טיול עם ילדים ברומניה
-
שלום לכולם,
בתחילת מאי אנחנו נוסעים לטיול עצמאי של 7 ימים ברומניה. טיול משפחתי, הילדים בגילאי 3, 10, 14 ומחפשים אטרקציות שכל הילדים יוכלו להנות. חשבנו על מסלול של 5 ימים בבראשוב ועוד יומיים מלאים (טסים למחרת ב 6 בבוקר) באוטופני.
האטרקציות והמקומות שחשבנו ללכת אליהם הם פארק החבלים, פארק מים, מעיינות טרמה, טירת דרקולה.
אשמח להמלצות על אטרקציות ומסלולים לכל יום.
אנחנו מתלבטים איך להתנייד, ברכב שכור, או במוניות/אוטובוסים ונשמח להמלצות.
שאלה נוספת, היכן הכי כדאי ללון – צריכים מקומות שיהיו קרובים לסופרמרקטים, מסעדות, בתי קפה וכמובן לאטרקציות אם נחליט שלא לשכור רכב שההוצאות על מוניות לא יהיו גבוהות מידיי.
תודה
-
שלום הילה !
- לא זכור לי שראיתי ברומניה מוניות גדולות והמוניות הרגילות מיועדות רק לחמישה נוסעים ואתם + הנהג זה כבר שישה .
- נהוג לשלם לנהג לינה וארוחות, אך ממליץ לך לפנות לתומא קאטאלין שגר בבראשוב ויש לו רכב גדול ( את פרטיו תמצאי בטיפים ). הוא בטח יעדיף ללון בביתו ואתם תחסכו את הלינה שלו . בבוקרשט אתם תסתדרו עם התחבורה הציבורית ללא נהג .
- הכי מתאים לכם זו דירה בבראשוב . חפשי בבוקינג APARTAMENT SIMON BRASOV לדוגמה .
גם הנהג שתבחרו ימליץ לכם על מקום .
- ממליץ לך לקרוא את שרשור פרפראות רומניה שלי .
-
תודה רבה על הטיפים, מקריאה של באתר ראיתי שאתה עוזר להרבה אנשים – אשרייך!
האם עדיף לנו להשכיר רכב לכל הימים או להיעזר בנהג שהמלצת עליו
-
ולצערי הדירה שהמלצת עליה – לא פנויה בתאריכים של הטיול שלנו
-
היי הילה !
- בטח שעדיף לשכור רכב, גם יותר זול וגם ייתן לכם יותר גמישות .
- לא קשה לנהוג ברומניה וה – WAZE עובד טוב גם שם . בחודש מאי רק הראשון למאי יהיה עמוס וסופי השבוע כש הרומנים יוצאים להרים .
אם בעלך בעל ניסיון בנהיגה ולא מפחד לנהוג בחו”ל, אז לא יהיו לכם בעיות מבחינה זו .
- אני סתם בחרתי תאריכים עבור הדוגמה של הדירה . תעשי חיפוש חדש עם התאריכים שלכם וגם גילאי הילדים ובוקיינג יציע מבחר דירות . אם אתם משכירים רכב גם אין צורך במיקום כל כך מרכזי, רק תוודאי שיש גם חניה ליד הדירה .