייתי מוותר על פארק ציון.
לדעתי התצפיות בגרנד קניון מאוד מרשימות וחבל לוותר עליהן,
קניון ברייס מאוד ייחודי ומהנה גם אם מסתפקים בתצפיות בכביש הנופי ולא יורדים למסלולים הרגליים שנכנסים לקניון.
פארק ציון לדעתי פחות מיוחד אלא אם כן עושים בו את אחד המסלולים המיוחדים כמו angels landing המדהים. המקומות הסטנדרטיים בפארק כמו the weeping rock קצת מאכזבים.
-
קשה לענות.
צריך לדעת את המסלול.
ברייס וציון יותר קרובים אחד לשני.
גרנד קניון בגדה הדרומית המתויירת יותר מרוחק.