ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פעם ראשונה שלי, אשמח לעזרה (:

פורום מרכז אמריקה
    3
    5
    1204
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • גל בן אברהם
      גל בן אברהם נערך לאחרונה על ידי

היי!

אני טסה למקסיקו בסוכות למשך 3 שבועות. אף פעם לא הייתי באיזור או עשיתי טיול אחרי צבא וכל מה שאני קוראת באינטרנט מאוד מבלבל, גם מבחינת עונות וגם מבחינת מקומות שכדאי לבקר בהם. אשמח לשמוע מניסיונכם האישי ומהחוויות שלכם לאן כדאי לי להגיע ואיפה כדאי לבקר. יש לציין שאני עדיין לא יודעת איפה ננחת (אם במקסיקו סיטי או קנקון) והייתי רוצה לדעת אם מבחינת זמנים שווה לבקר גם במקומות ליד מקסיקו כמו קובה או גואטמלה.

תודה מראש והלוואי והשנה כולנו נגיע למקסיקו, גם אלה שכבר ביקרו בה 🙂

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

ספטמבר- אוקטובר  הם חלק מהעונה הגשומה. אפשר לטייל אבל צריך תמיד להיות מוכנים גם לגשם.  את יכולה לקרוא עוד תגובות גולשים שריכזתי בנושא טיול בעונה הרטובה בצד שמאל של הפורום תחת שאלות נפוצות. 

לא חושב שב-3 שבועות  הייתי מכניס עוד מדינה. כי מקסיקו ענקית. אבל גם תלוי מה את מחפשת- יותר חוף, יותר נופים. ותלוי איפה תנחתי ו תחזרי.  ממכסיקו סיטי לקנקון למשל יתר לך מסלול של כ- 3 שבועות עם כמה עצירות מרכזיות שישלב גם טיולי טבע, גם ערים קולוניאליות, קצת חוף פסיפי וקצת קריבי.

אם ההליך ושוב שלך הוא קנקון. לא תרחישים יותר ממדינת ציאפאס במכסיקו, ושוב השאלה האם את מחפשת הרבה או מעט ימים בחוף.

יש אנשים שב-3 שבועות מכסיקו נמצאים רק על החופים הקריביים המתוירים. 

• גל בן אברהם
          גל בן אברהם נערך לאחרונה על ידי

ראשית, תודה רבה על המענה, מעריכה.

שנית, מתי תמליץ לי לנסוע? אני מאוד רוצה להגיע לחופים, אבל אשמח להגיע גם למקומות מעניינים כמו סוג של פירמידות שראיתי בכמה אתרים שיש. 

כרגע אין מסלול ואני לא יודעת איפה אנחת כי אני קודם צריכה להחליט על תאריכים לטיסה. אני רוצה להגיע בלי קשר לקוזומל, טולום ואיסלה מוחרס. אתה יודע להגיד לי אולי כמה ימים כדאי לבלות בכל מקום? אני רוצה להגיע להמון מקומות, אבל עם זאת לא להרגיש לחוצה ולהגיע ליעד רק כדי לסמן וי ולהמשיך הלאה. 

אם יש אתרים ספציפיים שאתה ממליץ להגיע, אז אתכנן את המסלול כך שאעבור דרך אותם אתרים.

• גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

העונה התיירותית היא דצמבר עד אפריל. אבל גם בה יכול לרדת גשם. זה האופי של האזור. לא הכי צפוי.

המקומות שציינת כולם בחוף הקריבי. כמה ימים? אם לינות לא מוזמנות לגמרי הכל מראש אז אני תמיד אומר להישאר עד שנמאס ולעבור למקום הבא... ואם לא מספיקים משהו - לא נורא, כל עוד נהנית בשאר. אם הכל מוזמן מראש צריך לבחור מראש את הימים בכל מקום. כדאי לבדוק אם אפשר לקצר בלי קנס כשנמצאים שם.

לגבי טיולים. לא מהאיים אבל מישובי החוף  כמו פלאיה קנקון ואפילו טולום אפשר לעשות טיולי יום לפירמידות, סנוטות וכו’ או אפילו לעשות זאת כטיול עם לילה.

• Traveloco - האפליקציה למטיילים
              Traveloco - האפליקציה למטיילים נערך לאחרונה על ידי

יוווו איזה כיף לך! אם יש לך רק 3 שבועות עדיף למצות את מקסיקו. אני נחתתי בקנקון (באוקטובר עדיין חם 27 מעלות) אבל גם לנחות במקסיקו סיטי זה מצוין! התחבורה הציבורית במקסיקו סיטי מצוינת וזולה. זו עיר מדהימה כיעד ראשוני. משום מה יש לה מוניטין של עיר פשע, דבר שממש לא נכון! 

מקנקון אני טסתי לקובה, אבל לקובה את צריכה חודש לפחות! חם שם כל השנה! וכדאי לחקור את כל קובה מהוואנה עד לברקואה. לדעתי עדיף לך להתרכז במקסיקו. 

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון