לוס אנגלס יוניברסל
-
שלום לכולם,תודה לכל הטיפים-עזרתם מאוד.
כל מי שהיה ביוניברסל בלוס אנגלס אשמח אם יגיב ויעזור לי.
אני רוצה לקנות כרטיסים vipליוניברסל למרות מחירם המופקע.הבנתי שדיל זה מקנה גם ארוחת בוקר,נסיעה במאין קרון לכל אחד מהמתקנים,והסברה של מאחורי הקלעים שאינם נראים לתיירים.
כמה שאלות למי שלקח את הכרטיס vip:
- האם זה שווה למרות המחיר הגבוה?
- האם הארוחה שמקבלים היא גדולה ומגוונת?
- מה ההבדלים בין vip לבין הכרטיס הרגיל?שעדיף לקנות את הvip
- האם כשמסיעים אותך ואת הקבוצה,ופתאום אתה רוצה לעצור לאיזה מתקן,מה אתה עושה?האם יש עוד רכבים ואתה פשוט ממשיך איתם?
- כמה זמן בערך אתה מחכה לכול מתקן?כי הרי בvipכל העניין זה שאתה לא מחכה בתור.האם בראמת שווה לקחת vip?
- האם יש הסעה מהמלון ליוניברסל?כי לנו לדוגמא יש רכב
אשמח כמובן לטיפים בנושא הפארק,לאן כדאי ללכת…
תודה למי שעונה

-
את מתכוונת לטיול VIP אישי, עשינו פעם דבר כזה בדיסני הונג קונג ואחרי צפיה בסרטון שבקישור לדעתי אותו רעיון, פוגש אתכם מדריך, מוביל אתכם לאטרקציות, דמויות וכו’ במקרה הזה ממש לא עומדים בתור בכלום, המלווה מוביל אתכם וגם במופעים מושיב אתכם באזור שמור, חוויה באמת שונה VIP יוניברסל
-
היי ,
למה את קובעת שהמחיר מופקע?
לדעתי שווה כל סנט.
-
אחנו נהניה באפריל,וראיתי שבחודש זה 400 דולר לאדם.
אמרת שזה שווה כל סנט-כלומר היית שם,האם תוכלי לענות על שאלותיי ולתת לי קצת רקע מקדים?תודה רבה אם כן
חשבתי לשאול בפורום זה על מנת לדעת האם באמת vip שווה את זה,אם יהיו הרבה המלצות שכן כמובן שאקח את הvip .לא יהיה משנה הכסף.הרי זו חוויה של פעם בחיים.מקווה שהסברתי את עצמי
-
לא יכול לעזור לגבי כרטיסי ה – VIP כיוון שאנחנו קנינו כרטיסים Front of line לילדים וזה היה מצוין,
היתרון שעם הכרטיס הנ”ל הם הספיקו לעשות את כל המתקנים ואת חלקם כמה וכמה פעמים, אנחנו היינו בחודש יולי, כלומר התורים התארכו לכדי 90 דקות, ועם הכרטיסים הנ”ל הם נכנסו בתור מיוחד ומהיר.
כמו כן אנחנו נכנסנו בפתיחה וישר הלכנו לעשות את הסיור באוטובוס ברחבי הפארק ורק לאחר מכן הלכנו למתקנים השונים.